kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 nerden bulabilirim yani nerden indirebilirim[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ne bu?[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bu bir tür yemek çeşidi bunun cinematiğini yapmışlar bende acıktım da izliyerek yemek yapıcam güzel bişi[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 haa anladım bööle şeytan yemeği falan heralde domuz eti nin tarihiyle ilgili bi film biliyorum www.filmofdiablo.com haklısın valla çok güzel bi soru sormuşum...[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 d2 lod cinematicmi ? hane act sonları videouyumu diyon neyi diyon ?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ya her eki ve bazı questleri bitirdiğinde bazı cinematicler var bunlardan sadece 2 tanesini izleyebiliyosun onlar cd istemiyor çünki diğerlerini izleyemiyorsun onları nerden bulabilirim diyorum[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Ha ben nocd exe yapıp demolarıda cdsiz izlemiştim ama wala bilemicem nerden izleyebiliyoz felam[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Şurda bişiler var ama ben henüz bakmadım http://www.diabloii.net/files/files.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: birinci_ben, 30 July 2003 15:30 tarihinde demiş ki: www.filmofdiablo.com bu arada çok komiksin ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 diablo 2'nin sadece bölüm sonu movie'lerini biiyorum ben. www.dlh.net'te mi ne bir program bulmuştum tüm act sonu movieleri açıyordu. bir de ara cinematic'ler mi var? vay be.. bulursan bize de haber yolla[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 hede hödöö lan bonkıraş ben de onu diyom zaten mesela 1.eki bitirince cinematic göstermiyomu ? 2. eki bitirincede gösteriyo hatta 2. eke geçerken de bi cinematiği var onları diyom bunlar cd istiyor o yüzden bende sordum nerden indirebilirim diye ühühü lütfen sen bari yapma[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 30 July 2003 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Lod kurulu ise cd istemez. Senin cinematic lerin olduğu dosya bozulmuş olabilir. d2video.mpq dosyasına bir bak 412mb boyutu olması lazım. Ek 1: Sen diabloyu kurarken minimum filan kurduysan ozamanda isteyebilir. D2 nin 3.cdsinden o dosyayı kopyala sorun kalmaz. [hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? [Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 30 July 2003 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ağlamak istiyorum yok tamam istemiyorum cinematic felan kalsın full yüklü bu arada bi de diğer son 2 cinematiği hani birisi barbarın Baal la karşılaşması ve archangelin cinematiğini izleyebiliyosam diğerlerinde de sorun yoktur neyse istemiyorum :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 açık açık söyle olum anlamadım ne dediğini... Bir ara Kazaa ile Warcraft 3 cinematikleri bulmuştum. Acaba Kazaa veya eMule'de Diablo II, Diablo 2 diye yazsan bir kaç video bulur mu? copernic çek, (Copernic2000.com olması lazım) search kısımlarını ayarla, şöyle herşey maximum olsun, diablo 2 cinematics diye ara, ya da diablo 2 movies, videos felan... belki birşeyler bulabilirsin.. ama O videoları (oyunu bitirerek veya trainer ile) CD'siz izleyebileceğini pek sanmıyorum...[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 zaten sorunda orda bende cd olmadığı için bu 2 sinden başka hiçbirini izleyemiyorum[hline]Ben süper bi sazanim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 cd yok vah vah... kazaadan baksana belki bulursun..[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Diablo 2 ye ait olan (Diabloyu kestikten sonra çıkana kadar olanlar) d2video.mpq(421Mb imiş) dosyasında, D2:LoD a ait olanlar(Baal'ın barbarlarla karşılaşması ve tyrael olan) d2xvideo.mpq(105Mb) ilk dosya sende bozuksa yada eksikse cd ister.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 işte sorunda burda sağol yinede ben bunları cd siz izliyom D2:LoD a ait olanlar(Baal'ın barbarlarla karşılaşması ve tyrael olan) d2xvideo.mpq(105Mb) ama diabloya kadar olanları "nah izlersin cd getir " diyo[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 kazaadan bulamadın mı?[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 cıkh[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar