innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 deadminesda takılıyorduk ne güzel, düştük serverdan, şimdide şifre bölümünü gecemiyorum. nette de sorun görünmüyor. sizde de bu şekilde midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 aynen, 40 yılda bir girdiğim AV maçındayken düştüm, herhalde pekçok insanda aynı sorun var ki ED halen low-pop gözüküyor realm status sayfasında. gene bir halt yediler downtime öncesi..[signature][hline]Commander Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Evet bende düştüm giremiyorum simdi(Bl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Guildden bi kaç kişi de aynı sorunu yaşıyordu, geçti galiba , oyundalar..[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 aynen bende su anda giremiyorum ya ne oldu boyle[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kediyle ne güzel deadminesta takılıyoduk (aslında pek güzel değildi düşünün warlock arada gidip voidle birlikte dalıyor moblara yani) tam böyle aha wipe dediğim bi yerde gitti server...fena wipe yedik herhalde kedi :P[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 58 NE Druid of Eclipse-BL (evet 6 aydır oynuyorum hala 60 olamadım, bi itirazınız mı var?Gülmeyin ulan!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bende dustum tam da 22 kb 0 death ile av'de kendi capimda rekor deniyordum :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bende bi makinaya rest atmıştım, giremiyom şimdi.. oyun hiç kapatmaya gelmiyor ama ne yapcan işte ram doluyor 3 gün sürekli oynayınca :( şifre bölümünü geçemiyom !! "Authenticating"[signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya bende wg de kasıyordum rank icin offf simdi giriste auth ta kaliyor pff[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 walla bilmiyorum en son sheep'i bastım ondan sonrasından haberim yok :) o warlock oyundan düşmüşse wipe yememe ihtimalimiz var, eğer oyunda ise kesin wipe yemişizdir. charge yapan warlockda ilk kez görüyorum, main tank bekliyor warlock saldırıyor, yada main tank alakasız bi yerde warlock alakasız bi yerde bişilere saldırıyorlar. yapabilsem kendimi sheep yapıp gidecektim ortamdan, o derece bunaldım biara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 handshaking e geldim buyuk bir basari[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 connected de takilio simdide :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bakalım gelicekmi...[signature][hline]--------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben 3 gundur oynayamıyorum lagdan :([signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 girdim:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben giremiyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 pfff okuldan baymış vaziyette geldim amacım 1-2 saat max. oynamaktı lakin ne mümkün :/ :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Server bomboş şu anda, Lbrs'de tek başıma bekliyorum :P[signature][hline]Elonia of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 nasi girdin abi ya bende birazdan atar senide serverdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 suan herkes girmeye çalıştığı için yığılma oldu galiba .. 5-10 dk sonra gecer umarım[signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion) edit: oyuna bağlandım fakat karakterler gözükmüyor ve düştüm tekrar :) [Bu mesaj janis tarafından 18 Ekim 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Arkadaşlar humos~~~ bilmem ne diye bi realmde oynuyorum ama diğerlerindede yapıyor oyunu çok rahat bi şekilde oynuyorum ama sanıyorumki world save geşince yapıyo donup kalıyo normnal haraket edebiliyorum ama görünen hiç bişiy hareket etmiyor ve sonra disconnect geliyo çat diye sizce bunun nedeni ne olabilir??? Ne yapmam gerek firewall dan kaynaklanıyo olabilirmi bi prog. kullanmıyorum windowsun kendisi o kadar firewalldansa ne yapabilirim??? şimdiden herkeze teşekkürler iyi oyunlar herkeze...[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bende cheap shot yiyince yüksek bir ihtimalle disc yiyorum. Nedir bu yeni ability mi geldi rogue lara 1.8 de ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 global bı lag var şu iki uc gundur.Migraitondan diyolar[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar