Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acc alımı

Daesu

Öne çıkan mesajlar

US: 1.60D (idi son baktigimda)
EU: 1.57 suan.

US'de patchler 1.54a 1.54b 1.54c.. gibi binbir fix ile cikar, haftada 1-2 kere patch cekersin.
EU'da ayda bir falan 2-3 versiyon atlar (en son 1.54den 1.57'ye atladi mesela) ve bug find/fixleri US'de coktan yapildigi icin abcd diye gelmez patchler, duzgun haliyle gelir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch of Soul Reavers
Email: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya EU veya US farketmez ikisinde de türkler var hangi paketi alırsan o ülkenin serverlarında oynıyabilirsin.. Yani server için para verme gibi bir kavram yok..

US patch olarak ileride ama benim US'i zamanında tercih etmemiş olmamın tel bir nedeni var ne patch'ler ne başka birşey sadece aradaki saat farkı..

Bizde akşam saatlerinde heriflerde gündüz o nedenle oynıyan sayısı olarak kaygılarım vardı sadece..

Akşam saat 20 gibi US serverlarına bakıyorum oynayan 500-600 kişi görüyorum, EU serverlarına bakıyorum 2500 kişi görüyorum.. EU seçmemin tek nedeni oydu..

Birlikte yapılacak olan aktiviteler ( keep take, DF raid, dragon rair, relic raid ) gibi pekçok aktivite türkiye saati ile sabah 4-5 gibi başlıyor bu da biraz sıkıntı yaratabilir.. Bizde raid'ler bizim saatimiz ile 22 gibi başlıyor ki çalışan veya okuyanlar için ideal bir saat..

Daha önceden EU serverlarında lag vardı ama bunun nedeni kablo sağlayıcımın çıkışının düşük olmasıydı TT şimdi interaktif'in çıkışını 60 Mbit e çıkardı ve hemen hemen sürekli perf meter da 3 yeşil ile oynıyorum..

Vs. vs. vs. vs.[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden [R.I.P]
RnZ lvl50 Skald RR4L6
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

tam bu dediğin sebep yüzünden de US i tercih etmiştim ben de ilk başta

çünkü burada akşam saati olunca EU full oluyor ama malesef pingimiz de UOdan gelen bir önyargı ile full oluyor, tabi sizin gibi kablo kullanıcıları için değişmiyor belki ama dial-upta hiç farketmese akşam prime time olduğu için Türkiye içi görüşmelerden dolayı belki de pingimiz artıyor

yani US'de dolu saatler bizde sabaha rastlıyo diye özellikle US tercih edilebiliyor bazen ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 22 Şubat 2003 23:54 tarihinde demiş ki:
blackrose cok haklı
bu arada abi yarısmayı kaybettin direk
evenin patchi 860
ehuehuehue

ama sole diyim USde guzel olay biz oldugumuzda camplar daha bos
keepler dah akolay ele gecirilir felan olyuo
tercih ya[hline]Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
You must respect my authoritaaaaaaa.
BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 42 Drunken Friaa -(Back to business)

lol o beta bi kere
çıkınca 1.86 gibi falan çıkacak o görürsün :p
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo whine thread'leri eksik olmuyo canım, daha bu sabah alb den 3 str relic'i aldık adamlar dakikasında başladı ağlamaya.. ulen mallar 1 gün boyunca siz keep'lerinizi geri almazsanız bizde gelir reliclerinizi aliriz :P

Kablo bir dönem dial'dan beterdi, en azından ankarada interaktif'den çıkanlarda ama artık süper yani lag diye bişey yaşamıyoruz.. Bi de zevkli oluyo tabii /who emain çekiyosun 150 mid.. açıyosun ark'ına tel hib'den kaç kişi var diyosun 150 de o diyo amg ye bi gidiyosun meydan savaşı.. 200+ alb duvarın bi tarafında 150 hib vadide duvarın önünde 150 mid seyreyle cümbüşü :P ..

Zevkli yaa çok kişinin olması aynı anda server'da gerek lvl alırken gerek RvR da camp alanları boş olsa noolur grup yapacak adam bulamadıktan sonra ;P[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden [R.I.P]
RnZ lvl50 Skald RR4L6
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...