Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Az Önce Şöyle Bir mesaj geldi hey turkcelli deprem sonrası geçmiş olsun diler ve yaşadıgın zor anları unutabilmen için sana klübümüzden 20 kontor hediye ediyoruz.geçmiş olsun adamlar halden anlamaya başladılar...[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 öeh, İzmir'de olduğunu nerden anladılar. Ya tatildeydin ve yaşamadınsa... Ya da yurtdışına veya şehir dışına çıkmışsan iş için... Hani iyi de garip olmuş :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hani bana?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: nileppezdel, 19 Ekim 2005 17:03 tarihinde demiş ki: öeh, İzmir'de olduğunu nerden anladılar. Ya tatildeydin ve yaşamadınsa... Ya da yurtdışına veya şehir dışına çıkmışsan iş için... Hani iyi de garip olmuş :) kayıt olurken yaşadıgın yere mars yazıcak halin yok heralde @atleth bekle güselim gelir :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Tamam da işte ya depremi yaşamamışsan... Ya da İzmire yeni taşındıysan, senin günahın ne de kontör alamıyosun? Saçmaladım biraz ama... :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bencede :D sus pls buff pls[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 nabza göre şerbet veriyolar.. en ucuzundan reklam işte
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Akıllıca...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 türkcell cimridir haybeye kontor vermez kimseye,hayret..[signature][hline]Follow the Darkness...
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ıı olmus be[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hotmail deki gibi sonradan değiştrisek profil deki bilgileri işe yara mı acaba :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
redge Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya bende izmirliyimmm nerdeeeeee köntürümmmmm[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bana gelmedi[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Biz İzmitliyiz faiziyle 500 kontör istiyorum :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 20 kontore herşey unutuluyo yani. müthiş hizmet. sallantı başına verseydi bari..[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman..
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 banada gelmedi[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 değişik ve iyi bir adım atmış. tebrik etmek lazım.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 benim halam izmirli banada bi yeğen kıyağı yok mu? yeni bir tarife "YEĞENCELL":D:D:D[signature][hline]by_SeaGle
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 faturalılara göndermiolar galiba[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ha ne güzel 20 kontörle ne işler yapılır şirket bile kurulur. Ne güzeli lan resmen dalga geçiyorlar milletle.Birde süper demeyin şune lütfen. 20 kontor unutmanız için.Gidip bir 250 kontör almanızı da tavsiye ederiz depremi unutmanız için Kontörle yaşananlar unutulsaydı keşke[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ben çok beğendim böyle bir düşünceliliği öncelikle türksel yapmış böle bi şeyi şaştım kaldım bugun tel başında. iyi düşünülmüş hoş bişey eyyyyvaaalllah der geçerim. bi de hayr neden beğenmezsiniz anlamadım unutulur mu yaşananlar diyip mahsun kırmızıgül kesilenler sorarım eviniz mi yıkıldı kardeşim ne yaşadınız alt tarafı bi 5.9 ben gayet de eğlendim bu deprem sayesinde okuldaydık yani size noluyo anlamıyorum deprem görmemiş bi millet de deiliz hayır saygım var insanlar hassas olabilir küçümsemem korkuları ama bi yere kadar nedir bu kendini acındırma sevdası adamlar iyi düşünmüş bi yüz gülümsetme amacıyla bişey yapmış hemen HÖAAHHAAAAA türksel bu daşlayın!! şeklinde müdafaaya geçiyorsunuz bunun sebebi neir anlamadım...[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 evin yıkılınca 20 kontör satıp ev mi yapacaksın yerine ? 20 kontörle evi yıkılan adam mı gülecek ? 20 kontörle o korku ile kalp krizi geçiren adam mı gülecek ? en önemlisi 20 kontörle yaşanan korku hafizadan mi silinecek ? 20 kontörle arkadaşlarını arayıp baş sağlığı mı dileyeceksin? 100 kontör fln verseler gene iyi en azından 3-4 kişiyi arayabilirsin.20 kontör resmen dalga.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
taz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 off adamlar kontör yollamış onu bile eleştirionuz
Öne çıkan mesajlar