Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geçmiş olsun Güven...

Jedi

Öne çıkan mesajlar

Denizlispor'un ve Türk futbolunun büyük umutlar bağladığı genç Güven'e bir daha geçmiş olsun diliyoruz..

Dileriz bir an önce yeşil sahalara dönersin..

Vestel Manissporlu Yılmaz'ın müdahalesi ile Denizlisporlu Güven'in bacağının kırıldığı işte o an;
[spo1=Görüntüler]

[/spo]
dip not : hakem bu pozisyonda faul çalmadı![signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)

[Bu mesaj Mavi tarafından 16 Ekim 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ayıp yahu yazıklar olsun böyle futbolcuya, bi insan evladına bu yapılır mı

bu fotoğrafları göstere göstere işkence çektirmek lazım ona, futbolu bıraksın kasap dükkanı açsın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

yazık ya umarım en kısa zamanda iyileşir.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

off cok kotu ya gecmis olsun.
buyuk bi yıldız adayının boyle bisey yasaması cok uzucu
insallah en kısa zamanda iyilesir[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

Kırılan yer eskisi kadar güçlü olmaz.. Ayağınız kırılmadan önce bize gelin.. Kemiklerinizi güçlendirelim! Kırılan ayakları toplarlamak, gücüne güç katmak da bizim işimiz. pro vitamin b5 içerikli merhemlerimizle kemiğinizde kırıktan eser kalmayacak!

dasaaa muay thai ve toprak ninjası salonu
Adres:Kadıköy Bp istasyonu arkası no 37 kat 3.

Kalitemizden emin olmak için müşterilerimize kulak verin:
Metin Diyadim (35): keşke önceden dasaaa muay thai ve toprak ninjası salonundan haberim olsaydı. bacaklarımı kısa sürede inanılmaz güçlendirdim. Geçen gün bi eleman sert girdi bacağa, bastım yere sıkıca. Normalde benim ayağımın kırılması gereken pozisyonda ben hasmımın bacağını kırdım. Ama hakem gelirken centilmenliği yaptım. dasaaa muay thai ve toprak ninjası salonunun kartını verdim. Hakem de istedi karttan bir tane. Ona da verdim tabi.. Hakem faul bile çalmadı. "Evladım" dedi "Allah senden razı olsun" dedi.. Sakatlanan arkadaş bu hayırlı olaydan, dasaaa salonu ile tanışmadan dolayı sevinç göz yaşları dökerken saha dışına aldık. Güzel bir gündü gerçekten. dasaaa muay thai ve toprak ninjası salonu; yorgun bileklere, kırılmaya müsait bacaklara birebir.

Uche Okichukwu (32): Yutikaeanga kitchu nikatige fitibole kumungu. kamasutra tülin sahi, r ebru gündiş. Gutinku kutyu dakta retzsoruk nu.....
[bire bir meali]: Baba ben eskiden daş gibi adam idim! hem sahada hem dışarıda biliyon mu? Bööle magazin güzelleri falan hep benle idi.. Tülin Sahi, Ebru Gündiş falan. bi ağız kokusu sorunum vardı, onu -allah razı olsun- first sakızları giderdi. Neyse gel zaman git zaman bana feci nazar değdi.. Benim kaleci benim ayağı ,çıt, kırdı!! Oha dedim işte, bizim vooducu Ragıp efendi var, benim köylüm, toprağım ona gittim. Kendisi kırıkçı çıkıkçı aynı zamanda. Mütehassıs yani.. neyse kertenkele gözü, inek dili, meyan kökü falan bağladı ama ne içeride ne dışarıda eski boğa gücümden eser yok. dedim kendime 'uche komonkoko tiradif gotunget!' Yani 'Uche olm babayı tutmak üzeresin!' Neyse benim toprak voodocu Ragıp abi bana bi kart verdi üzerinde 'dasaaa muay thai ve toprak ninjası kursu' yazıyodu. Ya Allah dedim bastım gittim. Bi antrenmanlar, bir teknikler 3.gün de benim bacak eski haline kavuştu valla. Moral düzelince, diğer taraflarda düzeldi tabi! hemen aradım Tülin'i, Ebru'yu, Sevda'yı.. Yok be baba.. senin için fesat!! Sarımsaklı yiyip sakız çiğnedik.. Balon yapıp patlattık. Hepsi bu...

Rıdvan Dilmel (43) Ulan keşke benim zamanımda olsaydı bu yer (Di mi Musa abi? / He guzum! Doğru diyon) Lan ben varya bu sakatlık illetinden bıktığım için bıraktım futbolu. Bizim zamanımızda yoktu bööle şeyler. Sakatlandın mı hemen yollarlardı almanya'ya. O zaman yok ki Türkiye'de böyle yer! Ulan ben de ayağımı seveyim süt içmeye giderken bile sakatlanırdım ha! Olsaydı benim zamanımda hem ayağı güçlendirmeye hem de sakatlık sonrası kırığı kapatmaya gelirdim valla ya.. (Musa abi ya bak ne diicem lan, ben gitsem bu yaşan sonra işe yarar mı ha ne dersin abi / Bi git lan Rıdvan! Git çay koy, zaten bitecek Avea reklamı) Ayaamı tutayım ya.. Öhöm ikinci 45 dakika da sizlerle beraberiz...

*
*
Arkadaşa da ayrıca geçmiş olsun..[signature][hline]
edit: imla hede hödö
MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 17 Ekim 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jedi, 16 Ekim 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
said:
Bonjo, 16 Ekim 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
Bu Güven istanbul sporda da bacağı kırılan Güven değil demi?

değil.
O Güven Kocabal, bu Güven Varol.

:(

yalnız bugün mustafa doğan gökhan a dalınca o geçti aklımdan. mustafa d. kırmıştı onun bacağını da.

geçmiş olsun. ağır sakatlık geçirip sahalara dönenler arasında okan buruk, ronaldo gibi örnekler var.

bir de sergen gibi örnek var.

güven hangi yolu seçer bilemiorum.[signature][hline]tea for two and two for tea
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...