Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Öncelikle ben ara ara bazı güzel AddOn'lar görüyor ve adlarını öğrenemiyorum. benzerini yaşayan arkadaşlar için hem tavsiye olur hem de açıklayıcı olur diyerek böyle başlık açtım. sadede gelelim. hangi addonları kullanıyorum?Atlas: Instance'ların haritalarını görmemi sağlıyor. bossların yerleriyle birlikte..bc_QuestTextFade: Quest'lerin yazısının yavaşçana açılmasını engelliyor.. çötenk diye quest geliyor. zamandan tasarrufClassViewer: Seçtiğim hedefin classına göre bir ikon ekliyor. CT_PartyHealth: Party'deki insanların haklarını sayısal değer olarak görmeye yarıyor. party ve instancelar için birebir. eski sürümleri 1.5.x ile hata veriyor.ExpPlayerFrame: Aşağıdaki XP barını ismin yazdığı yerin arkasına da ekliyor. böylece çook daha rahat takip edilebiliyor. adınızın yazdığı yerin üstüne geldiğinizde % olarak görebiliyorsunuz. aşağıdaki ekran görüntüsünde (yeni level atladığım için) %0'da gözüküyorum. orda görülen açık renkli bölüm rested xp gösteriyor. malum, büt dönemi, ders çalışmaktan giremiyorum ^^LowHPAlert: Hakkım %50 ve %25'e kafamda sarı ve kırmızı renkli bir yazıyla ve sesle uyarıyor. (modifiye ettim)MapNotes: Haritada (büyük olanda) not almanızı ve bunları yollayabilmenizi sağlıyor. MapNotesGathering: Açtığım herblerin yerini haritaya işaretliyor. tüm gathering profları için çalışıyor. (mining vs.) (başka var mı ki?)QuestMinion: Titan'dan sonra kullanmıyorum. titan yoksa quest level'ını göstermek için kullanabilirsiniz. ayrıca watcher'ı renkli ve çok kullanışlı. (siz amaca yaklaştıkça renk yeşile dönüyor. örn: 0/20 iken kırmızı, 10/20 iken sarı, 20/20 olunca yeşil. kullanışlısct: Scrolling Combat Text. Aldığım damage'ler, etkilendiğim büyüler gibi bir ton şeyi kafamın üstünde gösteriyor. aynı rakiplere verdiğiniz hasarı gösterdiği gibi. olmazsa olmaz.Sea: Atlas'ın çalışması için gerekli. (galiba)SelfCast: Tek tuşla kendime büyü yapmamı sağlıyor. Örneğin Arcane Intellect'e bastığımda targetım friendly değilse büyüyü direkt bana yapıyor. first aid için birebir.Titan: olmazsa olmaz.. herşeyi yapıyor. TitanQuests: Titan bar için quest eklentisi. Çözünürlüğüm öyle çok yüksek değil. 1152x864 gibi birşey olması lazım. Fakat ui scale kullanıyorum. 0.85 civarlarında. (video options'tan ya da titan bar'dan ayarlayabilirsiniz. ekran görüntüm: Not: aklıma gelmişken yazayım, ekran görüntüsü ekleyecek arkadaşlar, ekran görüntülerinin işkence haline gelmemesi için lütfen aldığınız ekran görüntülerinin 640x480 piksel ya da daha ufak olmasına özen gösterin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 20 Haziran 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 adam üşenmemiş[signature][hline]Gaspard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yayınladıgım collection: http://huslu.codecasters.web.tr/blog/?page_id=230 http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=929[signature][hline]Da SiteDa Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Gatherer OneHitWounder-warriorlar icin cok yararli bir icat. Atlas FastQuest UberQuest ArtHider WeaponSwap TitanPanel BagStatusMeter. TargetFrame. Redout ColdownCount. Sanirim bunlar. Favorim OneHitWounder - Bazen Bazi dugmelere basmayi unutuyorum (Shield Bash) benim yerime basiveriyor.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 biriniz bunları bulabileceğim bir adress verebiliR mi ?[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 diğer addon'lar az çok burda bahsedilmiş ama bugün dikkatimi çeken (zaten yeni) bir addon vardı, direk indirdim. güzel bir düşünce, instance, pvp-pve için party bulmanızı kolaylıştıran bir sistem. bkz. call to arms edit: belirtmeyi unutmuşum, bu addon ne kadar çok oyuncuda olursa o kadar efektif kullanılabilir. [Bu mesaj Ractamainus tarafından 20 Haziran 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 simdilik ctmod kullanıyorum ama üşenmedigim zaman degistirip karma bişey yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 addonlar için benim kullandığım site: http://www.curse-gaming.com/mod.php said: Ractamainus, 20 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki: diğer addon'lar az çok burda bahsedilmiş ama bugün dikkatimi çeken (zaten yeni) bir addon vardı, direk indirdim. güzel bir düşünce, instance, pvp-pve için party bulmanızı kolaylıştıran bir sistem. bkz. call to arms addonlarım arasına bu da eklendi :D [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 20 Haziran 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 20 Haziran 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Gypys yi yükleyin. Unit bar dışında hepsini disable edin. Gerçekten güzel.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 daha önceki bi mesajımdan copy/paste yapıorum * Benecast (grupta birine heal atma olayı için direk tek tıklama ile yapıosunuz) * Ctmod (eşşek kadar özelliği var) * Scrolling combat text (size gelen dmgleri kafanızın üstünde sayısal olarak gösteriyor. * Titan bar ve bilimum eklentisi * Atlas (instance haritaları) * Auctioneer,myinventory(bütün inventory tek çantaymış gibi gözüküyor) * Spellalert (etrafınızda yapılan büyülerin ne olduğunu söylüyor size * Perl unit bars (sizin hp/mana,party'deki ıvırzıvırları falan işte ismini bulamadım herbişiyi deiştiriyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bir warrior olarak çok merak ettim su ONEHITWOUNDER ı. Baktım ama çekeceğim biryer bulamadım. Eğer üşenmeyip bir link verebilirseniz, sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 iki yeni ui daha... myAddOns: oyun içinde main menuye "addons" butonu ekliyor. bu butondan menu içeren addonlarınıza erişim sağlıyor. böylece komutla addon menusu açmaya son... myReloadUI: yine oyun içi main menu'de "reload ui" butonu yaratıyor. bu butonu kullanarak ui'leri reload edebiliyoruz. bu da addon eklemek için oyundan çık-gir'e son veriyor. bir de daha denemediğim ama ilk fırsatta deneyeceğim bir addon: WoWamp Interactive Music 1.3. oyundayken winamp'ı kontrol etmenizi sağlıyor vs. vs... oyun oynarken kendi listesini dinlemeyi sevenler için.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Hala OneHıtWounder ı nerden çekeceğimi söylemediniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 www.curse-gaming.com Burayı dene.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Oraya da baktım ama göremedim. Eğer direk link verirseniz süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu arada benim kullandığım addonlara http://mumchamber.m6.net/AddOns.zip adresinden ulaşabilirsiniz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=121 OneHitWonder yukarida merak eden warriorlara[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aradım ama bulamadım bana şöyle bir şey lazım birisinde gördüm 1. si şu iconlar (attack falan) hepsi ayrıktı ve bazılarının boyutu normalden daha büyüktü ve mesela adam arcane shot atınca iconun üzerinde cooldown saniyesi çıkmaktaydı. 2. si hazır hunter macrolu bir script varmı bunları bulamadım bir yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 cevap verecek kimse yokmu ey paticik ahalisi...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yeni bir UI hazırladım kendime. Onu yazayım dedim. Görüntüsü şöyle: Görüldüğü gibi epey sade. Warrior olarak epey tuşa ihtiyacım oluyor. Wow'un standart panelinde bütün barları kullanınca da çıkan görüntü hoşuma gitmiyordu. Menü barı, çanta barı ve xp barı gereksiz yer kaplıyordu. Ben de yine sade kalacak, ama daha az yer işgal edecek şekilde bunu hazırladım. Kullandıklarım:Archaeologist: Health barında rage'imi x/100 şeklinde görmemi sağlıyor. Bunu barın sağına taşıyan addon'ları falan sevemedim. Bunda da kötü yanı /100 yazısını silme yolunu bulamamam. Her şekilde 100 max rage var zaten, ne gerek var ki yazmasına. Neyse, bu addon ayrıca grup buff'larını mouse'la üstüne gelmeden görmenizi sağlıyor. Grupta olmadığım için resimde gözükmüyor gerçi, ama harika bir addon. Blacklist: Gördüğünüz gibi, mekanik tavuk arkadaşımın yanında iki tuş var. Bunların biri nefret edilenler listesine almaya yarıyor, diğeri de sevilenler listesine. Listeye aldığınız kişiye mouse'u getirdiğinizde çıkan tooltip'te kırmızı bir hated yazısı, ya da yeşil bir liked yazısı görüyorsunuz. Ayrı bir konu açmıştım bu addon için. Detaylar burda.CT_RaidAssist: Minimap'teki CA ikonu bunun için. Raid'lerde kolaylik sağlıyor harika özellikleri var.FlexBar: Cidden çok flex bir bar O.o. Her şekilde ayarlayabiliyorsunuz. İsterseniz çember şeklinde tuşlar yapın, binbir koşul değiştirebiliyorsunuz. Aggro aldığında tuşlar büyüyebiliyor ya da stance değiştikliklerine göre istediğiniz şeyleri ayarlayabiliyorsunuz. Her ne kadar ayarlamaları konsolla biraz zor yapılsa da, hali hazırda bir çok yapan var zaten. Bir sürü alt modu da var. Neyse, ben girmedim o işlere. Sadece alttaki 45 tuşu yaptım bunla. En alttaki barın soldaki 12 tuşu stance'e göre değişiyor (standart UI'deki gibi).GBars: Aslında bir çok barı var. Ama ben sadece XP barını kullanıyorum. Malum daha 60 olmadı char, insan XP'yi görmek istiyor. Flexbar barlarının hemen sağındaki dikey duran bar Gbars XP barı.Atlas: Instance haritaları için. Düşük level instance'ları pek bilmediğim için işe yaradı epey. Çok güzel oldu ya. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]Gloria | Level 51 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion[Bu mesaj Mirage tarafından 24 Ağustos 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 gercektende sade olmus ama alt kısım biraz fazla yer kaplamış bence,arkadan yaklasanları geç farketmene yol açabılır.buton boyutlarını küçültemıyormusun? bende senin addonlara yakın addon kullanıyorum tek farkı flex yerıne discordun sadece bar yukleyen versıyonunu kullanıyorum;hem kullanısı basıt hemde ıstedıgın gıbı barları ayarlıyorsun.(büyük-küçük-yatay-dikey-hide-boşaldıgında kaybolma-bardakı kutu sayısı-trinketleri otomatık degıstırme-trinket cooldown-büyü cooldown vs eklıyor sadece barı yuklesen bıle) bir mage olarak kullandıkların; self cast discord atlas reputation trinket(discorda entegre) goodınspect mobhealth damagemeter atlas scrolltext ayema spellalert[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Boyutları küçültünce piksel piksel oluyorlar hoşuma gitmiyor. Flexbar'la da yapılır o dediklerin, ama uğraş istiyor. Barı yükler yüklemez gelmesi güzelmiş. Benim de bunlar dışında warrior için falan kullandığım addon'lar var bir kaç tane, onları yazmadım ekranla ilgisi olmadığı için.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 51 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 perl unit frames %hp mana dışında class icon ve target's target ı gösterebiliyor.portre yi de kaldırabiliyorsunuz.büyütüp küçültebiliyorsunuz.framelerin yerlerini istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.ayrıca raiddekilerin hplerini ctraid deki gibi çıkartabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 benim ui'de böyle işte.nurfed ui kullanıyorum ve memnunum.onun dışında bgbuddy,1-2 titan bar eklentisi,mob health,damage meter,spell alert var.scrolling combat textte zaten nurfed ui içinde.[Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 24 Ağustos 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hım mage olarak okadar az butonla nasıl idare edebılıyorsun?klavyeye macro tuslarımı atadın?bende tam 57 buton var,bazı buyulerın rank 1 leride gerektıgı ıcın[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar