Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

davulcu...

Menkalinan

Öne çıkan mesajlar

bildiniz gibi ramazan davulcuları eskiden ramazan sonunda gelip para isterlerdi... ve bu süre icindede hergün gelir davul calarlardı..

bu sefer rrramazanın 2. günü bizim davulcu geldi adam bütün mahalleyi gezmiş filan herkesten ve bizden para istedi işte "ben mahallenizin davulcusuyum biraz para werin " filan neyse biz para filan wermedik tabi .. abi ertesi aksam we diyer aksamlar herif ortadan kayboldu yok davul calan filan ne iştir anlamadım bi türlü eskiden insanlar en azından hakettikleri parayı isterlerdi... sizlerle payalaşmak istedim...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R

-----------------------------------------
Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D
Sosyal ağlarda paylaş

Parayı verseydin çalardı belki?
Yada tek sen degilsin vermiyen=)
Ekmek bulamadı gitmistir garip tabi, napsın.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

ZAti elinde izin kagıdı olmayan korsan davulculara para vermeyin sade para topluyolar öbürlerininde bisi yaptıgı yok zati eskiden calar sat yokmus davulcu bi gelenegi yasatma ve bi kkısım insalara ekmek parası saglayan meslek olmus[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

davul calmaya gelen yok para toplamaya gelen cok.1 hafta oluyor ramazan başlayalı sabah kadar oturuyorum davulcu falan gelmiyor.ama para toplamaya 8 kişi geliyolar.neen 8 kişi geliyoalr onu da anlamadım.haraç mı topluyosunuz bahşiş mi istiosunuz?kapıyı bi açıon karşında 8 tane adam.geçen sene bir tanesi salak salak konusunca kavga etmişti babam vermedi para mara.ulan bi adet vardı onu cılkını cıkardılar.kalksın davul mavul istemiyorum ben ya.(sinirlendim) :D[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

o adamın davulculukla alakası yok iki gun goz boyamak icin calmis sonra toplamıs parayi hooop toz.[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

O adam sadece para kazanmak için yapıyor o işi. Yapıp ondan sonra istese ne ala. Ama yetmez. Her gün geliyolar. Geçen gün çaldı kapı, delikten baktım. Bi çocuk vardı yanında. Ama davulunu göremedim. Dayım mı ki acaba diye açtım baktım davulcu. Mecburen verdim. Yoksa ses etmem, çeker gider :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bidaha gelmiyeceklerse bende vermiyim para. Nedir abicim oruç tutmuyorum ama mecbur kalkıyorum sahura. Davulcular sağolsun.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

Ama niye olmasınki. Adamlar grup olarak gelio. Başlıo çalmaya. Uyananlar şarkı söyleyerek uyanıyo filan =) Gerçi ben yatmıyorum da =) Daha güzel oluyo.

Şaka bir yana ben küçükken davulculardan korkardım. Hep bana korkunç gelmişlerdir. Böyle ne bilim. Savaş davulu gibi. Sabahın köründe. Sanki düşman ordusu baskına geliomuş gibi =P Saçma oldu biraz ama napalım küçüklük işte.
Ciddi ciddi korkuyodum ya. Dalga geçmeyin =P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...