Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oha desem ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Guzel arkadasim, adama once 5398 ardindan 7995 vurduktan sonra 1466 daha vurabildigine gore 13393 damage ile adam olmemis ki o 1466'i vurmus demektir. Aciklasana bana hangi Mage 13393'de olmez?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Mesaj tarihi:
Abi afedersiniz de, rogue bile ambush critle bu kadar vuramaz. kessinlikle yalan. 7500 ne demek ya !!! bi vuruşta onyxia'nın hpyi %3 falan indiriyosun. böh..[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Mesaj tarihi:
Bu Zg felan değil dimi? düz pvp demi verilmiş bu hasar yoksa adam npc den bir şekilde mind control yiyipdemi vurmuş?[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:

Fake ftw.
Oralarda bi yerde "Rograh dies." yazmıyor nedense?

Ama aşağıdaki resim gerçek, ZG'de Spinal Reaperlı tankımız MC olunca, forumlardan da tanıdığımız Aeternum adlı nacizhane arkadaşımıza yazık oldu :)

[signature][hline]Elonia of

Mesaj tarihi:
oeh be kimse mi okumuyo benim mesajlarımı :) zul'gurub arkadaşlar yeni instance hani, orda mind control yiyen playerlar böyle abuk subuk damage vuruyolar etraftakilere :) zaten adam zulgurubda sanırım dikkatli bakarsanız
Mesaj tarihi:
[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Mesaj tarihi:
14885 execute record varsa ... hmm bu genede olamaz bence ha belki dmg lar olabilir ama adam ölsün bi zahmet[signature][hline]Burning Lagion
Taluntain - Lowbie Warlock
Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak)
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 16 Ekim 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
WF'ler tamam da sonraki vurus nedir?

toplam 3 vurus yapiyor. ilki kendi sonrailer wfnin ama sacma bence bu dmg. anca zg de olur. bi rogue arkadas bana 5k koymustu kendime gelmistim[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Mesaj tarihi:
full buff+ flask of titans + full stamina + blasted lands buffset warrior 10k hpyi gecemez hatta 9k da takilir kalir, 5k+7k yerse de ölür öteki 1k yalan =)[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...