jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Gerçi 03 veya 04'te açılmış ama ben yeni rastladım karıştırırken.. Bildiğiniz gibi Jedilığın bir din olarak kabul edilmeye başlandığı günümüzde Romanya'da talep üzerine bu tarz bi çalışma olmuş. Buyrun konuyla ilgili aydınlatıcı linkler: http://www.explorefaith.org/news/05_17_05.html http://www.onlypunjab.com/real/fullstory-newsID-1972.html http://www.jedi.ro[signature][hline]tea for two and two for tea [Bu mesaj jazzyjam tarafından 10 Ekim 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Öğrenilmez yaşanır...[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 muahuha süper :) hemen kayıt olcam :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 oss puaniyla giriliyo muymus?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ehehe ben dikey geçiş yapıcam mat müh.ten :D[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Türlü türlü insan var vallahi.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 eheh kayıt oldum :D acaip merak ettim nasıl bişeymiş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: aquila, 11 Ekim 2005 00:07 tarihinde demiş ki: oss puaniyla giriliyo muymus? Anadolu Meslek Lightsaber kullanım bölümünden mevzun ise +25 puan ekliyorlarmış.Bilgisayar okuyorum acaba +'sı olurmu ? hani elektronik ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 sayısal mı alıyolar sözel mi :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 millet para kazanmanin alternatif yollarini ariyo iste :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ahaha güzell :) Güce olan bağımlılığınız , zayıflığınızı gösterir :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 merak ediyorum hangi manyak kendini jedi ilan edipte akademi kurmaya kalktı... millet kafasyı yemeye başladı... :-) Bide merak ediyorum acaba lucas nediyodur bu konuda...?? :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R ----------------------------------------- Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bu bişey değil, Amerika'da Klingon dilini öğreten kurslar varmış yav, Uzay Yolu'ndaki düşman ırk.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Dynun, 11 Ekim 2005 00:11 tarihinde demiş ki: millet para kazanmanin alternatif yollarini ariyo iste :) en güzel cevap..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Gel gel jedi...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Suraya giden insanlarin resimlerini felende gosteselerdi bare :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: zgrw, 11 Ekim 2005 00:02 tarihinde demiş ki: muahuha süper :) hemen kayıt olcam :D online mı eğitecekler seni[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Jedi mısın derdin var :)[signature][hline]Ich bin der Vater Ihrer Seelen Ich bin der Vater Ihrer Gefühle Ich bin BabacumMostors Ich bin der Vater boomerang Lachen heraus laut jetzt! LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 obiwan mı okulun müdürü diye iğrenç bi espri yapasım geldi artı ordan mezun olupta noluyon? staj falan mı yapıcaksın galaksiler arası.. çekilmez abi[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Kayıtta lightsaber veriolarsa ben girerim:D Okul kuralları: Merdivenlerde birbirinize force push çekmeyiniz... Cep telefonu, IPod vb. cihazları lightning le şarj etmek kesinlikle yasaktır... Hocalara mind trick atıp sınav sorularını çalanlar, disiplin cezasıyla cezalandırılırlar, Tenefüslerde koştururken force speed kullanmayınız.İnsan gibi koşturunuz... Tenefüste lightsaberları kullanmak yasaktır, Çatıya zıplamak, force sense ile kızlar tuvaletini dikizlemek, lightsaberla artistlik yapmaya çalışmak yasaktır, okuldan 3 gün uzaklaştırma cezası verilir... Ayriyetten; "Büyüyünce ne olcan sen evladım" "Ceday olcam... ÖSS ye de girmicem zati Jedi akademisine gitçem..." "Wtf?!?"[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: fede, 11 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki: sayısal mı alıyolar sözel mi :D zihinsel puanl alıyorlar[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Maxen, 11 Ekim 2005 20:36 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 11 Ekim 2005 00:02 tarihinde demiş ki: muahuha süper :) hemen kayıt olcam :D online mı eğitecekler seni yok abi force kullanacaklarmış :) ilk önce bana mail ile sense i öğreteceklermiş , ondan sonra orce aracılığı ile iletişim kurcakmışız :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Shadowfury lol. Birbirinize grip atmak yasaktır,kızların arkasından pull yapmak yasaktır,jedi kılıcınızı bilinçsizce savurmak yasaktır,jedi robeunuzun en üst düğmesini açmak yasaktır,force speedi kap-kaç yapmak için kullanmak yasaktır ve protect atıp trafiğe dalmak yasaktır.[signature][hline]Eski Patilerden Kim Kaldı.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 asosyal toplama kampı olmuş o.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ahhahaha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar