Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 TÜRK OLMANIN 45 KURALI 1...Kagit mendili kumas mendil gibi günlerce burusuk sekilde cebinde tasir. 2...Rüzgarli havalarda küller uçmasin diye küllüge su koyar. 3...Serçe parmagini kulagina sokup iyice sallayarak karistirir. 4...Ancak bir Turk gazete bulmacasini hep baskalarina sora sora çözebilme becerisini Gösterip, kendisi çözdü diye sevindirik olabilir. 5 ...Sakal trasi olduktan sonra kanayan yerlerine küçük kagitlar yapistirir... 6...Soba borusu akttiginda yogurt kaplarini telle soba borusuna baglar. 7...Nezle olunca tuvalet kagidini uzun bir serit yaparak kullanir. 8..Dis fircasiyla disini firçalamayip da saçini boyamak için kullanan birini gorurseniz, o saçini seven bakimli bir Turk'tur. 9..Konusma yetenegi olan hayvanlara ilk olarak küfür etmesini ögretir. 10..Çorabinin kirlenip kirlenmedigini burnuna götürüp kisa sureli koklayarak anlayan kişi temizligine düskün bir Turk'tur. 11..Daha birinci telefon zili çaldiginda telefonun basina dikilir ama açmak için ikinci kez çalmasini bekler. 12..Bir dükkana girip , onun bunun fiyatini sorduktan sonra "abi araba besdakka dursun, ben hemen gelecegim" deyip, 2 saat sonra gelir. 13..Cebinden çikardigi paralarin içinde en eskisini özenle arayip bulduktan sonra para üstü verir. 14..Trafikte ambulansin pesine takilip kalabaliktan kurtulup uyaniklik yaptigini zanneder. 15..Kagit paralarin üzerine not alir ve parayi harcadigi için notu kaybeder veya elden ele dolasacagini bildiginden komik yazilar yazar. (Paranin ön yuzune tehlike aninda arkayi çeviriniz yazip aninda çevirince de simdi degil salak tehlike aninda yazanlardan bahsediyoruz ..) 16..Çocugu yanlislikla elini kestigi veya düstügü için agladiginda elini kesti veya düstü diye çocugunu dover. 17..Taksi tuttugunda taksicinin yanina oturur.Eger üç dort kisi taksi tutuyorsa , taksi parasini verecek kisi ön koltuga oturur. 18..Kürdanla disini karistirip önce çikarip bakar , sonra tekrar agzina koyar. 19..Teyp fisi veya televiyon fisi kablosunun bakir teli disari çikmissa çocuklari elektrik çarpmasin diye bakir teli selobantla yapistirir. 20..Ailece televizyon izlenen bir evde kumanda babanin elindeyse o ne izlerse digerleri de onu izlemek zorunda kalir. 21..Çantasinin içinde yeni tanistigi birisine bile çekinmeden göstermek uzere en guzel fotograflarini ve aile albumünü tasiyan birisini görürseniz hemen boynuna sarilmayin yoksa çantayi kafaniza yiyebilirsiniz , çünkü o kisi bir Turk kizidir. 22..Bir Türk esnafi , müsterisinden aldigi parayi önce iki ucundan tutup iki defa gerginlestirir daha sonra da günese dogru tutup bakarak sahte olup olmadigini anlamaya çalisir. 23...Evin bir odasinin ampulün patladigi zaman yenisini almayip da fazla kullanmadigi bir odanin ampulü onun yerine takar. 24..Evinde bulunan saksilarin dibini kul tablasi olarak kullanir. 25..Dislerini gazoz açacagi , findik ve ceviz kiracagi olarak kullanir. 26.. Isinde iyi olan birisine hakaretle iltifat eden bir Turk'ten baskasi olamaz. (Serefsizin oglu neis yapmis be kardesim, helal olsun) 27..Aracin sinyal lambalari dururken kolunu çikararak "dönüyorum" hareketi yapar. 28..Yemegin etini en sona birakir. 29..Trafik isiklari kirmizidan yesile döndügünde önündeki herkesi salak sanarak kornaya basar. 30..Dingildeyen bir masanin ayagina kagit sikistirma fikri bir Türkündür. 31..Dislerinin arasindan "viij viij" diye ses çikarir. 32..Tv'de film seyrederken filmin oyunculariyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni) Turk sinema severlerdir. 33.. Arabasina horoz, kopek, horoz sesli korna taktirma fikrinin patenti bir Turk'e aittir. 34.. Gazete kagidini en iyi sekilde kullanir.(Cam silme bezi, külah, mendil, sofra bezi) 35..Plastik yogurt kabini saksi yapar. 36..Arabasinin arkasina yazi yazar . (Rahmetli de sollardi, tek rakibim THY, kiroyum ama para bende) 37.. Uçakta bulunan tanidiklarina uçak havalandiktan sonra gormeyecegini bildigi halde el sallar. 38..Çignedigi sakizi daha sonra çignemek üzere kafasindaki tülbente yapistiran bir Turk kadinindan baskasi degildir. 39..Tek abdestle bes vakit namaz kilmak için iki büklüm kivranir. 40..Desenlerini çok begenerek aldigi yeni bir mobilyanin üstüne baska bir örtü örterek kullanir.. 41..Geçirdigi bir trafik kazasindan sonra kanlar içinde çikip, çarpilmis arabasina üzülür 42..Tüp kaçiriyor mu, kaçirmiyor mu diye kibrit yakip kontrol eder. 43..Otoyolda, otomobilin gaz pedalina tugla koyup,yorulmadan kullanma fikri bir Türk'ündür. 44..Elektronik hesap makinesini, uzaktan kumandasini naylona sarmiş, üzerine de ambalaj lastigi geçirmis birini görürseniz Türk'tür o. 45..On yillik bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarini çikarmadan kullanma becerisini gösterir[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu konuda topik açan 1 milyonuncu kişi siz oldunuz tebrikler.. ben bunların hepsini yapıyorum :D[signature][hline]I want but I can't give up :(
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 baba yaa kanka ya birak yaaaa[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Hadi ya arama motorundan aradım ama bulamadım bu konu hakkında bişey. Özür dilerim arkadaşlar..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 46. kendi kabahatlerini bu derece didikleyen tek millet olma özelliğine sahibiz ayrıca.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Belli bir süre boyunca kendi ırkını aşağılamak moda haline geliyor sanırım ülkemizde.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Polly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 16..Çocugu yanlislikla elini kestigi veya düstügü için agladiginda elini kesti veya düstü diye çocugunu dover Dünyada nerde olursa olsun komik bi olay bu (=[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Paticik Kızlar Klübü
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Yazdın da nnolduki şimdi. Senı bugun cok saçma gördüm yaw[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Frasier bunu yazmaktaki amacın nedir yani bunu yazdın ne oldu sonuc nedir?[signature][hline]...We Be Burnin...
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Saeros, 18 Ekim 2005 13:38 tarihinde demiş ki: 46. kendi kabahatlerini bu derece didikleyen tek millet olma özelliğine sahibiz ayrıca. Aynen katılıyom. Genellemeyi de çok seviyoruz bi de bu arada[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Lucifel sen neden bana cevap verme gereksinimi duydun.? Eline ne geçti o yazıyı yazdığında. Ulan varya amma insansınız ya birisi gelse bir yanlış yapsada üzerine giderek onu rencide etmek için fırsat kolluyalım diye bekleyip duruyorsunuz sanki. Hatam varsa yetkili denen kişi var bu sana yada herhangi birine düşmez. Hatamı bildirirler birdahakine yapmayız deriz olur biter konuyuda silerler. Bu kadar uzatmakla elinize ne geçiyor anlamıyorum açıkçası..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> Robot Resminizi Çizin >>
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 çok fazla genelleme yapmamak lazım. Zaten bu yukarıda sayılan maddelerin bir kısmı kişilik özelliğinden kaynaklanan şeyler. =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Frasier sen beni yalnıs anladın ben seni rencide etmek için yazmadım onu sadece seni kızdırmak için yazdım sen yalnıs anlamısın yazıda gayet guzel...[signature][hline]...We Be Burnin...
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: nindalf, 18 Ekim 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Yazdın da nnolduki şimdi. Senı bugun cok saçma gördüm yaw Eahahah[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: 1...Kagit mendili kumas mendil gibi günlerce burusuk sekilde cebinde tasir. 11..Daha birinci telefon zili çaldiginda telefonun basina dikilir ama açmak için ikinci kez çalmasini bekler. 17..Taksi tuttugunda taksicinin yanina oturur. 23...Evin bir odasinin ampulün patladigi zaman yenisini almayip da fazla kullanmadigi bir odanin ampulü onun yerine takar. 30..Dingildeyen bir masanin ayagina kagit sikistirma fikri bir Türkündür. 32..Tv'de film seyrederken filmin oyunculariyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni) Turk sinema severlerdir. 45'te 6... türklüğümden şüphe etmeye başladım :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 :D heuehueh Daha önce acılmıstı ama her seferinde insanın yüzü gülüyor .[signature][hline]Adamı evinden alırım Ben bişi yapmam Kendisi ailesine hasretinden ölür .
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben gülemedim ama[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Muhallebi, 18 Ekim 2005 13:51 tarihinde demiş ki: Belli bir süre boyunca kendi ırkını aşağılamak moda haline geliyor sanırım ülkemizde. Bunların çoğuna kenimde ve etrafta şahit olduğumdan aşağılama değilde acı ve komik gerçekler bunlar bence... [Bu mesaj NoTwisT tarafından 18 Ekim 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Gerçekler acıdır... Ben istermiyim milletimizin bu gibi yorumlarla tanınmasını ama olmuş bir kere. derlerya olan olmuş diye buda onun gibi bişey. [Bu mesaj Frasier tarafından 18 Ekim 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 gerçekler acıdır olayı değil bu amerikalıların ingilizcelerin lamanların fransızarın ve bilimum diğer ırkların da belirli alışkanlık haline gelmiş davranışları yokmu? peki o zaman neden bunu sadece biz yapıyoruz... sadece bu tür geyik amaçlı metinlerden bahsetmiyorum.. bir nevi türklerin türklerin sevmemesi gibi bi olasy var ki bu çok dahi vahim bir durum[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
tellos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Frasier, 18 Ekim 2005 13:31 tarihinde demiş ki: 26.. Isinde iyi olan birisine hakaretle iltifat eden bir Turk'ten baskasi olamaz. (Serefsizin oglu neis yapmis be kardesim, helal olsun) %90 banada cogu turkede uymyo bence biraz abes olmuş.ama 26.madde cok rastladım:)[signature][hline]DN 41
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: fastreload, 18 Ekim 2005 16:25 tarihinde demiş ki: gerçekler acıdır olayı değil bu amerikalıların ingilizcelerin lamanların fransızarın ve bilimum diğer ırkların da belirli alışkanlık haline gelmiş davranışları yokmu? peki o zaman neden bunu sadece biz yapıyoruz... Sadece Rusyayı bildiğimden ruslarında yaptığını biliyorum, diğer milletlerinde yapmadığını sen nereden biliyorsun???
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: fastreload, 18 Ekim 2005 16:25 tarihinde demiş ki: bir nevi türklerin türklerin sevmemesi gibi bi olay var ki bu çok dahi vahim bir durum Bu dediğin kelime enim için geçerli değildir. Ben Türk'sem Türklüğümle övünürüm. Ama buradaki açtığım topic Türk'leri kötülemek yada aşalamak değil, çünkü sonuç olarak bende Türk'üm ve Türk olarak öleceğim. Ama Türk'ün türk'ü sevmemesi olayına karışamam. Seven kendine sevmeyen kendine..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya nede nadamın ustune gıdıyosunuzki?adam ramazan ramazan yuzumuzde bıraz tebessüm oluşsun dıye açmıs bu topıc i.Ustune gitmeye gerek yok bence[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Polly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Biz de Türk olmakla gurur duyuoruz..tabi özeleştri gayet iyi bişeydir...[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Paticik Kızlar Klübü
Öne çıkan mesajlar