Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tepkisiz kalamayacağım bir oaly için yardım gerekli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/view.php?id=150796

yukarıdaki linkte olan oalyı biraz anlattım

şimdi benim amacım bana böyle muamele etmeye cesaret etmiş olan mekana olan hırsımı almak istiyorum.

her masada iki şer kişi oturacağını hesaplarsak yaklaşık 30 kişi yeterli oalcaktır..

yapılacak olan şey ise masalara iki şer kişi oturup sadece birer çay söyleyip muhabbet etmek. saat 5 ile 9 arası 4 saat kadar dayanılsa yeter herhalde yapabilecek olan varsa buyursun bu yenilen herze yanlarına kâr kalmasın.. yoksa gidip mekanı kundaklayacağım o daha şenlikli olacak[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Mesaj tarihi:
tam benlik olay.
adresi inanılmaz anlatmışsın babacum. tarih gerek şimdi. misilleme yapmak gerek. gaza geldim ya[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
Kınıorum servis parasını bizde her yaptığımız işte Amme Hizmeti parası mı alıcaz bea böle mekanlarında artistleree sinir oluorum çaar bişi yaparsan..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Mesaj tarihi:
Alakasız ama bende bişi anlatıcam.
2 Yıl once iboya gitmiştik,aso ya yazın.Neyse çok severim dinlemeyi,gittik eğlendik yaklaşık 40 kişi varız ailecek gitmiştik[sitece hatta].
Neyse tuvalete bir gideyim dedim,e milyon.E orda içki içiyoruz sonuçta habire işemeye gidicez her seferinde 3 milyonmu vericez diyerekten.Annem gitti girişte ben gazeteciyim fln dedi yarın gorursunuz kendinizi gazetede dedi tuvaletçi kadına.Oda yedi tabi tum gece beleş girmiştik.
Bu tarz bi cinlik yapılabilir aslında[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Mesaj tarihi:
servis parası gayet normal biseydir servis ucreti uygulanan yerlerde bahşiş bırakılmaz calışanalrda maaşlarını bu servis parasından alırlar,tabi kimi begenir kimi begenmez o ayrı konu.
ha garsonun tavrı ayrı bi terbiyesizlik senin yerinde olsam hic kasmam kendimi sadece bi daha gitme o mekana olur biter ole bi yaklaşımdaki mekan zaten kısa surede nalları diker:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid
Elturco warlock rr6l1 excal/mid
Arikan hero rr3 pryd/hib
Kokokoko rr3 friar/camlan
Mesaj tarihi:
Servis parasını daha önce de duymuştum bi iki yerde ama tavır tam anlamıyla terbiyesizce geldi. İstanbulda olsam gelirdim de...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
servis parasının neresi mantıklıdır ya? bahşiş de mantıksız geliyor bana ama isteyen verir garsonu beğenirse. adam sanki almıyor mu maaşını benim içtiğim çaylardan falan?
hayatta en uyuz olduğum şeylerden biri sinemalarda yer gösterenlere para vermektir! deli oluyorum ya onlara. soymuşsun zaten 10ytl almışsın bi sinemaya.. neyse daha konuşmayayım artık gitmiyorum sinemaya hehe[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
maganda diil protestocu olarak gitcekler rush[signature][hline]Supreme
----------
Mesaj tarihi:
evet zorunlu olamaz.Bi yere çok sık gidiyorsan,kalkarken verirsin ki bir daha geldiğinde iyi muamele gor.
Nadire gittingin luks bi yer ise,oturmadan verirsinki o garson tum gece cok guzel hızmet eder[signature][hline]Supreme
----------
Mesaj tarihi:
Garson beleşçilikle ilgili o lafı ettikten sonra ben dedim herhalde kafayı yedi babacumdan. İyi sabır varmış.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
said:
Lonely, 19 Ekim 2005 12:11 tarihinde demiş ki:
said:
misanthrope, 19 Ekim 2005 06:45 tarihinde demiş ki:
eheheh ne var metal müzikte fatih? :D
eheh. sen hip-hop çalan bi yerde ne kadar dayanabilirsin? ;)

max 20 dakika[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 19 Ekim 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
Bahşiş zorunlu olmamalı, olamaz. İçten gelirse verilecek miktardır bahşiş.

Servis ücreti adı altında 10% gibi bir miktarın hesaba eklendiği mekanlar vardır, hiçbir zaman bahşiş bırakmam o tür yerlerde, genelde de ya itiraz ederim ya da gitmem bir daha. Fakat bu tür bir maymunluk yapılmıyorsa zaten en az 10% bahşiş bırakırım bir sorun yaşamadıysam, servisi beğendiysem param da varsa daha fazla bırakırım. Hatta bir kaç kez önce itiraz edip, hesaptan sildirttirip sonra da daha fazla miktarda bahşiş bırakmışlığım vardır keyfim yerindeyken. =]

Topice dönecek olursak bence gereksiz böyle birşey, daha güzeli gidip patromnuyla konuşman mekanın. Sorun çözülür zaten.
  • Yeni Oluştur...