Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geçmiş olsun Güven...

Jedi

Öne çıkan mesajlar

Aahh çok kötü oldum resimleri görünce ya... Offf.. Aklıma yıllar önce Uche'nin pozisyonu geldi, nasıl donakalmıştım, böle kırılıp sallanan bacak çok kötü etkiliyo beni, galiba o uchenin pozisyon yüzünden. Adam bacağı sallayıp gösteriyodu bi de "Aha kırıldı" diye...

Geçmiş olsun, kısa sürede düzelir umarım...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

bu hafta ligde zaten çok accaip hareketler gördük, song'un eşşek tepiği (tam da aşil'e, allahtan adamcağıza bişi olmadı), bir kaç bişi daha vardı da hatırlayamadım şimdi.

italyadan beter oldu bizim kasaplar, en azından onlar da dalıyor ama teknik dalıyor, tepişmiyorlar eşekler gibi.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bu lüzumsuz insan bi de üstüne üstlük soyunma odasına giderken küfretmiş şeref tribününe, denizli milletvekili de ondan aşağı kalmayıp elindeki pet şişeyi atmış kafasına

milletvekilinin hareketinden tümdengelimle düşünürsek Yılmaz'ın davranışını yadırgamak mantıksız[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...