Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İrem - Hayalet Sevgilim Canlı Performans

Davion

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Yok arkadaş forumda nası mesaj atılacagını daha öğretemicez anlaşılan

1. bişi koydun eklemen gereken bi nokta mı kaldı tekrar mesaja gerek yok edit çekersin eklersin
2. karı vb gibi kelimeler kullanmayın yeter artık?
karı sensin cep telefonuda sana.. diye mesaj atsalar yarabbi şükür dicek kadarda yüzsüzlük yaparsınız eminim.

saçma sapan terazili vb li forumlara çevirmeyin şurayı yeter yani..[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

reput[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

beyler ben cektim ilk denememde flashgetle ??[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

direkman linke tikladım sag tık flashgetle indir ok cekti.Goruntu kalitesini beğendim.[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

bi gidin ya, hayalet sevgilinin canlı performansı mı olur?!?![signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Sosyal ağlarda paylaş

2 kere seyrettim

canlı performans oluyomuş demekki nese sarki guzel degilmis anlattıkları kadar.[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Joe, 20 Ekim 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
http://www.forumstr.com/İrem-HayaletSevgilimVideoKlip_www.forumstr.com.rar

linke bak ya

linkde sorun yok
sadece int explorer la fln açmaya calısırsan yani sol tık yaparsan sorun verir cekmez
ama ftp sinde türkçe karakter li olarak koymuslardır dosyayı
link üstüne sag tıklayıp download using flashget derseniz çekersiniz

veya fg yoksa baska bi dl programıda yoksa save as e tıklayın sag tıklayıpda[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...