Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teşhir direği hakkında

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

bu uygulamayı hiç mi mantıklı bulmadım
bi kere futbol bölümüyle burasının alakası yok gerek rotam gerek içerik olarak..
yani futbol bölümündeki tartışmalarla burdakiler çok farklı burda kimse birbirine "nassı koduk ama nihohaha" diye post atmaz.
burdaki olay duyguları paylaşmakı, tavsiye almak gibi şyler içindir "community feeling" olayı yani..

ayrıca burda teşhir edilen arkadaşlar direk ortamdan soğuyor. bilmesi gereken bilir zaten birilerinin banlendiğini

ha futbol bölümündeki de kapansın o zaman..
ama dediğim gib iaynı ortam değil bunlar ordada olaylar kavgaya dönüştüğü zaman birileri banleniyor ve teşhir ediliyor. burda öyle bi olay yok. kişi başkısına saldırmadan istediği gibi düşüncesini "haykırabilir."

çok gereksiz olmuş bu olay

-1[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıcada söylemeden geçemicem orda kimin ne konusunda banladığı konusunda bilgi istenmiş ama genel bilgiler verilmiş hemde o kadar genel ki

kurallara uymayan postlar attığı için.. ne demektir bu? hangi kurallar? neye uymamış? kim? ne?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors konuşuyor;

Bence olması gereken bir uygulama yerinde olmuş böylece insanlar davranışlarını gösterirken ayağını denk alır.

hoş yönetimin de etkin olması lazım ama şöylede komik bir şey var ben de engellenmişim çok güldüm buna :) sanırsam Ya ben kişisel bölümünden engellenmişim, sanırsam bu yazı yüzünden engellendim. Hatta engellendiğimi de bu konuya mesaj atacakken fark ettim komik geldi bayaa bi güldüm.

devede kulak kalan bu yazı engellenmemi sağlıyorsa oturup bir düşünmek lazım. O kadar yazım var hiç birindne engellenmedim ama bundan engellenmek bayaa komik oldu güldüm akşam akşam sakın ha "sevişmek" ile iligili mesaj atmayın keza sevişmeyi "seks yapmak" la karıştıranlar var hâlâ[signature][hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 07 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
sevişin ulan iki yüzlüler, güneş yağı sürün birbirinize alçaklar, yalayın beni allahsızlar!

ben artık sevginin olduğu her yerdeyim

(oha yalana bak)

Bundan ban'lanmış olmayasın Babacum :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

ee ne var orada? "yalayın beni" dediğim için mi? ulan o benim imzamda da yazılı.. o zaman adminler nedne beni kökten banlamıyor? ya da neden hiç uyarı gelmedi?

şimdi atıp tutmak gibi olmasın ama dünki adam gelmiş mod olmuş. (eski hesabı varsa söylesin bilelim) yani ben kaç senedir buradayım tavrım ve çizgim hiç değişmedi ama hiç engellenmedim, hiç uzaklaştırma almadım hemd e hiç bir bölüden.. karalama defterinde koskoca "sevişgenler" diye şiirim bile var.

hoş bence arkadaş bence beni tanımıyor mizacımı bilmiyor olabilir olur öyle arada gelecek sefer gördüğünde insiyatifini daha farklı kullanacaktır..[signature][hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı
Sosyal ağlarda paylaş

ya onu bunu geçtim abri cezanın başlama bitiş tarihini yazsınalrda bilelim :)

bak mesela bu konuyu da Yönetimi desteklemek için mesaj atacaktım patladım resmen ehe.. şaka gibi yaa :)[signature][hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı
Sosyal ağlarda paylaş

Babacum ben senin yazış şeklini biliyorum, hoşuma da gidiyo. Orda o quote'u yapmamın nedeni ban yemenin o "yalama" mevzusu olduğunu göstermekti, yoksa ailecek hastayız mesajlarının :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel bölümünü zaten, konu dışının dengesini bozanlar için. kendiniz hakkında ne varsa yiyin birbirinizi gibi bir mantıkla açtılar. ve kişisel konuların konu dışından çıkması da konu dışını benim ve benim gibi düşünen insanlar için "girilebilir" hale getirdi. ağır ve disiplin yönetimi bu bölümün ihtiyacı olan son şey..

hele ki emektar eski patilerin popülasyonunun azaldığı günlerde babacumun (tabi diğerlerinin de) böyle çocuksu bir yöntemle teşhir edilmesi hem komik, hem de üzücü.

bu arada "çok" mesaj alan bölümlere, konu dışıymış kişiselmiş, yetkili seçimi yapılırken, bilinmiş tanınmış kişiler seçilirdi bu güne kadar, geçmiş öyle gösterdi yani hep. phonexi tanımıyorum ben? yoksa o vardı da ben mi bilmiyorum, hani yukarıya sticky açıp sıra dayağı çekmeden önce bir merhaba deseydi de tanısaydık arkadaşımızı?

çok mu yanlış düşünüyorum?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

bence biz bu konuyu Phonex (varsa) eski hesabının adını açıklayıncaya kadar fazla deşmeyelim keza bu kuyudan petrol çıkmayacak.

Ha baktık Phonex gerçekten çok taze ve kendini tanıtamamış bir Afrika 3. dünya ülkesiyse o zaman hep beraber Paticik.com bölümünde ağlarız derdimizi anlatırız.

Belki de Phonex eski üye olmamasına rağmen Nefr, Ema veya bir başka adminin güvendiği bir tanıdığıdır bu durumda da ona bizi tanıması için zaman vermeliyiz.

tabii bu bölümün çok sert bir yönetimle idare edilmemesi gerk buna katılyıoruma ma adaım biri de gelip "uva geçende lalelide bir nataşa düşürdüm" diye başlayıpda libidosuna kadar ayrıntılı bşr yazı yazarsa da ayıp olur :)

sert yönetime hayır! yumuşak yumuşak yönetin bizi![signature][hline]Ich bin der Vater Ihrer Seelen
Ich bin der Vater Ihrer Gefühle
Ich bin BabacumMostors
Ich bin der Vater boomerang
Lachen heraus laut jetzt! LOL!
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bu accountta ban yemeden arkadaşlar çok dogru ya yeni gelen yönetim bizleri tanıamdan uslubumuzu bilmedne harket ediyor tanımıyorum bu phonex i 2 günlük adam gelmiş mod olmuş hay hay ADAM BİRDE PSİKOLOJİ OKUYOR DİYORLAR BUMU PSİKOLOJİ

TEŞHİR DİREGİ

AHMET ARKAKASINA BAKTI xxxx
ayşe çöp attı xxxxx
Sosyal ağlarda paylaş

Açık konu$mak gerekirse ben adaydım ki$isel bölümü için, fakat adminlerimiz uygun görmediler demekki. [email protected]'a mail attım PM attım cevap gelmedi.

Phonex arkada$ımızı seçmi$lerse bi bildikleri vardır diye dü$ünüyorum. O yüzden fazla de$memek lazım :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yok sadece kendi bölümlerine yazı yazılamsını engelliyorlar :)

bu arda benim bu yan hesabım bile daha eski lol![signature][hline]Ich bin der Vater Ihrer Seelen
Ich bin der Vater Ihrer Gefühle
Ich bin BabacumMostors
Ich bin der Vater boomerang
Lachen heraus laut jetzt! LOL!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...