Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ya bende darkicq die bi program war tek bi kişinin icq numarasını yazıosn sana onlinemi offlinemi olduunu gosterio ama bole genel olaraq gosteren kimler invisible olmuş şahsıma karsı fln onları gormeme yarıyan extraaşmış bi program warsa nerden cekebilirim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 DFMA mı ne öyle bir prog var, güzel bir şekilde tespit te ediyor bi bakayım bulursam upload ederim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ha pardon benim dediğim de tek kişi gösteriyor üzgünüm.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Aklına gelen en okkalı küfürü yaz bütün offline listene yolla cevap gelenler onlinedir:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 yahu ne takıntılısınız, insanlar invisible olmak istiyosa bi nedenleri vardır. ya özellikle size invisible'lardır ya da o sırada 1-2 kişiyle konuşmak için girmişlerdir sadece. manyax mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 belki çok önemli bi turnuvada cs oynuyo hediyeli hemde mesaj atıyosun cs aşaya kapanıyor (bazen oluyo) adam ölüyo en son model bilgisayarını kaybediyor icq da adminlerle konuşması için açık durmak zorunda[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Gir buraya icq yaz.Birsürü program gelir altlarında açıklamalarıyla birlikte. said: LvL_Sabo, 27 July 2003 21:07 tarihinde demiş ki: yahu ne takıntılısınız, insanlar invisible olmak istiyosa bi nedenleri vardır. ya özellikle size invisible'lardır ya da o sırada 1-2 kişiyle konuşmak için girmişlerdir sadece. manyax mısınız Ama buna katılmadanda edemiycem.[hline]ymumcuoglu [Bu mesaj Shock_The_Bizkit tarafından 27 July 2003 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: LvL_Sabo, 27 July 2003 21:07 tarihinde demiş ki: yahu ne takıntılısınız, insanlar invisible olmak istiyosa bi nedenleri vardır. ya özellikle size invisible'lardır ya da o sırada 1-2 kişiyle konuşmak için girmişlerdir sadece. manyax mısınız adamımsın ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 terbiyesizlik tamamen, ellesmeyin invisible lari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 abi adı üstünde invisible ya yetmezmi ?[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hehe aslında N/A olcan birisi bişi yazdığında direk karşıasına bi küfür manyak olur :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 avatar? athoy apla naaptin o ne? nerde ceyrek fare!? bohuhu[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 AAA o resmi bana verirmisin :) Ya hakkaten xp user resmi yapcam :) (Bölük fareyi)[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 kisiye karsi yapilan invisibleleri icqnun kendi sayfasindan (eger sahsi mhterem zat o secenegi disable etmediyse tabe) numarayi aratarakta bulabilionuz hani bazen lazim olmuo diil :P dark icq öle bisi yaparak buluodu sanirim eskiden liquite die bi program vardi kurduydumda zamaninda direk gösterio herkesleri ama invisible isaretiyle(visible verdiklerindeki isaretle aynı keske farkli olsaydı ama deildi iste :[) ama cok eski icq versionlarinda calisiodu sanirim su ankilerde calisiomu bilmiom[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Yahu athe abla o ne avatar. İcq da invis gören prog varsa baada söyleyin :P bkz. yüzsüz gençlik.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: athea, 28 July 2003 16:54 tarihinde demiş ki: terbiyesizlik tamamen, ellesmeyin invisible lari athecaam şahane söylemiş. ben de aynı şeyi söylemek için gelmiştim ama kısmet değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Gayri resmi bir girişim, böyle bir konunun burda tartışılmasına izin verilmesine karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: Magic, 28 July 2003 20:27 tarihinde demiş ki: Gayri resmi bir girişim, böyle bir konunun burda tartışılmasına izin verilmesine karşıyım hackerlık gayrıresmi diilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Web statusu kapali tuttugunuz surece invisible gosteren bir prog yok benim bildigim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 invisible olup, visible olmadığınız ama listenizde olan kişilere offline gözükmek genel ahlaka çok mu uygun ? Magic doğru söylemiş, bu donanım / yazılım bölümünde tartışılmalı[hline]Madalya sistemine hayır ! Refuse ! Resist ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Bu tarz programlar legal değil birkere. Gizliliğe aykırı çünkü. Ayrıca bu tür bir olay da çok kıl. Bazen oluyor "biliyorum, oradasın" şeklinde mesajar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 siz kimi istiosanız bana icqsunu yollayın ben onu deliginden cıkararım,ama paranızı pulunuzu,hatta donunuza kadar alırım.. *yutan varmı diye sagına soluna bakar*[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 privacy hede hödö... ya millet invisse bazılarıyla konuşmak istemiyodur. ne diye zorluyosun ki daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Hacker'lık mı ? ICQ'da invisible'ları görmeye yarayan programları hacker'lık statüsüne mi koyuyorsun ? ehe Diğer yandan arcane ne genel ahlakı ? genel bir durum yok ortada. tamamen duygusal. kişisel iletişim programı bu, hayat bizim işyerimiz değil. ne demek genel ahlak ? ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: arcane, 28 July 2003 22:49 tarihinde demiş ki: invisible olup, visible olmadığınız ama listenizde olan kişilere offline gözükmek genel ahlaka çok mu uygun ? ... programın böyle bir opiyonu olduğunu bilerek kullandığın için son derece uygun. eğer bu opsiyandan rahatsız isen icq kullanmayarak sorunu çözebilirsin. ama diğer konu gayri-nizami bir durum olduğu için yasalarla tarif edilmemiş bile olsa ahlaken çok yanlıştır. ben o an online olduğumu gizlemek istemişsem, bunu delmeye çalışmak hakkıma tecavüzdür. en güzeli icq kullanmamak tabi. mirabilis, basit bir haberleşme tool'u olmakla yetinmeyip, yemek bile pişiren bir utility olma konusunda ısrar etmeye başladığı an kaldırmıştım icq'yu. şimdi msn de o yolda malesef.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar