SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yer : Kayseri Siz hiç karanlikta iyi göremediginiz için yakit deposunun, tam dolup dolmadigini çakmak yakarak kontrol etme cesaretini kendinizde buldunuzmu ! Kayseri sehirlerarasi otobüs terminalinde 38 AS 991 plakali yolcu otobüsüne mazot alan muavin Z. T. Deponun tam dolup dolmadigindan emin olmak için çakmak çakarak kontrol etmek ister. Sonuç; Buharlasan mazotun parlamasi ve muavinin yanik tedavisi için hastahaneye kaldirilmasi. Yer : Diyarbakir Lunaparkta gece bekçisi iki kafadar (zincirlerin ucuna baglanmis salincaklardan olusan) uçan sandalyelere biner ve mekanizmayi çalistirirlar. Ancak sandelyelerin merkezkaç kuvveti ile dönerek açilmasindan dolayi durdurmak için saltere ulasamazlar ve sabaha kadar kimseye seslerini duyuramazlar... Bu bekçilerden biri hayatini kaybetmis, digeri ise gördügü uzun tedavilere ragmen eski sagligina kavusamamistir. Yer : Karabük Siz demir çelik haddehanesinde çalisan bir isçinin, sigarasini yakmak için 600 tonluk preslerin arasindan emekleyerek geçtigini ve 2.450 santigrad derecedeki firina ulasmaya çalisirken son sigarasini yaktigini duydunuzmu? Yer : Giresun Siz hiç birisinin, dis agrisindan kurtulmak için çenesine kursun siktigini ve beynini dagittigini duydunuzmu?. Yer : Istanbul, Sultanbeyli Yuttugu sinegi öldürmek için agzina Shelltox sikip, zehirlenerek kendisi de ölen zamane uyanigini ..... Yer : Erzurum Birçok ülkede insanlar berbere gidip tras olurlar, ama hiçbir berber, masaj amaciyla müsterisinin kafasini saga sola çevirirken boynunu kirmaz. Yer : Bozcaada Bankamatikten para çekerken baska bir ülkede elektrik çaprmasindan ölmezsiniz. Türkiye'de ölürsünüz. Yer : Adapazari Siz hiç arabasi ile yolda giderken radyoda duydugu göbek havasiyla cosup, göbek atmak için aracini kenara çeken ve otoyolda göbek atarken arkadan gelen aracin altinda kalip ölen duydunuz mu? Sözkonusu olay TEM otoyolu Sapanca mevkiinde cereyan etmistir. Yer : Konya Ayni isyerinde, biri gündüz biri gece vardiyasinda çalisan ve ikisi de isine motasiklet ile giden baba-ogulun, yolda karsilasmalari normaldir, ama birbirlerine selam vermek için ellerini sallarken, kaza yapip ölmesi sadece bizde vaka-i adliyedendir. Yer : Kocaeli, Dilovasi Hangi ülkede bir gemi mühendisi, kontrol etmek için gemi kazanina girdiginde, biri baskasi gelip kazan kapisini kapatir ve kazani atesleyip... GÜVEN IYIDIR AMA KONTROL DAHA IYIDIR (ALMAN ATASÖZÜ) GÜVEN IYIDIR AMA KONTROL GEREKMEZ (TÜRK MENTALITESI) Yer : Rize Hangi ülkede; elektrik diregine yaslanip, ayakkabisina giren tasi çikarmak için ayakkabisini silkeleyen birisi, yoldan geçen bir baskasi tarafindan (cereyana kapildigi zannedilerek, kurtarmak amaciyla temas etmeden) kürekle vurularak kurtarilmaya çalisilir? Yer: Afyon Siz hiç kahvehanede Okey oynanirken, Insanlarin ve okey masasinin üzerine inek düstügünü, duydunuzmu? Toprak damlardan olusan tipik anadolu mimarisi, sineklenen ve panige kapilarak nereye bastigini bilemeyen Sarikiz'in agirligina dayanamamistir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 lol süper ya :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ueuehuhe çoğunu biliyordum ama süper şeyler :) ayrıca bu tür olaylar tüm ülkelerde oluyor ama medya bu tip şeyleri su yüzüne çıkarmıyor. Asıl bizde de tersi kendi rezilliklerimizi resmen DÜnya'ya tanıtmak için yarışıyorlar[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ahahaa harbi super[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gerçek mi bunlar?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Türkiye' yi seviyorum!!![signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Janitschar, 14 Ekim 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Türkiye' yi seviyorum!!! +1 ve hangi zihniyet..nesli tükenmekte olan bi balığın (balık çiftliğimiydi ne..orda gerekli çalışmalar yapılıyodu) büyük bir bölümünü yer..iş kurallarına ve soykırımdaki amacı şu: Rakı açtıkları için balıksız gitmemiş...akvaryumun yanındada ızgara yapmışlar... (Gazetelerede çıkmıştır)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yalan[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yalan mı lol külliyen :D[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yer : Kocaeli, Dilovasi Hangi ülkede bir gemi mühendisi, kontrol etmek için gemi kazanina girdiginde, biri baskasi gelip kazan kapisini kapatir ve kazani atesleyip... GÜVEN IYIDIR AMA KONTROL DAHA IYIDIR (ALMAN ATASÖZÜ) GÜVEN IYIDIR AMA KONTROL GEREKMEZ (TÜRK MENTALITESI) komik değil hemde hiç[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 harbi güzelmi$ ilk defa duydum :D bende konyada ya$ıyorum ama antalyalıyım buraya ilk geldiğimde öhhh filan oldum ne bu bole filan dedim içimden psikolojim bozuldu yaf :D[signature][hline]|Ana Sayfa|Kayıt|Dosyalar|Forum|Staff|Iletişim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Zep, 14 Ekim 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Yer : Kocaeli, Dilovasi Hangi ülkede bir gemi mühendisi, kontrol etmek için gemi kazanina girdiginde, biri baskasi gelip kazan kapisini kapatir ve kazani atesleyip... GÜVEN IYIDIR AMA KONTROL DAHA IYIDIR (ALMAN ATASÖZÜ) GÜVEN IYIDIR AMA KONTROL GEREKMEZ (TÜRK MENTALITESI) komik değil hemde hiç hocam bunlar zaten komık dııl onların senın kadar bızde farkındayız ayrı konuda bunlar yurdum ınsanının cahıllıgımı dıyım artık ne dıyım ısım begenemıyorum onu ortaya koyuyo[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 o gemi olayı haricindekiler süper yaa... O karabük tekimiydi ne işte sigara olayı süpermiş:D bide elektrik olayı...[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? [Bu mesaj ShadowFury tarafından 14 Ekim 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 @fransua:haklısın ama nebiliyim kendimi o adamın yerine koydumda...gülemedim açıkcası[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bendede hafif bi sırıtma o kadar .[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 1-) Açılmı$tı 2-) Aferin .[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 oğul-baba olayı kötü ama..[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 abi ben en cok salıncaktaki amcamlara güldüm :D tesekkürler paylasım icin[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yani bunu milliyetçilik olsun diye söylemiyorum ben bu milleti seviyorum. bu kadar kendine özgü ve saf insanları olan başka millet yoktur. bu kadar eğlenceli başka yer de yoktur[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bu konu daha öncede açılmıştı ama bulamadım. ayrıca Kayseri'den öyle bi adam çıkmazdı gerçi... bi bozukluk var o adamda. öz Kayseri'li değildir...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Trajikomik diye birşey vardır. Bu olaylar ne tam anlamıyla komik ne de tam anlamıyla üzücü. İkisinden de bir parça barındırırlar. Hayır ilginç tepkiler geliyo bazen hiç te komik değil açın kıçınıza gülün şeklinde de o yüzden söyledim. Bi de bu olayların benzerleri yurtdışında da yurduminsanı başlığı altında olmasa da sıkça gerçekleşiyor. Türümüzün tek örneği değiliz yani ;p[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Daggerspine-Alliance / Exca-Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 şu salıncak olayı çok fena aslında. düşünsenize o salıncakta sabaha kadar döndüğünüzü...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bence trajikomik[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: SON_SAVASCI, 14 Ekim 2005 22:29 tarihinde demiş ki: Yer : Giresun Siz hiç birisinin, dis agrisindan kurtulmak için çenesine kursun siktigini ve beynini dagittigini duydunuzmu?. hiç şaşırmadım karadeniz insanı pek bi fena.hele düğünleri işkence millet eğlensem mi canımı mı korusam karar veremiyor[signature][hline]ben tikky değılaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ee bende giresunluyum. Giresunlular laz değildir bunu çıkarın bi aklınızdan. Oranın insanı bir acaiptir. Yazları yaptığım 1 aylık tatil boyunca karakterim değişiyor orda. Bu dişe kurşun sıkarken beyin dağıtma hedeside olabilir gerçektende o kabiliyete ulaşmış çok insan var orda (: p.s: gerçek giresunlu olmak için orda doğup büyümek lasım.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar