Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz OYUN degiliz! (a.k.a ISYAN!)

Baggio

Öne çıkan mesajlar

*!Yaralandığını farkeder ve kesesinden çıkarttığı bandaj ile yarasını sarar*

*!Uzakta parlayan bir ışık görür.*

*!Kasaba olduğu kanaatindedir.Kalacak bir yer bulmak için yola koyulur.*[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

*! Kan izlerini bir anda kaybolması canını sıkar. Ancak Rawen çok dikkatsizdir, bastığı yerlerin yumuşak toprak olduğunun farkında değildir, İzlemek hiç zor olmamıştır "Kuş Uçmaz Kervan Geçmez Kasabası'na" kadar.*

*! Azılı katillerin yada kaçakların urak yeri, peh burada kalına bilecek tekbir yer vardır "Pervane" ki zaten rawen in o sarı parlayan saçlarını görmüştür. Gecenin ilerleyen saatleri için pilan yapmaya başlar.*

Ps. : Kasaba işmi nasıl ama bir anda aklıma geldi. Bu arada ben nasıl dahil oldum bu kovalamaya inanın haberdar değilim ama görev edindim Rawen, öleceksin. :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asmodeus, 18 July 2003 22:34 tarihinde demiş ki:
*!"Pervane" ki zaten rawen in o sarı parlayan saçlarını görmüştür.*

İyide güzelim saçlarım sarı değilki... :D

said:
Angelica, 19 July 2003 15:42 tarihinde demiş ki:
*!dm edasıyla herkesin Raven'ın üstüne gelmesinde rahatsız olmuş, onun icin ona Sword Of God ı göndermek icin zar atmayı düsünür*

*!hah al işte kılıcın geliyo der, gökten Raven a doru bi kılıç oluşturur*

*!isabeti hatalıdır Raven'nın kolu kopar*

lol

Çüşşşşşşş adam kendini bir anda DM ilan edip kolumu koparttı... BENDE ÖYLE DİYORDUM!!![hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 20 July 2003 03:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence sphere scripting ilgi alanlarına taşınsın. first person shot taki forumlardan ilgi görmeyenlar kapanıp onlarda oyunlara taşınsın. bölece oyunlar yalnız kalmaz.[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying are the best I've ever had
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111

abi benim +15 katanam vardı çalındı :) felan dermişim :)
up up haydin[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OwnerRavenLoft, 20 July 2003 02:59 tarihinde demiş ki:
said:
Asmodeus, 18 July 2003 22:34 tarihinde demiş ki:
*!"Pervane" ki zaten rawen in o sarı parlayan saçlarını görmüştür.*

İyide güzelim saçlarım sarı değilki... :D

Sonradan farkına vardım ama iş işten geçmiş oldu. Sorry neyse olay iyice karışmış ben kendiminkine bir son vereyim.

*!Gece için planlar yapıcam derken girdiği ahırda samanların üzerine oturur. Uzun zamandır uyuduğu dağ, taş, dere, tepeden sonra burası kuş tüyü yatak gibi gelir. Uykuya dalmıştır, Rüyasında Rawen'le kapıştığını görür. Uynadığında ise sabah olmuştur bir hışımla Pervane'ye koşar, ancak ne Rawen'den bir iz vardır nede Kasabadan. YATAKTAN DÜŞER VE UYANIR. Vantilatörünün o serinliğine yatağının üzerine geri çıkar ve uyumaya devam eder.* :)

*!Gülümser Ah Rawen Ah, kesiyodum o güzel, arasına griler serpişmiş ak saçlarını ama rüyalarıma dua et sen.* :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...