Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dışkıda Kan neyin habercisidir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 17 Ekim 2005 03:33 tarihinde demiş ki:
yok ilk mesajdan sonra bi fake gelip bisiler yazmisti da, tepki msg lari ona idi

+1[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Az ve öz budur...
Mesaj tarihi:
Anüs etrafına zarar vermiş olabilirsin, kas gerilmesi varmı?

Bu tür olaylar genelde o bölgelerin kurcalanması sonucu oluyor. Lütfen popomuzu kullanmayı bilelim.

Birde cinsiyetini yazarsan iyi olur. Kız - Erkut - Ortanca gibi

Şaka bi yana tamam.

Poponun bir tarafında zedelenme/yaralanma olabilir ve dışkıyı çıkartırken o bölgeden kan bulaşmış olabilir.

Mide kanaması olabilir biri dedi zaten ama genelde o dışkının içine karışcağı için renk katabilir biraz dışkıya. Bağırsaklarında sorun olabilir.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 17 Ekim 2005 11:08 tarihinde demiş ki:
Bağsur olabilir ve kanamıştır. Bazen ciddi olabiliyor ama kısa sürede geçebiliyorda.

ve dyna'nın dediğide %90 olabilir[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Mesaj tarihi:
said:
TahtaBacak, 17 Ekim 2005 03:20 tarihinde demiş ki:
Hİç başıma gelmemişti kabızda değilim basurda çünkü yanma hissetmiyorum.Ne olabilir tırstım gece gece

su iç her gün bir büyük şişe suyu mutlaka bitir başka türlü geçmez

doktora gidersen iğrenç tedavi yöntemleri var tiksinip benim dediğim yere gene gelirsin zaten[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
abi herkes bşi yazmış ya :D
sen en iyisi doktora git yani bişi omlaz fln demişler ama geçiştirilecek bişi dil
bence beyin kanaması sonucu beyinde kanama olan kısmı boşaltım yoluyla dışarı atmış bünye oyüzden yani geçmiş herşey dfasf[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
eğer büyük abdestin haricinde başka zamanlarda kendiliğinden de kan geliyorsa çatlak vardır tek tedavi su içmektir

yok değil bağırsaklarda besin öğütmede kan bulaşıyorsa o zaman epey ciddi sorunlar(kilo problemi , cilt sorunları , berbat bir yaşlılık) seni bekliyor[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun en sağlam yol doktora git sen..[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
said:
TahtaBacak, 17 Ekim 2005 03:20 tarihinde demiş ki:
Hİç başıma gelmemişti kabızda değilim basurda çünkü yanma hissetmiyorum.Ne olabilir tırstım gece gece

bazen kabız olmadan evvel gerçekleşen bir olay vardır içerde b.k un donması tabi donma olayı burda öle sıcaklıkla alakalı deil besinlerle tabi bu b.k donarken bağırsak derisine yapışıyo dışkıyla atılırken de deriyle birlikte geliyo bu da kılcal damarların kanamasına neden oluyo biz buna "NoKabızB.kKan"diyoruz:D(açıklama gerçek ama)[signature][hline]by_SeaGle
Mesaj tarihi:
said:
Kreese, 17 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
eğer büyük abdestin haricinde başka zamanlarda kendiliğinden de kan geliyorsa çatlak vardır tek tedavi su içmektir

yok değil bağırsaklarda besin öğütmede kan bulaşıyorsa o zaman epey ciddi sorunlar(kilo problemi , cilt sorunları , berbat bir yaşlılık) seni bekliyor
evet tabi buda olabilir sen su içmeyi sakın ihmal etme oki?
Mesaj tarihi:
kesinlikle doktora git
ben mide ağrısı çektim, arada büyük tuvalet yapmadım (festivaldeydim), ülser çıktı 12 parmak bağırsağında. boş mideyle aspirini dayayıp yattım (ki direk tetikleyen olay, gerçi kanı dışarı kustum o sayede:P) sabaha uyandığımda tuvalette bağdaş kurmuş kendi kanıma pıhtılara falan bakıyodum :D
5 gün hastane sonra, 3-4 hafta oldu anca daha. hiç geciktirmeni önermem kısacası, ben uyandığım gün gidecektim hastaneye öyle diyim sana.
tabi bu sadece ülser örneği, daha pek çok şeyin belirtisi olabilir, aman. bekletmemek en iyisi bence.[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Heffer
Mesaj tarihi:
Hemoroid olabilir...ilerisi daha kötü
acıdan,katı yiyeceklerden bir süreliğine uzak dur
spor yap..

Anüste sorun varsa bekletmeden doktora git[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
ülseratif kolit gibi ciddi bir müzmin rahatsızlığın sonucu ya da dizanteri gibi tehlikeli bir durumun sonucunda da kanama olabilir.
kanın rengi açık kırmızıysa mide kanaması ihtimali biraz düşük. mide cıvarından sızan kan sindirilmiş olarak dışarıya ulaşacağı için rengi siyaha dönmüş olur. istisnası var mıdır bilmiyorum tabi.
hemen doktora gidip netleştirmek en doğrusu.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
Ya yok anlamıyorum ben bunları
adam birşey anlatıyo..yardım istiyo
içimizdeki bazı post kasmaya çalışan yada kendi attığı postu " yaran post " zanneden gerizekalılar olduğu için açıkçası üzülüyorum
keşke böle tipler defolup gitsede..adam gibi dayanışma olsa şu patide..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Bence senin ömrün çok az kalmış bence sen gez dolaş hayatını yaşamaya bak ehuehe :D Şaka bi yana o olur ya ne olcak benden de tenya çıktı ben ne yapayım.:)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
kanın kıvamına, miktarına, rengine, geliş biçimine
ayrıca diğer semptomlara v.s. bi dünya şeye bağlı olarak değişir.

çok basit birşey olabileceği gibi kanser de olabilir.

mantıken dışkıda kan, acilen doktora gitmenin habericisidr.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Nasıl güvercinler yakındaki kara parçasının habercisiyse, dışkıda kan da güzel günlerin geleceğinin habercisidir..

edit : martılar

[signature][hline] Deus Ex Machina

[Bu mesaj Throndor tarafından 18 Ekim 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
büyük ihtimal mide kanaması olabilir ama heycanlanma korkulcak kadar ciddi bir sorun değil ama doktora bi git gözük ne olur ne olmaz[signature][hline][ quote ]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi[ /quote ]
  • Yeni Oluştur...