Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş üstünde yakalanan japonlar veya caponlar 16+

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

çok güldüm çok. bi eleman fotoğraf makinesi ile dolaşıp arabada mesai yapan arkadaşların fotoğraflarını çekip kaçıyo. :) mozaikli çıplaklık var.
önce bu linke
sonra da
bu linke bakın :))[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 14 Ağustos 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

süper ya bunlar, surat ifadeleri bitirdi beni zaten[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 14 Ağustos 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zuhauhauhauhauha 2. link süper yaaa Adam Çekmiş +15 Katana Deatly Poison Sürülmüş Zuhahuauhauha Ağızda ulan ben senin armutunu kesmezmiyim şimdi die :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

AJdsdalsdsa
katana hashas
fsalasf
*!iptal*

*!oha biraz ağır kaçmamışmı resimler demek üzere yola çıkmış fakat katanayı gördükten sonra yere yapışmıştır*[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...