Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kiz sorunsali...

epoxx

Öne çıkan mesajlar

Böyle kızlara teklıf etmıceksın hocam ama şunu soyleyebılırı hep canım cıcımlı ıyı gecınıceksın ama hıc de işi teklıf kısmına getırmıceksın yani elinin altında bulunucak ama işi hiç uc noktaya getırmıceksın ztn oda benımle cıkarmısın demıcektır eger kacıp kurtulma sansın yoksa bunu dene ıyı oluyor bır sure sonra zaten sıkılıp yenı bırını buluyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

ooo aşıkta oldun yani hocam durum baya derinmiş.Bak bence en yararlı yol konuşmak bende icime atardım sorunlarımı ama karsıdakı anlamıyor işte ıcındekılerı cekersın karsısına nası teklıf edıcek yureı bulduysan soylersın ıcınden gecenler anlatırsın en azından bı sonuca varırsın
Sosyal ağlarda paylaş

motor yagı hediye et[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 19 Ekim 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
Ya kıza laf sokucaksın sürekli, pislik yapıcaksın. Acı veriyor ama unutuyosun sonunda

Katılıyorum.
Her ortamda ezmeye çalı$, bu tipler genelde ezildilermi akıllanırlar. Sana döndüğü zaman da sen basarsın tekmeyi.

Nihaha.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

Git ikincisini bul , nasıl olsa ilkini unutursun,
Büyük ihtimal o senin peşinde koşmaya başlayacak bu defa.Genelde oyle yaparlar kaybetmek istemezler elinin altındakini.
O zaman iki ilişki arasında bir dere kalırsan.İyice otur düşün.

İlkine elveda de.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...