Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süt ve Boy Uzaması

zarek

Öne çıkan mesajlar

said:
tBF, 07 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
olabilir ya 20 yıldır içerim süt ama boy 175 geçemedi gitti bodur kaldım yani
ben 1.61 falanım biz neyiz cücemiyiz yani heh
edit yıllar yılı kendimi 1.70 falan zannederdim 1.61 mişim lan cüceyiz allah kahretmesin.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...

[Bu mesaj kingpin tarafından 08 Ekim 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kımız için gençler kımızzzzz[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

ben son 6 aydır , hergün düzenli olarak bir bardak süt içiyorum. 21 yaşında olmama rağmen beni görenler boyun uzamış diyor.. boy ölçme gibi bi adetim olmadığından uzayıp uzamadığımı bilmiyorum ama süt iyidir...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

aslında hepimiz kısa degilmiyiz ? (bkz: zürafa)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben orda akşam öğlen şeyini yanlış anladınız.Günlük ihtiyaç olan kalsiyum alımını 1 gibi alın dedim.Kalsiyum boy uzatmaz kemikleri güçlendirir.Güçlendiği gibide kemikler sertleşir boy uzaması yavaşlar.

Süt yararsız bir besin demiyorum.Yararlı ama boy uzamada kötü etkisi var.[signature][hline]"Goin" to work , Every night
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 07 Ekim 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
@zamo
basket boyu uzatmıyo mu diyosun yani?

Uzatabilir ama basketçilerin hiçbiri boyunu baskete borçlu değil.Oynamasalardı da uzayacaklardı.

Şu an kaynak bulamadım ama boyu en çok uzatan sporun yüzme olduğunu okumuştum.Ki yüzme yapanların çoğu 1.90ın baya altında adamlar.Uzasalardı onlar da deve gibi adam olurlardı.

Genlerinde uzuycak bu adam yazıyorsa halter kaldırsan bile uzarsın.[signature][hline]Ethernass
Sosyal ağlarda paylaş

ewet basketbol takımındayım sana boyum uzun gelebilir ama inanki deil benden bi yaş küçük bikankam var aynı takımdayız adamın boyu 2.07.düşün bide ben bunla gece aynı yatakta yatıyom[signature][hline]Name: ALSHARO
Class: Shadow Vain
Nation: Karus
Lvl: 6x
Np: 4xxxx
Clan: BlackCats
Server: Cypher
Sosyal ağlarda paylaş

Basket boy uzatmaz istediin kdr kas.Amma boyun uzamaya meilli ise belki boyunda bi artış olabilir.Mesela 0 basket oynadm 1.90 nası uzadı diceksinz sudopu :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DioNea, 08 Ekim 2005 11:28 tarihinde demiş ki:
ewet basketbol takımındayım sana boyum uzun gelebilir ama inanki deil benden bi yaş küçük bikankam var aynı takımdayız adamın boyu 2.07.düşün bide ben bunla gece aynı yatakta yatıyom
yatarken kaça katlanıyosunuz :horace:[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşalr basketbol nasıl boy uzatmaz?

6 yaşında başlayan bi cocuk düsünün sürekli basket oynuyor sürekli.. 20 yasina geldiinde atiyorum boyu 2 metre oldu

bu cocuk basketci olmasaydı boyu 2 metre olucakmıydı?
hayır belki 1.90 falanda kalıcaktı ama basket oynamanın boya katkısı cok yüksektir..

halterci olsaydı mesela
sürekli o ağırlıkların altına girmekten sürekli enine genişlemekten kemikleri uzayamayacaktı..

gelişme çağında olan bi cocuk icin basketbol boy konusunda oldukca faydalı..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

Boyu en cok uzetan spor yuzmedır yuzun bol bol boyunuz uzar.Boyun uzaması demek kemıklerın uzaması demektır.Kemıklerde sadece suttekı kalsiyum ile beslenmiyorki.Birsürü mineral ve vitamin var almamız gereken.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn

[Bu mesaj Odim tarafından 13 Ekim 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...