Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Depremi Sonrası Turkcell Kıyagı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az Önce Şöyle Bir mesaj geldi

hey turkcelli deprem sonrası geçmiş olsun diler ve yaşadıgın zor anları unutabilmen için sana klübümüzden 20 kontor hediye ediyoruz.geçmiş olsun

adamlar halden anlamaya başladılar...[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
Mesaj tarihi:
öeh, İzmir'de olduğunu nerden anladılar. Ya tatildeydin ve yaşamadınsa... Ya da yurtdışına veya şehir dışına çıkmışsan iş için...

Hani iyi de garip olmuş :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 19 Ekim 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
öeh, İzmir'de olduğunu nerden anladılar. Ya tatildeydin ve yaşamadınsa... Ya da yurtdışına veya şehir dışına çıkmışsan iş için...

Hani iyi de garip olmuş :)

kayıt olurken yaşadıgın yere mars yazıcak halin yok heralde
@atleth bekle güselim gelir :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
Mesaj tarihi:
Tamam da işte ya depremi yaşamamışsan... Ya da İzmire yeni taşındıysan, senin günahın ne de kontör alamıyosun?

Saçmaladım biraz ama... :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
ya bende izmirliyimmm nerdeeeeee köntürümmmmm[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
20 kontore herşey unutuluyo yani. müthiş hizmet. sallantı başına verseydi bari..[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam..
? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman..
Mesaj tarihi:
ha ne güzel 20 kontörle ne işler yapılır şirket bile kurulur.

Ne güzeli lan resmen dalga geçiyorlar milletle.Birde süper demeyin şune lütfen.

20 kontor unutmanız için.Gidip bir 250 kontör almanızı da tavsiye ederiz depremi unutmanız için

Kontörle yaşananlar unutulsaydı keşke[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
ben çok beğendim böyle bir düşünceliliği öncelikle türksel yapmış böle bi şeyi şaştım kaldım bugun tel başında. iyi düşünülmüş hoş bişey eyyyyvaaalllah der geçerim.

bi de hayr neden beğenmezsiniz anlamadım unutulur mu yaşananlar diyip mahsun kırmızıgül kesilenler sorarım eviniz mi yıkıldı kardeşim ne yaşadınız alt tarafı bi 5.9 ben gayet de eğlendim bu deprem sayesinde okuldaydık yani size noluyo anlamıyorum deprem görmemiş bi millet de deiliz hayır saygım var insanlar hassas olabilir küçümsemem korkuları ama bi yere kadar nedir bu kendini acındırma sevdası adamlar iyi düşünmüş bi yüz gülümsetme amacıyla bişey yapmış hemen HÖAAHHAAAAA türksel bu daşlayın!! şeklinde müdafaaya geçiyorsunuz bunun sebebi neir anlamadım...[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
evin yıkılınca 20 kontör satıp ev mi yapacaksın yerine ?

20 kontörle evi yıkılan adam mı gülecek ?
20 kontörle o korku ile kalp krizi geçiren adam mı gülecek ?

en önemlisi 20 kontörle yaşanan korku hafizadan mi silinecek ?

20 kontörle arkadaşlarını arayıp baş sağlığı mı dileyeceksin?

100 kontör fln verseler gene iyi en azından 3-4 kişiyi arayabilirsin.20 kontör resmen dalga.[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
  • Yeni Oluştur...