Milamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 basket fln boyu öyle aşırı derecede uzatmaz liseden hatırlıyorum hocamız abatılmaması gerektiğini gençlik döneminde yapılsa en fazla 3-5cm bişi katacağını söylemişti süt yararlıdır yaw gelişim için önemlidir anne sütü yaw! tüm bebekler içiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ne kadar etkilidir bilmorum ama süt ü severim içerim 1.86 boy war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bol bol süt için boy uzatmasa da miğdeye iyi gelir :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: tBF, 07 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki: olabilir ya 20 yıldır içerim süt ama boy 175 geçemedi gitti bodur kaldım yani ben 1.61 falanım biz neyiz cücemiyiz yani heh edit yıllar yılı kendimi 1.70 falan zannederdim 1.61 mişim lan cüceyiz allah kahretmesin.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 08 Ekim 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kımız için gençler kımızzzzz[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben son 6 aydır , hergün düzenli olarak bir bardak süt içiyorum. 21 yaşında olmama rağmen beni görenler boyun uzamış diyor.. boy ölçme gibi bi adetim olmadığından uzayıp uzamadığımı bilmiyorum ama süt iyidir...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 boyu uzaten seyi direk soyliyim BARFIKS gunce 20 barfiks yap boy uzama zamaninda gor sonuclarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 küçükken hep vodka içerdim 184 üm bugünü vodkaya borçluyum, sağol abso sağol smirn.. evlatlarım benim gelin aa gidin lan ramazan[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aslında hepimiz kısa degilmiyiz ? (bkz: zürafa)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben 16 yaşında 1.72 ysem 20 de kaç olurum sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ben orda akşam öğlen şeyini yanlış anladınız.Günlük ihtiyaç olan kalsiyum alımını 1 gibi alın dedim.Kalsiyum boy uzatmaz kemikleri güçlendirir.Güçlendiği gibide kemikler sertleşir boy uzaması yavaşlar. Süt yararsız bir besin demiyorum.Yararlı ama boy uzamada kötü etkisi var.[signature][hline]"Goin" to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: KahnX, 08 Ekim 2005 09:17 tarihinde demiş ki: ben 16 yaşında 1.72 ysem 20 de kaç olurum sizce 180 belki.[signature][hline]"Goin" to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ne süt ne de yoğurt vs.. ama boyum 1.81 .. iyi ki süt içmemişim lol[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: toggie, 07 Ekim 2005 23:09 tarihinde demiş ki: @zamo basket boyu uzatmıyo mu diyosun yani? Uzatabilir ama basketçilerin hiçbiri boyunu baskete borçlu değil.Oynamasalardı da uzayacaklardı. Şu an kaynak bulamadım ama boyu en çok uzatan sporun yüzme olduğunu okumuştum.Ki yüzme yapanların çoğu 1.90ın baya altında adamlar.Uzasalardı onlar da deve gibi adam olurlardı. Genlerinde uzuycak bu adam yazıyorsa halter kaldırsan bile uzarsın.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 wallahi ben 5 yıldır süt içiyom boyumda 1.96 ama sütün buna katkısı varmı bilmem[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ewet basketbol takımındayım sana boyum uzun gelebilir ama inanki deil benden bi yaş küçük bikankam var aynı takımdayız adamın boyu 2.07.düşün bide ben bunla gece aynı yatakta yatıyom[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bende kapı diye ayrım yapmazdım tutulabilecek ne varsa asılır orda beklerdim ah ah basketbol için neler yapmadımki[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Basket boy uzatmaz istediin kdr kas.Amma boyun uzamaya meilli ise belki boyunda bi artış olabilir.Mesela 0 basket oynadm 1.90 nası uzadı diceksinz sudopu :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 basketbol ve süt kankadır[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya bende basketbolcuyum çok küçük yaşta basket ve yüzme yaptım.Hayatımda sütü azıma komadım. boy 2.01[signature][hline]"Goin" to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Süt boydan çok vucut gelişimi için önemli. Düzgün beslenen vucudun ise uzaması daha fazla olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 en doğru açıklamayı baba pati yapmış inşallah çocuklarıda sağlıklı büyür ;)[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: DioNea, 08 Ekim 2005 11:28 tarihinde demiş ki: ewet basketbol takımındayım sana boyum uzun gelebilir ama inanki deil benden bi yaş küçük bikankam var aynı takımdayız adamın boyu 2.07.düşün bide ben bunla gece aynı yatakta yatıyom yatarken kaça katlanıyosunuz :horace:[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaşalr basketbol nasıl boy uzatmaz? 6 yaşında başlayan bi cocuk düsünün sürekli basket oynuyor sürekli.. 20 yasina geldiinde atiyorum boyu 2 metre oldu bu cocuk basketci olmasaydı boyu 2 metre olucakmıydı? hayır belki 1.90 falanda kalıcaktı ama basket oynamanın boya katkısı cok yüksektir.. halterci olsaydı mesela sürekli o ağırlıkların altına girmekten sürekli enine genişlemekten kemikleri uzayamayacaktı.. gelişme çağında olan bi cocuk icin basketbol boy konusunda oldukca faydalı..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Boyu en cok uzetan spor yuzmedır yuzun bol bol boyunuz uzar.Boyun uzaması demek kemıklerın uzaması demektır.Kemıklerde sadece suttekı kalsiyum ile beslenmiyorki.Birsürü mineral ve vitamin var almamız gereken.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn [Bu mesaj Odim tarafından 13 Ekim 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar