Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine serverdan düştüm :)

innkeeper

Öne çıkan mesajlar

aynen, 40 yılda bir girdiğim AV maçındayken düştüm, herhalde pekçok insanda aynı sorun var ki ED halen low-pop gözüküyor realm status sayfasında. gene bir halt yediler downtime öncesi..[signature][hline]Commander Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

kediyle ne güzel deadminesta takılıyoduk (aslında pek güzel değildi düşünün warlock arada gidip voidle birlikte dalıyor moblara yani) tam böyle aha wipe dediğim bi yerde gitti server...fena wipe yedik herhalde kedi :P[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...

Talaras, Lvl 58 NE Druid of Eclipse-BL (evet 6 aydır oynuyorum hala 60 olamadım, bi itirazınız mı var?Gülmeyin ulan!)

Sosyal ağlarda paylaş

walla bilmiyorum en son sheep'i bastım ondan sonrasından haberim yok :)

o warlock oyundan düşmüşse wipe yememe ihtimalimiz var, eğer oyunda ise kesin wipe yemişizdir.

charge yapan warlockda ilk kez görüyorum, main tank bekliyor warlock saldırıyor, yada main tank alakasız bi yerde warlock alakasız bi yerde bişilere saldırıyorlar.

yapabilsem kendimi sheep yapıp gidecektim ortamdan, o derece bunaldım biara :)
Sosyal ağlarda paylaş

suan herkes girmeye çalıştığı için yığılma oldu galiba .. 5-10 dk sonra gecer umarım[signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion)

edit: oyuna bağlandım fakat karakterler gözükmüyor ve düştüm tekrar :)

[Bu mesaj janis tarafından 18 Ekim 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar humos~~~ bilmem ne diye bi realmde oynuyorum ama diğerlerindede yapıyor oyunu çok rahat bi şekilde oynuyorum ama sanıyorumki world save geşince yapıyo donup kalıyo normnal haraket edebiliyorum ama görünen hiç bişiy hareket etmiyor ve sonra disconnect geliyo çat diye sizce bunun nedeni ne olabilir???
Ne yapmam gerek firewall dan kaynaklanıyo olabilirmi bi prog. kullanmıyorum windowsun kendisi o kadar firewalldansa ne yapabilirim???
şimdiden herkeze teşekkürler iyi oyunlar herkeze...[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Sosyal ağlarda paylaş

global bı lag var şu iki uc gundur.Migraitondan diyolar[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...