hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bu uygulamayı hiç mi mantıklı bulmadım bi kere futbol bölümüyle burasının alakası yok gerek rotam gerek içerik olarak.. yani futbol bölümündeki tartışmalarla burdakiler çok farklı burda kimse birbirine "nassı koduk ama nihohaha" diye post atmaz. burdaki olay duyguları paylaşmakı, tavsiye almak gibi şyler içindir "community feeling" olayı yani.. ayrıca burda teşhir edilen arkadaşlar direk ortamdan soğuyor. bilmesi gereken bilir zaten birilerinin banlendiğini ha futbol bölümündeki de kapansın o zaman.. ama dediğim gib iaynı ortam değil bunlar ordada olaylar kavgaya dönüştüğü zaman birileri banleniyor ve teşhir ediliyor. burda öyle bi olay yok. kişi başkısına saldırmadan istediği gibi düşüncesini "haykırabilir." çok gereksiz olmuş bu olay -1[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ayrıcada söylemeden geçemicem orda kimin ne konusunda banladığı konusunda bilgi istenmiş ama genel bilgiler verilmiş hemde o kadar genel ki kurallara uymayan postlar attığı için.. ne demektir bu? hangi kurallar? neye uymamış? kim? ne?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 YARAMAZLIK YAPANLAR ahmet x mahmut xxx keremcan xxxxxx bu ne cidden ya.[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bencede cok sacma bi uygulama yani insan utanir banlanirsa falan gothicimede ole yapildi.:( -1[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ayrıca günlük iyice yalama olacak yakında...[signature][hline]Polly (Daima Kalbimdesin) http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Çok yüzeysel kurallar ve kimin neden banlandıgı sebebi yazmıyor en önemlisi bunun bir ispatı olması gerek örneğin: Gothic - Şu Thread yüzündne 1 hafta banlanmıştır Suçu: hede Hödödür?[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 BabacumMostors konuşuyor; Bence olması gereken bir uygulama yerinde olmuş böylece insanlar davranışlarını gösterirken ayağını denk alır. hoş yönetimin de etkin olması lazım ama şöylede komik bir şey var ben de engellenmişim çok güldüm buna :) sanırsam Ya ben kişisel bölümünden engellenmişim, sanırsam bu yazı yüzünden engellendim. Hatta engellendiğimi de bu konuya mesaj atacakken fark ettim komik geldi bayaa bi güldüm. devede kulak kalan bu yazı engellenmemi sağlıyorsa oturup bir düşünmek lazım. O kadar yazım var hiç birindne engellenmedim ama bundan engellenmek bayaa komik oldu güldüm akşam akşam sakın ha "sevişmek" ile iligili mesaj atmayın keza sevişmeyi "seks yapmak" la karıştıranlar var hâlâ[signature][hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Beni de yeni gelenlerden banlamı$lardı :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: BabacumMostors, 07 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: sevişin ulan iki yüzlüler, güneş yağı sürün birbirinize alçaklar, yalayın beni allahsızlar! ben artık sevginin olduğu her yerdeyim (oha yalana bak) Bundan ban'lanmış olmayasın Babacum :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 e babacum bundan banlandıysa yani..plz yapmayın.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Jester, 11 Ekim 2005 19:25 tarihinde demiş ki: YARAMAZLIK YAPANLAR ahmet x mahmut xxx keremcan xxxxxx bu ne cidden ya. hahahahhahah :D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ee ne var orada? "yalayın beni" dediğim için mi? ulan o benim imzamda da yazılı.. o zaman adminler nedne beni kökten banlamıyor? ya da neden hiç uyarı gelmedi? şimdi atıp tutmak gibi olmasın ama dünki adam gelmiş mod olmuş. (eski hesabı varsa söylesin bilelim) yani ben kaç senedir buradayım tavrım ve çizgim hiç değişmedi ama hiç engellenmedim, hiç uzaklaştırma almadım hemd e hiç bir bölüden.. karalama defterinde koskoca "sevişgenler" diye şiirim bile var. hoş bence arkadaş bence beni tanımıyor mizacımı bilmiyor olabilir olur öyle arada gelecek sefer gördüğünde insiyatifini daha farklı kullanacaktır..[signature][hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya onu bunu geçtim abri cezanın başlama bitiş tarihini yazsınalrda bilelim :) bak mesela bu konuyu da Yönetimi desteklemek için mesaj atacaktım patladım resmen ehe.. şaka gibi yaa :)[signature][hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bu arada kimse alikran-başkesenlik ettiğimi sanmasın (şey aslında evet biraz yapıyorum) ama engellenme nedenim de devede kulak yahu[signature][hline]Ben kimim biliyor musun? Gel kulağına üfleyeyim.. BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Babacum ben senin yazış şeklini biliyorum, hoşuma da gidiyo. Orda o quote'u yapmamın nedeni ban yemenin o "yalama" mevzusu olduğunu göstermekti, yoksa ailecek hastayız mesajlarının :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ehe demek ki Phonex değil :) Phonex'i AKP kadrosundna almışlar OMG AKP burada da kadrolaşıyor :-P Not: ulan gülmekten mesajı yazamadım ya öeh dedim[signature][hline]Ben kimim biliyor musun? Gel kulağına üfleyeyim.. BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kişisel bölümünü zaten, konu dışının dengesini bozanlar için. kendiniz hakkında ne varsa yiyin birbirinizi gibi bir mantıkla açtılar. ve kişisel konuların konu dışından çıkması da konu dışını benim ve benim gibi düşünen insanlar için "girilebilir" hale getirdi. ağır ve disiplin yönetimi bu bölümün ihtiyacı olan son şey.. hele ki emektar eski patilerin popülasyonunun azaldığı günlerde babacumun (tabi diğerlerinin de) böyle çocuksu bir yöntemle teşhir edilmesi hem komik, hem de üzücü. bu arada "çok" mesaj alan bölümlere, konu dışıymış kişiselmiş, yetkili seçimi yapılırken, bilinmiş tanınmış kişiler seçilirdi bu güne kadar, geçmiş öyle gösterdi yani hep. phonexi tanımıyorum ben? yoksa o vardı da ben mi bilmiyorum, hani yukarıya sticky açıp sıra dayağı çekmeden önce bir merhaba deseydi de tanısaydık arkadaşımızı? çok mu yanlış düşünüyorum?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Vurun tanımıyorum dedi :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bence biz bu konuyu Phonex (varsa) eski hesabının adını açıklayıncaya kadar fazla deşmeyelim keza bu kuyudan petrol çıkmayacak. Ha baktık Phonex gerçekten çok taze ve kendini tanıtamamış bir Afrika 3. dünya ülkesiyse o zaman hep beraber Paticik.com bölümünde ağlarız derdimizi anlatırız. Belki de Phonex eski üye olmamasına rağmen Nefr, Ema veya bir başka adminin güvendiği bir tanıdığıdır bu durumda da ona bizi tanıması için zaman vermeliyiz. tabii bu bölümün çok sert bir yönetimle idare edilmemesi gerk buna katılyıoruma ma adaım biri de gelip "uva geçende lalelide bir nataşa düşürdüm" diye başlayıpda libidosuna kadar ayrıntılı bşr yazı yazarsa da ayıp olur :) sert yönetime hayır! yumuşak yumuşak yönetin bizi![signature][hline]Ich bin der Vater Ihrer Seelen Ich bin der Vater Ihrer Gefühle Ich bin BabacumMostors Ich bin der Vater boomerang Lachen heraus laut jetzt! LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothics Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 şimdi bu accountta ban yemeden arkadaşlar çok dogru ya yeni gelen yönetim bizleri tanıamdan uslubumuzu bilmedne harket ediyor tanımıyorum bu phonex i 2 günlük adam gelmiş mod olmuş hay hay ADAM BİRDE PSİKOLOJİ OKUYOR DİYORLAR BUMU PSİKOLOJİ TEŞHİR DİREGİ AHMET ARKAKASINA BAKTI xxxx ayşe çöp attı xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Benim bildiğim kadarıyla alan yetkililerinin banlama yetkileri olmaz?[signature][hline]Polly (Daima Kalbimdesin) http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Açık konu$mak gerekirse ben adaydım ki$isel bölümü için, fakat adminlerimiz uygun görmediler demekki. [email protected]'a mail attım PM attım cevap gelmedi. Phonex arkada$ımızı seçmi$lerse bi bildikleri vardır diye dü$ünüyorum. O yüzden fazla de$memek lazım :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yok sadece kendi bölümlerine yazı yazılamsını engelliyorlar :) bu arda benim bu yan hesabım bile daha eski lol![signature][hline]Ich bin der Vater Ihrer Seelen Ich bin der Vater Ihrer Gefühle Ich bin BabacumMostors Ich bin der Vater boomerang Lachen heraus laut jetzt! LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 futbol bölümü ile kişisel bölümü aynı şey değil. benim yorumum ne kadar önemli bilemem ama, mantıklı bulmadım.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben KO bölümü moduydum, oradan biliyorum. Bölümden kullanıcı banlama yetkisi yokki alan yetkililerinde? Alan yetkililiğinindemi belirli seviyeleri var?[signature][hline]Polly (Daima Kalbimdesin) http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar