Chemical Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 evet yeni tikimi official olarak açıklıyorum. Sürekli mırılanma tiki. okuduğum herşeyi mırıldanmaya başladım, aklıma gelen şeyleride mırıldıyarak söylüyorum sürekli. Sözcüğün tadına bakmak istiyorum sanki. Aşırı tikli bi bünyem var bundan öncede hala devam eden bir boyun tikim var. Boyun ağrısı yüzünden sürekli kafa sallıyorum sola doğru genelde. Tempo tutma tikim var. Bi müzik duyduğum an metronom gibi biryere vurmam gerekiyor. Olmaz yoksa. Ayağımla vuruyorsam elimlede bunun 2 katı hızda vuruyorum yani tık tık tık tık diye giden bi tempoda elim 2 katında tıktıktıktık vuruyor. Bir yere bi şekilde vurursam çift de bitirmem lazım. Tempo tutarken "lan yapmasana lan" derlerse temponun türüne göre 8 de yada 16 da bitiririm (ayakta 8 elde 16.) Yani önce çiftli gruplar sonra dörtlü gruplar şeklinde 8 defa vururum ve her 8 lik gruptan sonra 16 lık hale gelir bunlar 32 ve 64 e dönüşür ve bunları sürekli aklıma tutarım yani 32 32 32 32 gidiyorsam (temponun süratine göre 8 oluyo bu 16 oluyo 32 oluyo falan nerdeyse random yani) birisi dur derse 32 bitmeden durmam. Birisi bir yere vurursa ve tek sayıda bitirirse en yakın 8 ine yada 16 sına kaç vuruş kaldığını hesap ederim. Bi ara sürekli öksürürdüm. Uyumak üzereyken kendini uyandırma tikim vardı. Dersde çalışmazdı bu tik sadece geceleri tam uyumak üzereyken lan uyannn diye uyandırırdı bi ses beni. Ondan önce öksürürdüm sürekli öksürme tiki vardı. Göz tikim vardı sürekli göz kırpardım klasik tırnak çıtlatma (yeme diil) tikim vardı sürekli tırnaklarımı çekerek çıtçıtçıt ses çıkarırdım. Tsklardım. Sürekli hemde. küçüktüm tsk tsk tsk derdim sürekli. Oradan geliyor tempo tiklerim. Birşey temposuz şekilde ses çıkarırsa (tempo tutmayı beceremiyen birinin çalışmaları misal) uyuz olurum. gidip dövesim gelir. Aynı işlemi 2-3 defa yapma tikim vardır (matematiği yapamıyorum zaten iyice boka sarıyor sınavda) unutmak istediğim şeyi hergün hatırlatırım kendime. (harry potterin sonunu söledi hibinolar.) Başkası tarafından yazılmış bir sayıya 2 saat odaklanabilirim. Hiç sıkılmam. Sınavda oldu geçengün 1dk boyunca 6. sorunun 6sına baktım. Kitleniyorum resmen. Yumruk atmam, sevmem. Kafa da atmam. Benim için meele savaşta silahsız hareket yoktur. Onun yerine berserker modda karşıdakini tutar düşene kadar duvarlara vurmayı denerim. Çok saçma biliyorum:b ondan yazıyorum. (ya şaka maka bu aralar çok kavga ediyorum okulda adam gibi öğrenmem lazım bu olayları. duvara vurarak adam mı dövülür?) Farklı insanlara farklı chemicaller olarak gözükürüm. Hiç yapmadığım şeyleri yapmaya başlıyabilirim. Birisi ile konuşurken sürekli mantıklı bişiler yazabilirim, başkası ile konuşurken susabilirim, bazıları ile konuşurken salaklaşırım, bazıları ile konuşurken randomness denilen olaya girerim ve tamamen saçmalarım, rasgele birşeyler yazarım yani. (bkz şimdi) Saate bakma tikim vardır. Sürekli saati bilmem lazım. Birde gözlük üstünen bakmam lazım. 10 saniye sürer bu en az. Ondada sayılar var. kitleniyorum gene. *hunn* Çok pis öc alırım. Birisi çok sinir ediyorsa akla gelmiyecek şeyler yaparım arada. Detaylara girmiyeyim. (hayır direk kavga çıkarmam:p) 3-4 yıl kin tutabilirim bir konu hakkında. Bitmesi için karşıdakinin ölmesi falan lazım sanırım. Naturale hala kinliyim misal 10 defa hatırladıkca öcünü alsam bile suratıma vurmuştu gudik. Yapamazsın, olmaz. hehhee. şeklinde denilen bişiyi harbiden yaparım. Karşımdaki saçmalarsa ben 2x saçmalarım. Uranyum veriyim atom bombası yaparmisin derlerse olur derim. HEHEOOHÖHÖH derlerse kaç kilo vericen derim. 5kilo derse 4 kilosunu satar 1 kiloyuda teröristlere verip parasıyla yaptırım der karşıdaki anlamıyor bunu genelde. Çok pis ters ters tepki veririm. Yani karşımdaki ters tepki bekliyorken birşey derse "hadilan sen yapamazsın bu dersi" ters ters tepki veririm alakasız birşey çıkar ortaya. Normal şeylerede ters tepki veririm. Hep bi terslik var yani bende. Otu boku aklıma takarım. Mesela 6 yıl önce 8 jeton almıştı Can adlı bi hollandadan bi herif benden. vermedi hala. hollandaya kaçtı hibine. Önemli şeyleri kafama takmam. Mesela dersleri hiç takmıyorum, elimde diil. jetonlar daa önemli. Kirli klavye kullanamam. Gözlük camımdaki en küçük lekeye kafayı takar gider temizlerim. Sabah kahvaltı edemem (konularımmı tükeniyo nedir?) Yapmadan anlamam yapmasız kalmam. Birşey benim için saçmaysa herkeze saçma gelmelidir. Çok fena analiz yaparim. Bir olayı heryerinden irdelerim altından girer üsütnden çıkarım sora birine anlatmam gerekir bunu ki en zor kısımdır. Kendimide analiz yaparim ama sonuçları hep çarpıtıyorum. Cümlelerimi anlamak herzaman zordur, anlamıyan genelde malmal birşeyler der sonra ben onun söylediklerinin malmal olduğunu söylerim gene anlamaz malmalmalmal bişi söler (ayar vermeye çalışmak) sora paradoksa döner bu, ben sölerim o malmalmalmal*paradoksırasayısı şeklinde cevap verir. Sonra o sıkılır kaçar yada ben sıkılır çok pis bi laf oturturum bi yerden. Kavga çıkar. Bir BEN birde Ben birde Chemical vardır ki hepsi ayrıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kişisele açmadım çünkü unuttum :) gerçekten unuttum. Taşıyın isterseniz. Da kişisel sorunlardan çok geyik olsun diye yazılmış bişi. Hatta geyik olsun diye kendimi öne koyuyorum daha ne istiyonuz.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Yakıcı bunyesin ondan olabılır bu haller ... (bu arada bende cok saçmalarım)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 lol sorunlusun sen:D[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: bundan öncede hala devam eden bir boyun tikim var. Boyun ağrısı yüzünden sürekli kafa sallıyorum sola doğru genelde. Bende dikkat ettim buna harbiden var bu:P paintball da gormustum keh said: Tempo tutma tikim var. Bi müzik duyduğum an metronom gibi biryere vurmam gerekiyor. Olmaz yoksa. Ayağımla vuruyorsam elimlede bunun 2 katı hızda vuruyorum yani tık tık tık tık diye giden bi tempoda elim 2 katında tıktıktıktık vuruyor. Bir yere bi şekilde vurursam çift de bitirmem lazım. Tempo tutarken "lan yapmasana lan" derlerse temponun türüne göre 8 de yada 16 da bitiririm (ayakta 8 elde 16.) Yani önce çiftli gruplar sonra dörtlü gruplar şeklinde 8 defa vururum ve her 8 lik gruptan sonra 16 lık hale gelir bunlar 32 ve 64 e dönüşür ve bunları sürekli aklıma tutarım yani 32 32 32 32 gidiyorsam (temponun süratine göre 8 oluyo bu 16 oluyo 32 oluyo falan nerdeyse random yani) birisi dur derse 32 bitmeden durmam. Birisi bir yere vurursa ve tek sayıda bitirirse en yakın 8 ine yada 16 sına kaç vuruş kaldığını hesap ederim. bu kadar olur aynisini yapiyorum her seferinde boyle hesaplamalar yapmıyorum ama genellikle[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 çiftte bitirme olayı bende de var :D. ya da mesela ayağımı çıtlatırım diyelim ikisi de 5 kere olcak yoksa olmaz fazla oldu olmadı baştan :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 maynak bu maynak =)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gayet normal şeyler bence =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Aradhell, 19 Ekim 2005 20:02 tarihinde demiş ki: gayet normal şeyler bence =) ne akdar normal dimi :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ben de 5 yaşımda falam sürekli saati sorarmışım..5 yaşında ne işim varmış bilemicem ama soruyomuşum :)[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kemikıl için normal tikler ben daha değişik beklerdim biri bomba diyince boom diye bağırması biri ateş yakınca ona doru osturup alev vermesi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 biri beni vücudumdan gıdıklarsa inanılmaz huylanıyorum ve gülüyorum ((= vücut dediğim kaburgaların yan taraflarında olan yerlerim..mide boşluğunun kenarlar...anladınız işte herneyse ((=[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hepsının tık olduğunu dusunmuyorum mesala ben de saate bakarım sureklı ama tık olarak gormuyorum[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Zep, 19 Ekim 2005 19:42 tarihinde demiş ki: lol sorunlusun sen:D lol kullanma ltf bi konu dışındaki konulara bak bi kampanya var anla ok :yapma: tmm mı? istersen sende destek ol TÜRKÇEMİZİ KURTARMAK İÇİN[signature][hline]by_SeaGle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ben saate bakmıyorum saati öğrenmekten çok sayılara kitleniyorum: anlatması zor.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 nirvanaya ulaşmaya çalışıyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: SeaGle, 19 Ekim 2005 20:41 tarihinde demiş ki: said: Zep, 19 Ekim 2005 19:42 tarihinde demiş ki: lol sorunlusun sen:D lol kullanma ltf bi konu dışındaki konulara bak bi kampanya var anla ok :yapma: tmm mı? istersen sende destek ol TÜRKÇEMİZİ KURTARMAK İÇİN lol:) lol kullanırım. Ama gidip tky gb yzmm[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: SeaGle, 19 Ekim 2005 20:41 tarihinde demiş ki: lol kullanma ltf bi konu dışındaki konulara bak bi kampanya var anla ok :yapma: tmm mı? istersen sende destek ol TÜRKÇEMİZİ KURTARMAK İÇİN ...[signature][hline]değilim ben a$ifte falan!!! kingpin Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Çok kötü ya birisi bana seslendiğinde eğer moralim bozuksa kesinlikle "NEAAA" "HAAA" "HIIIII" "NEEEE" gibi bi cevap veririm...(Depresif bi tip olduğumdan canım genellikle sıkkındır, tepkilerimin %95 i budur) Birisi mal mal konuştuğunda yada iğrenç bi espri yaptığında gözlerimi deviririm yani ya tavana bakarım ya aşağıya bakarım... Oysa bakışım acaip gıcıktır benim yani öyle iğrenç espri yapan birini gözümle oyarım normalde de gözler kayıyo genelde:D Elimde silgi varsa hiçbir şekilde sağ kurtulamaz... Silgilere karşı bi düşmanlığımmı var bilmiyorum farkında olmadan delik deşik etmiş oluorum silgiyi:D[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bi çay koy yaw o yazı ne öle oof çok uzun sabah vakti olsa üşenmez okurdum ama[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 e okuma:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 o kadar yazmışsın, okumayıp geçmek te olmuyor şimdi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben chem ile aynı okuldayım hem yanında olsun diyebileceğin hemide uzak dursun diyebileceğin bir warlık.Adam beni okulda kowaladı.Nedenmi ben kaçıyorumuşum.Düşünsene chemical arkanda koşa koşa gelio.Allah korusun valla :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 pis kovalarım bide:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 benım 4 tikim vardı. elim bi yere deydimi;3 daha eklerım 4 olur eger yanlışlıkla 5 yaparsam 16 ya tamam larım.Bu herşeyim için geçerliydi. Sonra geçti.[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar