Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süt ve Boy Uzaması

zarek

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar az önce şöyle birşey okudum sizin fikriniz nedir ?
Süt boy uzamasını engeller mi ?
"süt içme kesinlikle özellikle gece yatarken sütün içindeki glaktoz maddesinin boy uzamasını engellediği kanıtlandı.Süt alımıını öğlen yap."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lexius, 07 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
asla süt içmedim... yoğurt , peynir gibi maddeler tükettim boyum 188 fln bu genlere de bağlı kasmayın...

ii de konuyla ne alaka ? benim sorduğum soruyla ne ilgisi var peynir tükettiysen ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 07 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
"süt içme kesinlikle özellikle gece yatarken sütün içindeki glaktoz maddesinin boy uzamasını engellediği kanıtlandı.Süt alımıını öğlen yap."

eğer glaktoz maddesi engelliyorsa
öğlende engeller, sabahta engeller, akşamda engeller[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zamo, 07 Ekim 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
Ya kim demiş basket oynamak boyu uzatır diye?Eğer uzatsaydı NBAde 1.65lik adam olmazdı.(bkz: Earl Boy)

sen aradan istisnayı örnek veriyorsun. genelde basketciler uzundur. ve basket boyu uzatır.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?

Tabii ki uzatmıyor.Sadece basket oynamak için uzun olmak gerektiği için uzunlardan basketçi oluyor..[signature][hline]Ethernass

[Bu mesaj zamo tarafından 07 Ekim 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya çevre şartlarıyla ve beslenmenle çok iligli.. bir insanın genlerine göre bi insan 1.50 de olabilir 1.85 te. Sütte demir protein hede hödö çok var. vücuda yararlı diyolar. hazmedemioz gerçi uyurken zehirlenip ölme ihtimalin de var ama hayat risk demek di mi :P sen iç yani sütün boyun uzamasını engelleme olayını da ilk defa duyuyorum.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 07 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar az önce şöyle birşey okudum sizin fikriniz nedir ?
Süt boy uzamasını engeller mi ?

Valla olabilir. Bol süt içtik ama boy kısa.
Sosyal ağlarda paylaş

Boy uzaması vb. yapınızdaki değişiklikler genleriniz ile alakalıdır.

Aldığımız besin maddelerinin de çok önemi vardır ama büyüme ve gelişmemiz için en önemli kaynak süttür.

Süt besin öğeleri açısından zengindir.Biyolojik değeri yüksektir.Dolayısı ile biyolojik bir sıvıdır.

Bana soracak olursanız ben 3-4 yaşımdan beri süt içiyorum günde bir lt ama pek boylu sayılmam 1.73 boyum var.

Kemiklerim çok kuvvetlidir.[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

Ne boduru be hocam,

1.75 ortalama olarak kısa değildir.[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

Süt işte kalsiyum açısından filan zenginmiş o yüzden kemik gelişiminde yetersizliğe bağlı olarak kısa kalanları uzatabilir.Ancak genlerinde uzun boyluluk varsa içsende içmesende uzuyosun zaten:D

Sütü filan hiç sevmem, yoğurt yeme alışkanlığım yoktur ama çukulataymış gofretmiş filan onların arasında gidio tabi:D

Buarada;
said:
zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?

İmza:D[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 07 Ekim 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...