fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu ikisi arasında acaip soğuk bir savaş var ve aziz dün bombaladı resmen adamı ben fenerbahçeli değilim ama merakla takip ediyorum bu ikisi arasındaki gelişmeleri ama en başta nede bu duruma geldiklerini tam bilmiyorum bilen varsa kısaca bana özetleyebilir mi? bu arada fenerbahçe tüzüğündeki durumdan ötürü aziz hakan'ı kovamadığını söyledi bu durumda hakan'ın istifa etmesi gerekiyormuş peki durum sizce ne olur bu saatten sonra çünkü aziz yıldırım bir daha hakan'ın olsuğu kongreye girmem ben dedi... Şimdi hakan istifa mı eder yoka etmez direnir ve böylece aziz mi istifa eder?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 azil yildirim niye istifa etsin? :) ki zaten benim oldugum yerde bi daha olamaz demistir bence. aziz yildirimin hakan bilal kutlualpi istememesinin sebebi, hbk'in butun transferleri tek basina yapiyormus gibi gostermesinden kaynaklaniyor, aziz yildirim'in dedigine gore. bunu solemis hbk'ye ondan sonra aralari bozuldu iste. hbk su an ilimli ve ozur diler tarzda ama aziz yildirim geri adim atmiyor, kongreye gelmeden istifa etmesini soledi, "onurlu bir insansa istifa eder" felan dedi hatta. ama hbk kongreye kadar durucak sanirim.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. [Bu mesaj Patos tarafından 16 Ekim 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kongreyi ben de izledim hakan bilal bence istifa etmez ama fb tuzügünun degişmesi bile gündemde aziz yıldırım gondrmek istiyomuş bu adamı ama bence yazık olur transferlerde o adamın payı cok büyüktü cunku[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yani bence aziz yıldırım biraz benim mekanım burası havalarına çok alışmış biri biraz sivrildiği için onu hemen uzaklaştırma çabalarında yani buna güç tutkusunu paylaşamama diyebilir miyiz?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Aziz baba gitmez.Hakanı çok şişirdiler.ASlında bişi yaptığı yok sadece medyaya haberleri o verio.O yapıo zannediyor millette.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 HBK'nin neden istenmediğini bilmiyorum ancak HBK istenmediği yerde durarak onursuz bir davranış içerisinde. Aziz Yıldırım HBK'nin olduğu kongreye girmem bidaha demiş ise FB Camiasını HBK'nin üzerine gönderip baskı yaptırarak HBK yi istifa etmek zorunda bırakmak istemiştir. Başkan'ın istemediği Yönetici olurmu yahu? O Yöneticiyi başkan seçti zaten. Göndermek istediğinde de gönderebilmeli.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Arkadaş sormuş neden istenmiyor bilen wrmı diye ? .. Burda mesajları okumadım cevap veren warsa kusura bakmasın ben bir daha soyliyim .. Hakan Bilal Kutlualp'in Medyaya bi açıklaması oldu : Bu Fenerbahçede tüm işleri ben yapıyorum ben olmasam ne olcak acaba diye.. Bu Sözün ardından Aziz Yıldırımda Hadi bakalım sen olmicaksın bundan sonra gör bak neler oluyo cinsinden Restini koydu[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hm bu durumda hbk biraz aşmış durumunu diyebiliriz ama gene de aziz'in de bu kadar benim dediğim olur havalarından çıkması gerek bence tamam başkansın ama Amerika Birleşik Devletleri Başkanı da değilsin...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 amerikanin islerine mi karisiyor aziz yildirimda bole bisi soluyorsun? fb nin icinde olan bisi ve gayet dogal bu adamla calismak istemiyorum demek. herhangi bir yonetici de baskan icin bu adamla calismak istemiyorum diyebilir. cok dogal. sen cok buyutuyorsun bence. ntv de izledim gurcan bilgic anlatti. newcastle anelkaya teklif yapinca aziz yildirim klubun ceosunu gorevlendirmis newcastle ile gorusmesi icin. hbk de bu ise bozulmus. sonra monacoya CL kura cekimlerine giderken, aziz araci ile hbk i de cagirmis monacoya, hbk de alsin ceosunu onla gitsin gibi aptal bir laf etmis. hem bole bi laf edip sonrada istifa etmemek, ayriyetten kongredeki aziz yildirimin laflarindan sonra istifa etmemek dusundurucu.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Valla tüm mesajları okudum da aradaki gerginliğin sebebini kimse tam olarak bilmiyo sanırım. Bir "anelkanın newcastle olayı" ön plana çıkıyor bir hbk nın basın açıklamaları bir bencilliği... Neyse, bakalım nolacak..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben zaten hbk yı savunmuyorum ama bence aziz de biraz fazla dünyayı ben yarattım havalarında...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - [Bu mesaj fortinbras tarafından 16 Ekim 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 HBK bir marka değildir ama transfer olaylarında falan baya bitirici bir adam FB için kayıp olur ayrılması ama kişiler gelip geçici kurumlar kalıcıdır.Biri gider daha iyisi gelir..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: fortinbras, 16 Ekim 2005 14:45 tarihinde demiş ki: hm bu durumda hbk biraz aşmış durumunu diyebiliriz ama gene de aziz'in de bu kadar benim dediğim olur havalarından çıkması gerek bence tamam başkansın ama Amerika Birleşik Devletleri Başkanı da değilsin... sonuçta bir cumhuriyetin başkanı.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Fenerbahçe diğer kulüplere göre daha çok koldan yayılmış yönetimi daha zor bir takım olabilir ama bu ülkedeki tek cumhuriyet Türkiye Cumhuriyeti'dir bunu unutmamak lazım Fenerbahçe Cumhuriyeti lafı o kadar geriyo ki beni olayı tamamen sportif platformdan dışarı taşıyor..Fenerbahçe Sporkulübü demek daha doğru olur sanırsam..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tamam sen öle de.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Herkes böyle demeli Futbol'da bir devlet yapısı mı söz konusu? O zaman teşkilatlansın uA,Çarşı falan yaysın Galatasaray İmparatorluğu'nu,Beşiktaş Hanedanlığı'nı mutlak bir rejim oldu biraz ama napalım tarihimizde var garip kaçmaz..[signature][hline]D'akmor Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Rush, 16 Ekim 2005 16:04 tarihinde demiş ki: said: fortinbras, 16 Ekim 2005 14:45 tarihinde demiş ki: hm bu durumda hbk biraz aşmış durumunu diyebiliriz ama gene de aziz'in de bu kadar benim dediğim olur havalarından çıkması gerek bence tamam başkansın ama Amerika Birleşik Devletleri Başkanı da değilsin... sonuçta bir cumhuriyetin başkanı. Helal olsun gerçekten. Bazı değerlerin ne kadar güzel follofoş edildiğinin en güzel örneğini gösteriyorsunuz. Şu dediğiniz laf futbol dan çok öte bi kavram.Ve şakası bile gerçekten kötü. Madem bir cumhuriyet gidip kendi topraklarında yaşasın. bu kadar rezillik olmaz gerçekten ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ya zaten o cümle yapılan bi espiri.sizin bunu gerçek anlıyıp milli değerleri savunmaya geçmeniz ayrı bir komedi.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 İnsanların artık bu lafa patlayacağı varmış o zaman senin espri yaptığını 2 kişi anlayamamışsa bu senin aktarım tarzındandır bi smiley falan koy o zaman biz ne bilelim senin ruh halini direk cümleden çıkmıyor bence...[signature][hline]D'akmor Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 senin ben ...... espiri yaptım kızma yada Yaşasın ERMENİ SOYKIRIMI !!! espiri =) benmi geri kaldım toplum mu çöktü hala anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ilk defa gördün heralde fenerbahçe cumhuriyeti yazısını ? tişört bile var maça çıkarken giyiyorlar.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 benzetme arkadaslar benzetme... yaza yaza biktim bu yaziyi. aslan cimbom kartal besiktas kanarya fener gibi benzetme, yani bi cesit slogan. sacma sacma yerlere cekmeyin, sadece benzetme...[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bi GS'li olarak Hakan Şükür'e kral denilmesini hazetmiyorum..Kaldıki FB'ye cumhuriyet denecek futbol içi deyimler daha hoş olur..[signature][hline]D'akmor Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 konu ve hakkında konuşulanlar benim ilgi alanım değil ama başlığı alkışlıyorum hem durumu süper özetliyo hemde beni güldürebiliyo...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konu amma dağılmış gene ; HBK çok sevdiğim bir yöneticidir ama malesef iç meselelerimizi medyaya yansıtmıştır...Ayrıca transferlerde de gerçekten çok ön plana çıktı...Hata yaptı Atilla Paşa gibi , Saadettin Saran gibi HBK ' da artık yönetimlerdeki misyonunu tamamladı... Gerçekten çok iyi bir Fenerbahçeli ama istifasını verip , hizmetlerine dışardan devam etmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar