Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nobel Edebiyat ödülü Harold Pinter'in...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

Türkiye'nin ilk kitap büfesinin sahibi çok değerli bir ağabeyim. O der ki ;
" Ki$ilik kırılması ya$ayan, kimliğinin farkında olmayan yahut olmak istemeyen Orhan Pamuk'un kitapları, eserleri alınıp satılmaz "

O diyorsa bir bildiği vardır diyorum.
Almadığı için sevinçliyim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

buna katılmıyorum
Orhan Pamuk'un Kar hariç diğer kitaplarını hep zevkle okudum, yenilerini merakla bekledim

son dönemdeki olaylardan ötürü canım sıkılsa da, bu sözleri belki de nobel amacıyla söylediği görüşüne sıcak baksam da yazarlığının, kitaplarının hakkını vermek lazım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

haberi aldığı anda orhan pamuk'un yüz ifadesini görmek isterdim. ama blackrose'a katılıyorum ben de kitaplarını zevkle okumuşumdur, kalemi sağlam ve detaylara meraklı bir yazardır.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun alan adamı tebrık edıyorum
orhan pamuk kıtapları fena dııl kalemı de ıı dediğiniz gıbı ama yıne de bu odulu hak etmıyodu bıyazar sadece yazdıklarıyla dııl konustuklarıyla yaptıklarıyla da ornek olmalıdır ulkesını en ıı sekılde temsıl etmelıdır ben almayacğnı bılıodum cunku haketmedığını dusunuorum[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 13 Ekim 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
bu odulu hak etmıyodu bıyazar sadece yazdıklarıyla dııl konustuklarıyla yaptıklarıyla da ornek olmalıdır ulkesını en ıı sekılde temsıl etmelıdır

neden? ödül ülkeye verilmiyor, yazara veriliyor. ne zor şeymiş türk olmak be. ne yapsak üstümüzde ağırlığı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdigi kitaplarla degil de yaptigi aciklamalarla ve son dönemde hakkında açılan dava ile adini duyuran bi yazarin almamasina ben sevindim, ama bir Türk'ün nobel almasini isterdim... Ama hak edene gitmeli, orda Yaşar Kemal dururken başkasına bu ödülü yakıştıramıyorum bi yandan da... Zaten adamin adi sirf polemik olsun diye çıktı, herkes nobelin onun kadar genç birine verilmeyecegini biliyordu.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

ya ulke almaz olur mu?ulke de alıyo bıyerde
tamamen polemık adamı oldu sonzamanlarda işlerı ıle ılgılı bişey konusulmadı heralde zor olcak oraya ulkenın adıyla gıdıosun ben boyle dusunuyorum sızınkıne de saygı duyuyorumm[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...