Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expansiona dair görüşler

Suark

Öne çıkan mesajlar

Şimdi hepimiz biliyoruz ki sağlam bir expansion gelicek.Hatta söylentiler 3. bir faction olacağı yönünde.Bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum.
Şimdi neden 3. faction,oyunda Bloodelf ler yok yani karakter olarak seçemiyoruz.
Bloodelf ler nagalarla yaptıkları işbirliğinden dolayı ve buyuye olan açlıklarından dolayı elfler tarafından sevilmezler sanırım, e zaten insanlarla da ters gidiyorlar bu yüzden alliance olamazlar diye düşünüyorum.
E horde hiç olamazlar çünkü bloodelf olmalarının nedeni undeadler[scourge aslında ama forsakenlardanda haz ediceklerini sanmam]
E ayrı bir şey olacaksa sadece bloodelfler olamaz,
bunun yanına nagalar lazım.Onlarda eklenir işallah zaten ortadaki adalar bi işe yaramalı =).
Liderleride gene İllidian olabilir çünkü en son demoda göğsünde sadee bir çizik[!] var.Tamam yaralı ama ondan ölecekse svaşçı olmasın daha iyi =).
Class olarakda spellbreaker,myrmidon felan gelir sanırım.
Aklıma takıldı yazayım dedim.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

[Bu mesaj Suark tarafından 24 Temmuz 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

naga,bloodelf falan gelirse cok zevkli olabilir oyun :P ortadaki adalar bi ise yaramali bence, ya da sandal kiralama koyulsun kiralayip oraya gidelim ehuhu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

e ozaman baktik bu yeni gelen faction cok killik yapio ally'lar ve horde'lar kisa sureli anlasmalarla bunlara dalar :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

oyundan müthiş derecede soğudum, çoook sıkıldım, yapacak hiçbirşey yok, warsong desen 1 saat sıra bekle gir 5dkda kazan 1 saat sıra daha bekle gerçekten oyun baydı, hele yaz zamanı, blizzard birşeyler yapmazsa bırakacak millet..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

hep naga deniliyor da, naganın nesi var ki?
satyr'lerin gelmesi bile daha çok olası.

blood elfler gelebilir. o durumda neutral bir faction olur bu. neutral olarak aklıma hemen goblinler geliyor. ancak bunların yanına başka hangi ırklar gelebilir ki? pandaren ırkı ve Rexxar'ın ırkı diycem de, onların da sayıları çok çok az. neutral olarak fazla ırk yok sanıyorum.

scourge gelebilir. demonlara ve hem alliance'a hem horde'a düşman bir taraf olur bu.
e yeni ek paketi %90 northrend'de geçeceğine göre, scourge'ların gelme olasılığı pek de saçma değil.
ancak scourge'la birlikte gelebileceğini düşündüğüm ırk yok.

bir başka taraf daha var. "eski horde".
burning legion'ın etkisindeki orc, ogre, goblin ve yeşil troller tekrar sahneye çıkabilir.
en çok olası gördüğüm taraf bu.

ha bir de şey deniliyor. yeni bir taraf üretmek yerine, taraflara ek birer yeni ırk ekliyebilirler.
bu durumda blood elflerin horde'a katılması çok olası. çünkü horde genelde dışlanmış elemanların girdiği yer.
ancak karşı tarafta alliance'e ne eklenebilir ki? goblin ogre felan kabul etmez onlar.

düşündüğüm kadarıyla en fazla burning legion eklenir, ya da hiçbirşey eklenmez.

ancak, expansionda neyin ne olacağını kestirmek şimdiden güç.
frozen throne'daki forsaken'ların scourge'dan ayrılması gibi çok ilginç olaylar yaşanabilir.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki öyle birşey olmaz. Mesela, 3.bir faction olur oraya isteyen oyuncular katılır. Öyle level 1den yeni faction olurmu naptınız ya. Misal, Arthas yeni bir factionun lideri olur, isteyen oyuncular da ona katılır.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 24 Temmuz 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
oyundan müthiş derecede soğudum, çoook sıkıldım, yapacak hiçbirşey yok, warsong desen 1 saat sıra bekle gir 5dkda kazan 1 saat sıra daha bekle gerçekten oyun baydı, hele yaz zamanı, blizzard birşeyler yapmazsa bırakacak millet..

katiliyorum , eskiden oyle bi kac rogue toplanir normal pvp arardik [daha cok gank =p] bg tamamen bitirdi pvp yi disarda pvp ya gruplar giderken tek bi adami gorunce daliyor yada rast gelirlerse cok nadir pvp yapmaya giden gruplar var , bg desen ayri bir iskence av de 1,5 saate kadar sira bekliyorsun wsg 10 15 dakika ama hemen bitiyor sinir oluyorsun ...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

belkide arthas vs Kil ceydın savaşına tanık oluruz.Tamam arthas kimki onlar kapışcak diyenler olabilir ama belkide gizli bir muttefık bulmustur =)
yazmak lasım hehe[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda questlerden tut bölgeler bile 2 faction üzerinden tasarlanmış.
3. factionı araya sokmak için çok fazla oynama yapmaları gerekir.

Sonuç olarak ben de sanmıorum 3. faction geleceğini.

Şu an için akla en mantıklı gelen; yeni classlar ve 2 factiona da yeni ırk, Hyjal ve Northrendın belki beraberinde maelstorm çevresindeki adaların eklenmesi.[signature][hline]Sidious: Vader
Vader: Yes Master?
Sidious: I love you
Sosyal ağlarda paylaş

Bence şunlar olur; Northrend ve Draenor açılır,Northrendden Scourge-Ner'zhul-,Draenordan BloodE.-Nagalar gelir.Herkesin ortak düşmanı Scourge olur,Dalaran,Karazhan,Hjyal,Quel'thalas gibi yerler açılır.Ama eğer Horde ve Allianceye birşeyler eklenecekse,Hordelere Ogreler-Rexxar-,Alliance'ye Illidian'ın komutanlığında BE ler eklenir-Illidian yaşıyorsa,Tyrande uğruna Allianceye katılabilir-...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 3*
Sosyal ağlarda paylaş

walla 3 uncu faction zor bi dusunce
butun sistemi 2 faction icin yazılmuıs bir oyun cunku
bence 3 uncu faction yerine 1 er yeni ırk gelebilir
yane su ana kadar oyandıgım hic bir mmorpgde durup dururken 3 uncu faction cıkmadı
esitleyemezsin hayvan gibi testing suresi lazım
ayrıca wc3 tarihcesine bakarsak 2 taraf war savasan

3 uncu factiona uygun ırk yok
scourge olamaz cunku scourge tamamen arthasın kontrolu altında
kabaca adam satranc oynar gibi yonetiyo scourgeu ayrıca yeterli ırk yok
ne gelcek abomination mu acıcaksınız

blood elf naga felan gelebilir en uygunda oda sacmalık olur
en son o arkadasları deamonlardan yusuf yusuf dreanorda bırakmıstık

yane gelcek ırk yok
bence yeni 1 er race gelsin
daha elenceli[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 21.07.2005

SEX, DRUGS , ROCK&ROLL and BONEPARTS BLOG. YEAH. - Axl Rose
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar söylüyorum nagalar çok çok çok düşük bir ihtimal. belki karizma gözüktüklerinden gelmesini istiyoruz da, neredeyse imkansız nagaların gelmesi. satyr'lerin gelmesi bile çok daha imkan dahilinde.

zıplayamıyorlar. zıplayamayan player class olmaz.
zıplayamamasının nedeni bacaklarının olmaması. e bu durumda pantolon ve ayakkabı giyemiyorlar. bu da oyunda bir dengesizliğe neden olcak.
bu ikisi en basit nedenler, saysak daha çok şey çıkabilir.

blood elf'ler ise alliance'ların düşmanı. adında elf geçiyor diye alliance'la dost sanmayın :)
naga'larla anlaştıkları için alliance'ın dışına itilmişlerdi.
blood elf'lerin tekrar alliance'a gelmeleri, forsaken'ın tekrar scourge arasına dönmesiyle eşdeğer. yani gene imkansız.

blood elf'ler belki burning legionla anlaşır, ama alliance'a tekrar katılmaz.

[hline]

aslında ek pakette Lich King, Arthas'ı öldürüp, serbest kalsa.
Ner'zhul halinde Scourge'u kontrol etmeye başlasa.
Hatta scourge'u kullanıp eski horde'u tekrar birleştirmeye çabalasa felan.
biraz hayal tabii ama Arthas yerine Ner'zhul'u görmeyi tercih ederdim.

Öf bir de bu Nerz'hul ile Thrall'ın kapıştığını düşünüyorum da. Of Of Of. Yer sarsılır, gök yarılır, etrafta cesetler uçuşur, Meteorlar bir yandan volkanlar bir yandan... Süper bir mücadele olur, ve öyle bir durumda Thrall'ın yanında savaşmaktan büyük bir haz ve onur duyarım.

Biraz fantaziye kaçıyor tabii bu isteğim ama... Keşke olsa diyorum ben yine de :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 24 Temmuz 2005 03:31 tarihinde demiş ki:
aslında ek pakette Lich King, Arthas'ı öldürüp, serbest kalsa.
Ner'zhul halinde Scourge'u kontrol etmeye başlasa.
Hatta scourge'u kullanıp eski horde'u tekrar birleştirmeye çabalasa felan.
biraz hayal tabii ama Arthas yerine Ner'zhul'u görmeyi tercih ederdim.

Lich King=Arthas olmuş niye öldürsün kendi kendini. Büyük ihtimal yeni dungeonlar, bol yaratık, bir tomar quest, her faction a birer tane race gelecek. Tahminen birer class ta eklenebilir(ki bu zor, ekle, buffla, dengele, ölme eşeğim ölme)

Bunun yanısıra ilerleyen bir senaryo halinde olaylar gelişmesi yerinde olur. Her patch ile horde da şöyle gelişmeler oldu alliance artan saldırılar karşında şehir surları yükseltildi vs. Yeni battleground alanı yerine böyle şeyler olması daha hoş kanımca.

[Bu mesaj Gallant tarafından 24 Temmuz 2005 04:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Blood elf'ler alliance girmez doğru Undead'lerinde Horde'larda olmaması gerek Undead abi inek minek(tauren) anlamaz dalar öper geçer ama oyunda kanka oldular blood elf eğer alliancelere gelmez tek ırk olursa çok kötü olur.

Bide bi boss gelse Onyxia gibi daha iisi Arthas mesela yada Lich King şöle 150-200 kişik bir raid felan yapılsa amma olur :) buda sadece hayal malesef.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Naga olayını bende tahmin etmiyom olsa ii olur ama Bone'nin dediği gibi ayağı bile yok en basidi blodd elf herkez bekliyo o garanti de demonlaşmış orc ne yavv.Bide goblin gelse nasıl olur acaba yaa hordelerde de gnom versyonu mesala :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer77, 24 Temmuz 2005 04:06 tarihinde demiş ki:
Undead'lerinde Horde'larda olmaması gerek

undead'ler değil, forsaken'lar horde oldu.
şöyle açıklayım.
şu an horde dediğimiz grup, itilen ırkların birleşmesinden oluşuyor.
tauren'ler, centaur'lardan kurtulmak üzere orc'larla anlaşıyor.
troll'lar, azeroth kıtasında (ya da kıtanın adı herneyse artık) warcraft 2'deki yenilgiden sonra troll'lere soykırım yapılması ardından kaçıp thrall'ın yanına sığınmışlar.
orc'lar zaten direk bu çeteyi oluşturan elemanlar, ama onlar da human birliklerinden ve tainted orc'lardan kurtulma amacıyla bu birliği oluşturmuş.
daha sonradan forsakenlar geliyor, onlar da scourge'dan kurtulmak için horde ile birleşiyor.

yani her undead bir değil :)

said:
Engin2, 24 Temmuz 2005 04:07 tarihinde demiş ki:
illidanın factionu olabilir.Irklarıda sayim:blood elf,naga,drenai,demonlaşmış orc

daha önce naga asla olmaz dedim onu geçeyim.

demonlaşmış orc'a gelirsem, sanırım tainted orc'ları kastettin.
tainted orc, blizzard kıçını yırtsa da bu saydığın grubun içine sokamaz.
hemen nedenini de açıklayım.
frozen throne oynamışsan hatırlarsın. blood elf'ler ile drenai'lerden yardım almıştık. ama ne karşılığında? tainted orc'lardan dranei'leri kurtarma karşılığında.
demek ki drenai'ler tainted orc'larla düşman.
bundan dolayı drenai, naga, blood elf belki birleşebilir ama tainted orc giremez bunların arasına.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...