OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 *!Yaralandığını farkeder ve kesesinden çıkarttığı bandaj ile yarasını sarar* *!Uzakta parlayan bir ışık görür.* *!Kasaba olduğu kanaatindedir.Kalacak bir yer bulmak için yola koyulur.*[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 *! Kan izlerini bir anda kaybolması canını sıkar. Ancak Rawen çok dikkatsizdir, bastığı yerlerin yumuşak toprak olduğunun farkında değildir, İzlemek hiç zor olmamıştır "Kuş Uçmaz Kervan Geçmez Kasabası'na" kadar.* *! Azılı katillerin yada kaçakların urak yeri, peh burada kalına bilecek tekbir yer vardır "Pervane" ki zaten rawen in o sarı parlayan saçlarını görmüştür. Gecenin ilerleyen saatleri için pilan yapmaya başlar.* Ps. : Kasaba işmi nasıl ama bir anda aklıma geldi. Bu arada ben nasıl dahil oldum bu kovalamaya inanın haberdar değilim ama görev edindim Rawen, öleceksin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 *!dm edasıyla herkesin Raven'ın üstüne gelmesinde rahatsız olmuş, onun icin ona Sword Of God ı göndermek icin zar atmayı düsünür* *!hah al işte kılıcın geliyo der, gökten Raven a doru bi kılıç oluşturur* *!isabeti hatalıdır Raven'nın kolu kopar* lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: Asmodeus, 18 July 2003 22:34 tarihinde demiş ki: *!"Pervane" ki zaten rawen in o sarı parlayan saçlarını görmüştür.* İyide güzelim saçlarım sarı değilki... :D said: Angelica, 19 July 2003 15:42 tarihinde demiş ki: *!dm edasıyla herkesin Raven'ın üstüne gelmesinde rahatsız olmuş, onun icin ona Sword Of God ı göndermek icin zar atmayı düsünür* *!hah al işte kılıcın geliyo der, gökten Raven a doru bi kılıç oluşturur* *!isabeti hatalıdır Raven'nın kolu kopar* lol Çüşşşşşşş adam kendini bir anda DM ilan edip kolumu koparttı... BENDE ÖYLE DİYORDUM!!![hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 20 July 2003 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bence sphere scripting ilgi alanlarına taşınsın. first person shot taki forumlardan ilgi görmeyenlar kapanıp onlarda oyunlara taşınsın. bölece oyunlar yalnız kalmaz.[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 *!"Yeter çok fazla dağıttın ortalığı.Biraz da ben dağıtim diyerek kılıcı elinden alır* Geyikkkk !!! :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 abi benim +15 katanam vardı çalındı :) felan dermişim :) up up haydin[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 miğdeme oturdu bu salam peh[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 *!elinde 30 tane kadar dagger vardır* *!hepsini havaya fırlatır* *!daggerların herbiri bir düşmanının kalbine saplanır* *!gider ravenin suratına tükürür* "Bi ölmek bilemedin be adam" *!der* DİKKAT: GEYİK DOZU AŞIMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Dagger, 22 July 2003 16:30 tarihinde demiş ki: *!hepsini havaya fırlatır* *!daggerların herbiri bir düşmanının kalbine saplanır* düşmanlar havada ne arıyo? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: OwnerRavenLoft, 20 July 2003 02:59 tarihinde demiş ki: said: Asmodeus, 18 July 2003 22:34 tarihinde demiş ki: *!"Pervane" ki zaten rawen in o sarı parlayan saçlarını görmüştür.* İyide güzelim saçlarım sarı değilki... :D Sonradan farkına vardım ama iş işten geçmiş oldu. Sorry neyse olay iyice karışmış ben kendiminkine bir son vereyim. *!Gece için planlar yapıcam derken girdiği ahırda samanların üzerine oturur. Uzun zamandır uyuduğu dağ, taş, dere, tepeden sonra burası kuş tüyü yatak gibi gelir. Uykuya dalmıştır, Rüyasında Rawen'le kapıştığını görür. Uynadığında ise sabah olmuştur bir hışımla Pervane'ye koşar, ancak ne Rawen'den bir iz vardır nede Kasabadan. YATAKTAN DÜŞER VE UYANIR. Vantilatörünün o serinliğine yatağının üzerine geri çıkar ve uyumaya devam eder.* :) *!Gülümser Ah Rawen Ah, kesiyodum o güzel, arasına griler serpişmiş ak saçlarını ama rüyalarıma dua et sen.* :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 *!4-5 tane revenant çıkarıp kedinin çevresini dolar korumları için emir verir sonrada raven,baggio,lexius un ordularına devasal bir undead ordusu ile saldırır ALALAL düşmanlar öldükten sonra kediye ihanet eder ve onuda öldürür dünyanın hakimyetini kendisine bırakır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Kedi Oyun bölümüne aldın scriptsharingi millet sapıttı bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 vazgeçtim ben. bütün bölümler oyunlar kısmına alınsın.. hayat bir oyun diil midir zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Dayt dağılın bakem yerim hepinizi :D Oyunlar bölümünden kaldırın bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 oyun lan bu :P[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Uo Bir oyunda script dioz lan anlamıonuzmu ya ikiye bölsünler kardeşim yada yerimizi versinler anadın mı koçummmmm[hline]kEnZaP ThE BeSt HaCkEr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bizi duyan ve gören varmııı :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar