unac Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 evet bu konuda daha cok yeniyim hatta yenininde yenisi(bu nasıl cumle oldu bea)ama şimdiden cektiğim fotografları görmenizi istedim.aslında ben bile fotograflarımı pek begendiğim söylenemez ama birde siz yorum yaparsanız sevinirim. http://www.blogcu.com/unac/[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bence gayet güzel olmuş ama denizin gözükmediği fotoğraflar da çekmelisin ;) Daha çeşitli ve aynı güzellikte fotoğraflar çekersen çok kral olur[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Paticik için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 @nileppezdel cok saol.hepsinin aynı tip oldugunun farkındayım=)..bunun sebebi sahile cok yakın olmam ve surekli fotograf cekme arzum kabardıgı zaman direk sahile cıkmam ama en yakın zamanda daha değişik fotograflarda cekicem.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 arkadaslar bir yorum yapın =)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 biraz ara sokaklari fln gezsen sahilden uzak kalsan iyi olur kabiliyetin var ama hep ayni sey sikiyo yaa soyledgm gibi sokaklara kayarsan daha guzel fotograflar cekersn bence[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bi kaç tanede ben koyayım =P okulda tenefüste çekmiştim biriside sabah kalkınca =) http://www.blogcu.com/aradhell[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KutayTR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Şu merhaba diyen güneş resminde güneş "Ecikkk!!!" yapıyomuş gibi hakkaten :D Renkleri güzel yakalıyosun devamını dilerim... Makro çiçeklerde güsel çıkmış tebrikler...[signature][hline]A large army is always disorderly... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Makro çekim için makine onerebilecek birisi varsa çok iyi olur kaptırdım kendimi iyice =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bence çok güzel fotoğraflar ama isimleri sanki daha etkileyici olabilir tabi bundan da önemlisi kendinin farkında olman gerektiği! adamlar ne salak şeyler koyuyolar. sen gayet başarılı fotoğraflarını iyi diil diye yeriyosun. tabi ki daha iysi olcaktır ilerde ama başlangıç için gerçekten iyisin :)[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gayet güzel olmuş tebrikler hangi makinayla çektin örenebilirmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 puahua sen yandan fena halde bana benziyosun fotorafı ilk açtığımda şok oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hp photosmart R707[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 :D:D olabilir.ozaman yakısıklı cocukmussun:D[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. [Bu mesaj unac tarafından 08 Ekim 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj unac tarafından 08 Ekim 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 son resim cok hoşuma gitti, basarılar[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yorumun için saol..[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hoş resimler yakalamışsın devamnını beklerizz :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya su sıralar kendimi baska bişeye verdiğim için biraz ara verdim..ama fotograf cekmek benim için vazgeçilmez.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 resimler gerçekten hoş.Güneşle ilgileniyorsun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 çok güzel yakalamışsın resimleri hakikaten süpers[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bayaa güzel..[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Güneşe doğru çektiğin çok güzel olmuş :-P[signature][hline]Telefon çaldı, ne yazıkki iyi niyetlerimi meşgule verdim... http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ehuehe saolun[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 sOn resmindeki vurguLar harika...görüntü Süpper;) teßrik Ederim..ßa$arıLar Sana...[signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 resimler çok iyi ama ; çok karanlık.Açıyı yakalayamamışsın tam olarak. Ama gene de çok güzel resimler.Başarılar :) Resim çekmeyi seviyorsan devam et benim gibi bırakma :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Şimdi öncelikle fotoğraf estetiği söz konusu degil ki bu fotoğrafları herkezin cekebilecegi sekilde zaten. Bir ayrıcalık yok, estetik yok, pek sentezi yok, çalışma beceresi yok. Kısaca hepsi amatörce olan fotoğraflar. Kendinizi tabiki zamanla gelistireceksiniz. Kolay gelsin diyorum.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar