MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 28 hasta bişi ya. yapmak isterdim:) kızzllllağğrrr... kaçın ben den nihohoha[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ahaha süper.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 24. bizzat yaşadım *!kopar* bir durumdur, 25 bi densiz 10 yıllık kız arkıma yapmaya kalktı, münasip bi zamanda arkadaşlarla onunla "konuştuk" 26 evet bizzat yaşadım[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ehuhe hoş =)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 *Sulu tip modeli... - Benimle çıkarmısın? + Hayır... - Peki sen takıl öyle ben burda kendi çapımda çıkarım senle oke? +Bi git yaa *Çantada keklik modeli... -Benimle çıkarmısın? Hayır yani nası olsa kabul ediceksin ama yinede soruyorum... Fikirlerine önem vermesemde önem veriyomuş gibi yapıyorum... Nası ama? Aşık oldun dimi bana... +Senin seviyene uygun bi cevap verirdimde yok basınç farkı filan var -(Tamamen dumur halde, belli etmemeye çalışarak) Ehehe kabul ediosun yani... +Defol git be... *İki tarafta birbirini sevmektedir ancak karşı tarafın hislerinden emin olamazlar, erkek çekindiğinden teklif edemez, kız dayanamaz açılır... +Benimle çıkarmısın? -Hıı... Hıh... Hıhı... Şeyy... Hayır çıkmam... +Ama... Ama... Şey... -Bak ne dicem +Ühühühü -Benimle çıkarmısın? +Ama... -Yaaa... +Şeyy... -Aaaa +Peki kabul -Olley[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
khalad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eaheua süper ya günlük hayatta başımıza gelicek şeylerde yok deil aralarında :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hoş =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
taz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: 15. -benimle cikar misin meltem? +hayir -hahah... bir an icin benimle gercekten cikabilecegin ihtimalini dusundun degil mi? itiraf et? 26. iki samimi arkadas yolda efendi efendi yürümektedir. erkek kisi birden patlar: - meltem benimle çıkar mısın? aşıım sana! + [dumur!] ne? eheh.. saka yapıyorsun değil mi, ciddi değilsin? - [reddedildiğini anlayan bahtsız genç] ee.. oo.. tabii canım. haha, ciddi mi sandın? haha.. ben aşık olmam ki robotum ben. yok duygularım. eheh bunlar ii
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ekşisözlük tabe. bazen sıkıntıdan giriyom hep bomba bişiler oluyo =)[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hehe[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup
angband Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hoş olmuş..[signature][hline]Follow the Darkness...
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 gusel olmus 22ye bayıldım :-)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bir arkadas ortaminda ise - meltem benimle cikar misin ? - hayir................ - peki, kacta aliyim seni o zaman ? -..................cikmam dedim.. - peki saat 8 de gorusurus askim.. = ahohaooaha..![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mille Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 -Meltem benle çıkarmısın? -hayır... -meltem bana bi kolaya patladın olm dedim ben size giremeyelim iddaya dedim öküz herifler alın kolanızı Gülerek uzaklaşılır fakat göünlde ağır bir yara kalmıştır. Ben yaptım bunu[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 C/p edecekseniz kaynak belirtin ekşi sözlük diye, böylesi komik değil daha çok ezik.
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 27. - meltem benimle çıkar mısın? + hayır. - hayır deyişine bayılıyorum. ee, benimle çıkacak mısın? + hayır! - süpersin ya. şu 'hayır' deyişini duymak için ölene kadar sorarım valla bu soruyu eheh.. acayip hoşuma gitti ya :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bu meltemde extra zıtmıs ya bisey beyenemedi =)[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eheueheuehu :-)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 çok kasış geldi nedense[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o en sondaki aragorn muhabbetine koptum :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 LoL yaa esprituel olayına bittim asansor fln :D[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz.
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 tek tek okusam bu kadar gülmezdim ardarda patlatınca kopuyo insan :D[signature][hline]It's just delayed...
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 puhauhauhauh yarıldım yaa manyak alayı :D[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ahaha güzelmiş[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bende bikeresinde bu tip olay yaşadım. -Ceyda benimle evlenirmisin. -Wtf!? Sonunda ikna ettim ama :)
Öne çıkan mesajlar