utanmazz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 pankartLar. özeLLikLe çift sayıda OLan pankartLara ßakınız..[signature][hline]PaYLa$MaYa GeLDiM ßo$ YeR VaR Mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 şuna cok güldüm. gs ya da fb farketmez komik olmuş :D[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ahahah super o ya.harbi koptum gassaray gassaray mauahahha süper harbi[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ahaha ilk defa gördüm onu güzelmiş :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bittim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Roma muhabbeti garip geldi ya..O maçtan sonra Totti'ye sempatisi artan Fb'liler duymuştum ama bu daha bi ilginç...[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ilginc degil seviyesiz ve rezalet...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 [signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 gsli olmama ragmen o muhaha olayına epey guldum :D[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 http://www.kralcarsi.com/image/zortega.jpg[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com [Bu mesaj BlackRose tarafından 11 Ekim 2005 08:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 valla doğruya doğru gelmiş geçmiş en kral pankart bombasıdır şu ortega şeyi nihaha[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu toikte bariz tahrik içeriyor.. yahu yeter ayrtık allah aşkına futbol forumunda futbol konuşalım.. tribün muhabbetinizi kendi tek taraflı forumlarınızda yapın[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: tunch, 10 Ekim 2005 23:39 tarihinde demiş ki: bu toikte bariz tahrik içeriyor.. yahu yeter ayrtık allah aşkına futbol forumunda futbol konuşalım.. tribün muhabbetinizi kendi tek taraflı forumlarınızda yapın ne saçmalıyosun sen kardeşim. bakmak ve girmek zorunda deilsin bak başında " (fb) " yazmış adam. ilgini çekmiyosa girme. ben fenerbahçeliyim ve ilgimi çekiyor giriyorum ve gülüyorum. sanane bundan all alla. gocunuyosan gocun ama sana gir diyen olmuyo konunun başlığında fb yazılı.. sende git gs yazaılı bi şi aç biz burda iyiyiz..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Sen burada "iyi" olabilirsin ama bu forumun genel olarak belli bir kurallar ve prensipler zinciri var. Öyle kolayına kaçıp "bakmak zorunda değilsin istersen girme" gibi mantıksız sözler sarfetmemek gerekir. Açıkçası forumun genel prensiplerine aykırı bir konuyu açıp sonra da rahatsız olan girmesin demek nedir anlamıyorum ben. İyi o zaman ben de başına (zydar hariç herkes) yazıyım bir konu açıp sana ailene küfredeyim, sonra da "rahatsız oluyosan girme kardeşim, eğleniyorum ben burada" diyeyim? Biraz oturaklı konuşun, lütfen...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Pati forumlarında FB'ye özel GS'ye özel gibi şeyler olmaz. Herkes her konuya girip düşüncesini yazabilir.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yaw yazsın, yazmasın demiyorum ama pankartların-tribün showlarının futbolla ilgisi yoktur demek bence ççok yanlış..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 @thug_life En hoş pankart o benim bildiğim :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Keşke bütün pankartlar böyle olsa[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 [signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 gassay gassay mauhauha[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 fenerlilerin istanbul pankarti cok guzel gercekten... ortega unutulmaz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: zydar, 11 Ekim 2005 00:05 tarihinde demiş ki: ne saçmalıyosun sen kardeşim. bakmak ve girmek zorunda deilsin bak başında " (fb) " (BJK) yazıyım topic başlığına link veriyim. Ne kadar fenerli varsa ..... yazsın linkte. Hoşuna gider herhalde fenerli olarak ? az biraz mantık be ...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ortega pankartının üstüne pankart yoktur herhalde =) mükemmeldi. tabi fenerinde panathinakios maçında açtığı Since 1453 pankartıda süperdi[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 besiktasin ortega olayi cidden harika idi boyle zeka isi olaylari seviyorum ;)= ama bizim bazi pankartlari sevmedim galiz kufurler bulunanlari ozellikle[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 gerci pankart deil ama bende su resme baktikca gulmekten kopuyorum ya :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar