Sergen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tesadüf hakem serdar çakır. konya-trabzon maçında yattara'yı biçen erhan albayraka kırmızı vermemişti.yattaranında ayağı kırılabilirdi orada.yani faul vermemesi normal hıyarın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 O Yılmaz insan değil zaten.Hayvan da değil.Arada bişi[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Umarım tekrar donebilir yoksa gercekten yazık olur.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Aahh çok kötü oldum resimleri görünce ya... Offf.. Aklıma yıllar önce Uche'nin pozisyonu geldi, nasıl donakalmıştım, böle kırılıp sallanan bacak çok kötü etkiliyo beni, galiba o uchenin pozisyon yüzünden. Adam bacağı sallayıp gösteriyodu bi de "Aha kırıldı" diye... Geçmiş olsun, kısa sürede düzelir umarım...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 çok şanssız bi adam bu Güven ya. geçmiş olsun valla. insallah toparlayabilir.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu hafta ligde zaten çok accaip hareketler gördük, song'un eşşek tepiği (tam da aşil'e, allahtan adamcağıza bişi olmadı), bir kaç bişi daha vardı da hatırlayamadım şimdi. italyadan beter oldu bizim kasaplar, en azından onlar da dalıyor ama teknik dalıyor, tepişmiyorlar eşekler gibi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ligimizde varmı bilmiyorum ama böyle hareketleri İngiltere'de futboıl federasyonu değil mahkemeler rahat bırakmıyor dava falan açılabiliyor..[signature][hline]D'akmor Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Adam psikopat... Resim de psikopat... Yazik olmus Guven'e... Hem ki bu kadar genc yasta parlayabilecegi bir zamanda...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 güven gerçekten gelecek vaadeden bi oyuncuydu ama bu sakatlıklar yuzunden bi turlu istediği seviyeye gelemedi cok üzüldüm yaaa cok buyuk talihsizlik gerçekten[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 büyük geçmiş olsun[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Güven için büyük şanssızlık.Allah şifa versin.:([signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hayati kaymis adamin, gecmis falan olmaz o yazik be[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 iyileşirmi ? yoksa futbol hayatı bittmi[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Böyle futbol olmaz olsun.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu lüzumsuz insan bi de üstüne üstlük soyunma odasına giderken küfretmiş şeref tribününe, denizli milletvekili de ondan aşağı kalmayıp elindeki pet şişeyi atmış kafasına milletvekilinin hareketinden tümdengelimle düşünürsek Yılmaz'ın davranışını yadırgamak mantıksız[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Turk futbolunun bu denlı kırlenmesının sebebı kım acaba?Bır baslık acalım tartısalım.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 acip bakmaya cesaret edemedim resimlere :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 gecmıs olsun guven:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ayıp resmen yani...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar