Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıkma Teklifi Modelleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
28 hasta bişi ya. yapmak isterdim:) kızzllllağğrrr... kaçın ben den nihohoha[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Mesaj tarihi:
24. bizzat yaşadım *!kopar* bir durumdur, 25 bi densiz 10 yıllık kız arkıma yapmaya kalktı, münasip bi zamanda arkadaşlarla onunla "konuştuk" 26 evet bizzat yaşadım[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Mesaj tarihi:
*Sulu tip modeli...

- Benimle çıkarmısın?
+ Hayır...
- Peki sen takıl öyle ben burda kendi çapımda çıkarım senle oke?
+Bi git yaa

*Çantada keklik modeli...
-Benimle çıkarmısın? Hayır yani nası olsa kabul ediceksin ama yinede soruyorum... Fikirlerine önem vermesemde önem veriyomuş gibi yapıyorum... Nası ama? Aşık oldun dimi bana...
+Senin seviyene uygun bi cevap verirdimde yok basınç farkı filan var
-(Tamamen dumur halde, belli etmemeye çalışarak) Ehehe kabul ediosun yani...
+Defol git be...

*İki tarafta birbirini sevmektedir ancak karşı tarafın hislerinden emin olamazlar, erkek çekindiğinden teklif edemez, kız dayanamaz açılır...

+Benimle çıkarmısın?
-Hıı... Hıh... Hıhı... Şeyy... Hayır çıkmam...
+Ama... Ama... Şey...
-Bak ne dicem
+Ühühühü
-Benimle çıkarmısın?
+Ama...
-Yaaa...
+Şeyy...
-Aaaa
+Peki kabul
-Olley[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
Mesaj tarihi:
eaheua süper ya günlük hayatta başımıza gelicek şeylerde yok deil aralarında :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
said:
15. -benimle cikar misin meltem?
+hayir
-hahah... bir an icin benimle gercekten cikabilecegin ihtimalini dusundun degil mi? itiraf et?

26. iki samimi arkadas yolda efendi efendi yürümektedir. erkek kisi birden patlar:
- meltem benimle çıkar mısın? aşıım sana!
+ [dumur!] ne? eheh.. saka yapıyorsun değil mi, ciddi değilsin?
- [reddedildiğini anlayan bahtsız genç] ee.. oo.. tabii canım. haha, ciddi mi sandın? haha.. ben aşık olmam ki robotum ben. yok duygularım.

eheh bunlar ii
Mesaj tarihi:
bir arkadas ortaminda ise
- meltem benimle cikar misin ?
- hayir................
- peki, kacta aliyim seni o zaman ?
-..................cikmam dedim..
- peki saat 8 de gorusurus askim.. = ahohaooaha..![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
-Meltem benle çıkarmısın?
-hayır...
-meltem bana bi kolaya patladın olm dedim ben size giremeyelim iddaya dedim öküz herifler alın kolanızı
Gülerek uzaklaşılır fakat göünlde ağır bir yara kalmıştır.

Ben yaptım bunu[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Mesaj tarihi:
Bu meltemde extra zıtmıs ya bisey beyenemedi =)[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Mesaj tarihi:
puhauhauhauh yarıldım yaa manyak alayı :D[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
  • Yeni Oluştur...