Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chemical ve Namesiz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biz antiyle aynı serverdayız. Oldumu? :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
Niaşntaşı Işıktan kimse yok sanırım..Ha bi ara 3-4 tane salak spastik tipler K.O bölümüne fake acc açıp bişiler yazıodu onnarı gördüm bi tek.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Mesaj tarihi:
100. yıl mustafa kemal'den kimse var mI

çağrıbey'den
hazım uluşahin'den
barbaros'tan(konya'nın barbarosu)
fatih dersanesinden(şirinevler-beşiktaş şubesi üst proje vb vb)[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Mesaj tarihi:
Sesimi Duyannn Varmııııııııı!!!? :D[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!
Mesaj tarihi:
ben kimseyi tanımıyorum ama eminim Kal'dan çok üye vardır patide[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
ben, bellow, bodrack, villians(eskiden artık muğlada), hellspe, maxuth, nymph aynı mahalle çocuğuyuz(bana bulaşan karsısında onları bulur lan der gibi konustum)
ucanadamda dogdugum gunden beri arkadasım varmı lan daha otesi??[signature][hline]kanitlayabilirim...
Mesaj tarihi:
Bendekar ilen (bıraktı buraları, az girerdi zaten) aynı ilk okuldaydık 8 sene
günümüzde ele alırsak hamish ve undomiel ile aynı okuldayım, hatta aynı bölümdeyiz ama bir sınıf üstte undomiel.
  • Yeni Oluştur...