lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yalovada hava 26 derece gibi.yer yer sağnak yağış.dışardan ambulans sesleri geliyo.muhtemelen ıslak piste kuru zemin lastiklerinle çıkan denyolar kaza yaptı.mediiiiccc![signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbie lerin.
arina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 zonguldakta yağmur yaıyodu,durdu[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Kocaeli , 20dk sonra çıksan donuna kadar ıslanırsın iyi günler[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Erzurum'da yine açık bir hava hakim. Arada esen rüzgarlarda havanın tuzu biberi. Söz fatoda :P[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 İstanbul da hoş bir hava var, açık hava ve sıcak değil mis mis. Fato değilim... Söz şu anda Fato' da...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Eveeeettt. Kar yağıyor buralarda. Soğuk bir hava hakim. Orc_Lord'un konusu 1 yıldan eski olduğu için UP'lanmıyor. Çok kötü $artlardayız. Söz Patide.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Sabanci Univ. Hava kapali ve yagmurlu[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ankara çookk soukk[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Istanbul/sarıyer/koç buz gibi hava bulutlu ama şimdilik yağışsız. Bu arada uplayasım geldı orc lord threadini ama uplayamadım 1 yıl olmuşmuş üzüldüm valla =).Ne heyecanla okurduk-yazardık bide hava durumuna bakardık netten[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 antalya-konyaaltı bulut: %00 sıcaklık: 17 hissedilen sıcaklık: 14 nem oranı: %41 rüzgar yönü: KD rüzgar hızı: 25 km/s rüzgar şiddeti: 40 km/s sallamıyorum... saygılar sevgiler...[signature][hline]ben tikky değılaam
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Adapazarı buzzz...[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kar topu oynadık az önce ü$üyorum.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kartopu dio yaaa... biz burda daha kısa çorap giyiyoruz of![signature][hline]değilim ben a$ifte falan!!! kingpin Redogski
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 *!kşşşttt karada marina karada marina ovir! karada marina karada marina ovir* *!kşşştt hava yagmurlu gunesli bulutlu bulutsuz gereksiz bir hava*[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 :) Biz daha çok oynarız böyle 6 ay fln kadar[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Gemlik/BURSA okuldan geldim kumaş pantolonla dondum aklı olan gelmesin[signature][hline]by_SeaGle
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: AthleT, 19 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki: :) Biz daha çok oynarız böyle 6 ay fln kadar GERÇEKTEN Mİ???:D
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Eskişehir Muhabiri Dynun bildiriyor: Efendim burda kuru soğuklar baş gösterdi. Herhangi bir yağış yok. Ama popocuğunuz fena halde donuyo! gelecekseniz sıkı giyinin[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
Öne çıkan mesajlar