Menkalinan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bildiniz gibi ramazan davulcuları eskiden ramazan sonunda gelip para isterlerdi... ve bu süre icindede hergün gelir davul calarlardı.. bu sefer rrramazanın 2. günü bizim davulcu geldi adam bütün mahalleyi gezmiş filan herkesten ve bizden para istedi işte "ben mahallenizin davulcusuyum biraz para werin " filan neyse biz para filan wermedik tabi .. abi ertesi aksam we diyer aksamlar herif ortadan kayboldu yok davul calan filan ne iştir anlamadım bi türlü eskiden insanlar en azından hakettikleri parayı isterlerdi... sizlerle payalaşmak istedim...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R ----------------------------------------- Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 dünya çok değişti.. hiç bişey eskisi gibi değil artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Parayı verseydin çalardı belki? Yada tek sen degilsin vermiyen=) Ekmek bulamadı gitmistir garip tabi, napsın.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 nerde o eski ramazanlar peehhh!!![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 +1 walla nerde o eski ramazanlar... :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R ----------------------------------------- Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yahu bu davulcular belediyeye bağlı değil mi? ben öyle biliyorum, belediye vermiyor mu parasını?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 İhaleye giriyorlar kazanan taraf vuruyor davula[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ozaman belediyeye şikaye etmek lazım o davulcuyu[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Dawul mu kaldı[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 her iş sahtekarlıkla dolu artık malesef....[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ZAti elinde izin kagıdı olmayan korsan davulculara para vermeyin sade para topluyolar öbürlerininde bisi yaptıgı yok zati eskiden calar sat yokmus davulcu bi gelenegi yasatma ve bi kkısım insalara ekmek parası saglayan meslek olmus[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 davul calmaya gelen yok para toplamaya gelen cok.1 hafta oluyor ramazan başlayalı sabah kadar oturuyorum davulcu falan gelmiyor.ama para toplamaya 8 kişi geliyolar.neen 8 kişi geliyoalr onu da anlamadım.haraç mı topluyosunuz bahşiş mi istiosunuz?kapıyı bi açıon karşında 8 tane adam.geçen sene bir tanesi salak salak konusunca kavga etmişti babam vermedi para mara.ulan bi adet vardı onu cılkını cıkardılar.kalksın davul mavul istemiyorum ben ya.(sinirlendim) :D[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 O gelen muhtemelen sizin davulcu değil başkasıydı bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 o adamın davulculukla alakası yok iki gun goz boyamak icin calmis sonra toplamıs parayi hooop toz.[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 O adam sadece para kazanmak için yapıyor o işi. Yapıp ondan sonra istese ne ala. Ama yetmez. Her gün geliyolar. Geçen gün çaldı kapı, delikten baktım. Bi çocuk vardı yanında. Ama davulunu göremedim. Dayım mı ki acaba diye açtım baktım davulcu. Mecburen verdim. Yoksa ses etmem, çeker gider :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ramazan davulcularndan nefret ediorum[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ben de nefret ediyorum. Tutanı ve "tutmayanı" gecenin kör karanlığında uyandır, üstüne her gün tutandan "tutmayandan" para iste. cıx cıx[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Valla bidaha gelmiyeceklerse bende vermiyim para. Nedir abicim oruç tutmuyorum ama mecbur kalkıyorum sahura. Davulcular sağolsun.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Aslında biraz daha eğlenceli bişiler yapmak lazım. Mahallenin ortasına ses sistemini kurup Bass Gitarlara abanmak gibi filan. Güzel olur yani =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Başka bi topicte de bunun gibi bişey söylemiştim. Şöyle kamyonetle gelse de kasada bateriyle solo atsa... :) O zaman eyvallah uyandırsın[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ama niye olmasınki. Adamlar grup olarak gelio. Başlıo çalmaya. Uyananlar şarkı söyleyerek uyanıyo filan =) Gerçi ben yatmıyorum da =) Daha güzel oluyo. Şaka bir yana ben küçükken davulculardan korkardım. Hep bana korkunç gelmişlerdir. Böyle ne bilim. Savaş davulu gibi. Sabahın köründe. Sanki düşman ordusu baskına geliomuş gibi =P Saçma oldu biraz ama napalım küçüklük işte. Ciddi ciddi korkuyodum ya. Dalga geçmeyin =P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eh adam biyerden para çıkaramayınca başka biyere gitmiş demek[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 nerde o eski ramazanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben hiç davulcu görmedim davulunu çalarken. hep kapıdaydılar, ondada göremedim annem bakma delikten gölgeni görür derdi. hep saklandık davulculardan.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sizin mahallenin davulcusu değildir o, geçirmeye gelmiştir millete.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar