wook Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Pakistan'da 7,6 büyüklüğünde çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Hindistan ve Afganistan'da da hasara yol açan depremde binden fazla kişinin ölmüş olmasından endişe ediliyor. Pakistan'da merkez üssü, başkent İslamabad'ın 95 kilometre kuzeydoğusundaki Afgan sınır bölgesi sınır bölgesi olan 7,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ülkenin birçok bölgesinde de hissedilen şiddetle sarsıntı nedeniyle halk sokaklara döküldü. kaynak:www.ntvmsnbc.com[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim [Bu mesaj wook tarafından 08 Ekim 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 dur sen tv yi açmanın vakti geldi[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Açıklanan 17000 kişiydi galiba.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 17 k açıklanan dı sadece. Söylenen 30-40 k civarı. Üzücü bi haber.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Evt haber kötü.ne dielim allah hepsine kolaylık versin biz de yaşadık[signature][hline]-Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. -An ordinary story.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 üzüldüm ya :( ramazana denk geldi tam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 birçok köy haritadan tamamen silinmiş ölü sayısı 1000i geçmiş[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kaç 30 bin oooo[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 çok ciddi bi deprem olmuş yalnız haritadan silinen yerler var ayrıca ilk 48saat içinde 6 şiddetinde artçılar sonrasında ise 5-4-3 civarlarında(2hafta boyunca) artçı sarsıntılar bekleniyor[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ve bizim kuşaktamıymış öyle bişey duydum bence bunun bize etkisi olucak yakın zamanda aynı hatta çok daha büyük boyutta bi deprem yaşayabiliriz.Çok yakında bence bu ...kapımıza geldi Deprem dede (ışıkara) nin de dediği gibi: Uzun süredir dikkate alınacak derecede bir deprem olmaması beni korkutuyor :D *!şom ağzını kapatır*[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aman yawww geçmiş olsun[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Allah sabır versin onlara..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Milamber, 08 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: üzüldüm ya :( ramazana denk geldi tam.. [signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: KahnX, 08 Ekim 2005 18:15 tarihinde demiş ki: ve bizim kuşaktamıymış öyle bişey duydum bence bunun bize etkisi olucak yakın zamanda aynı hatta çok daha büyük boyutta bi deprem yaşayabiliriz.Çok yakında bence bu ...kapımıza geldi Deprem dede (ışıkara) nin de dediği gibi: Uzun süredir dikkate alınacak derecede bir deprem olmaması beni korkutuyor :D *!şom ağzını kapatır* boyle komplo teorisi hic duymamistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Sailor, 08 Ekim 2005 18:31 tarihinde demiş ki: Allah sabır versin onlara.. [signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: KahnX, 08 Ekim 2005 18:15 tarihinde demiş ki: ve bizim kuşaktamıymış öyle bişey duydum bence bunun bize etkisi olucak yakın zamanda aynı hatta çok daha büyük boyutta bi deprem yaşayabiliriz.Çok yakında bence bu ...kapımıza geldi Deprem dede (ışıkara) nin de dediği gibi: Uzun süredir dikkate alınacak derecede bir deprem olmaması beni korkutuyor :D *!şom ağzını kapatır* insanları yanlış bilgilendirme pls.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: -Nae, 08 Ekim 2005 19:26 tarihinde demiş ki: said: Sailor, 08 Ekim 2005 18:31 tarihinde demiş ki: Allah sabır versin onlara.. [signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kuşak veya fay hattı değil bu. 2 ana karanın çarpışmasıyla oluştu. Yeryüzüne 8.5km yakınlıkta olduğu için çok şiddetli Ama Himayalaları geçemediği için Hindistanı çok etkilememiş.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bizim düzce depreminde ilk gün 30-40 ölüden bahsediliyordu burda daha deprem olur olmaz 1000 kişi dendiyse durum baya kötüye benziyo allah sabır versin keşke yapabileceğimiz birşeyler olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bende üzüldüm. kayıp ve hasar oldukça büyüktü :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 allah yardımcıları olsun[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki: Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aklıma hemen izmitteki deprem geldi. o gece yatakta nasıl oldugumu hatırladım çok fena oldum :S[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 44 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Çok üzücü. Haberi görünce aklıma daha kötü şeyler geliyo. İstanbul'da büyük bir deprem bekliyoruz ve hala bunun için bir hazırlık çalışması yok. 15 milyondan fazla insanın yaşadığı ve her tarafın binalarla kaplı oldugu bir metropolde bu şiddette bir deprem olsa ne olur acaba bilanço. Önlem alınmayacağını bilsem istemezdim önceden büyük bir deprem beklendiğinin söylemesini. Hazırlıksız yakalandık diye bahanemiz olurdu. Aslında bu da bahane sayılmaz ya neyse.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Yazık yaa valla üzüldüm.Düşünsenize insanlari biz burada geyik yapıyoz orada adamlar enkaz altında can cekişiyorlar.[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: heso, 09 Ekim 2005 00:23 tarihinde demiş ki: aklıma hemen izmitteki deprem geldi. o gece yatakta nasıl oldugumu hatırladım çok fena oldum :S geçmiş olsun.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar