Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günün sorusu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi ben bu olta ile alliance kessem onları rencide etmiş olur muyum? Bu olta ile kesildikten sonra bir alliance gidip blizz forumlarında "NERF Shaman he killed me with his fishing pole" diye ağlar mı?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
Hinterlands'deki elite turtle görevinden sonra veriyordu bunu yanlış hatırlamıyorsam. hatta ben biraz fishing kastıktan sonra equipte oltayı unutup 44 warrior kesmiştim. sonra sevindim, /spit ve /lol attım adama :)[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Mesaj tarihi:
demirmaske. beni fishing pole ile kesseler ona dikkat etmem ama zaten hiç bişi yapmasan da NERF şaman diyorum ben :P bizimki kıllık ama evet dediğin gibi tepki çeker :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Mesaj tarihi:
ben bunla ABye girdim bi kere degistirmeyi unutup...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
bizi balık mı sandın ywaf :) bazısı üzülür bazısı aglar bazısı yakınır bazısı nerf der bazısıda kendine güler bazen de arkları bile adama güver hepberabercek eglenmiş olursunuz ehehehe[signature][hline]Old Kingdom...
Mesaj tarihi:
ben onunla paladin kesmiştim tavsiye ederim insanın içinin yağları eriyor[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
  • Yeni Oluştur...