Daesu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 http://www.paticik.com/daoc/ sitesine baktım anladıgım kadarı ile acc alımı osi gibi paralı ama anlamadıgım bu listedeki serverlarda nasıl balanacagımız ve bunlarada ayrı b paramı vericem yardımcı olabilecek vatandaş varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Orjinal box aliyorsun, icinden cikan cdkey ile BEDAVA account actiriyorsun. Ilk ay bedava oynuyorsun, sonra devam etmek istersen ayda 10€ oduyorsun.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 bi soru: us versionunda support nasil?? avrupada bi sorun icin yazilan maile cvp cogu zaman gec gelio...belirtelen sure 48 saat gelen cvp 2 hafta sonra oluo genelde:)) us de nasil bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ben kendi serverimdaki uygulamayi soyledim, abuk subuk seyler yazmak yerine sen de US'de olay nedir soyleseydin madem oyle.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hrhr Eu bikac patch geride ama sen EU de oyna US elemanlara para verme(dolaylida olsa ) :ppppp savasa hayir!:) , blaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 US: 1.60D (idi son baktigimda) EU: 1.57 suan. US'de patchler 1.54a 1.54b 1.54c.. gibi binbir fix ile cikar, haftada 1-2 kere patch cekersin. EU'da ayda bir falan 2-3 versiyon atlar (en son 1.54den 1.57'ye atladi mesela) ve bug find/fixleri US'de coktan yapildigi icin abcd diye gelmez patchler, duzgun haliyle gelir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Baggio, 22 Şubat 2003 21:30 tarihinde demiş ki: Ben kendi serverimdaki uygulamayi soyledim, Baggio server mı açtın hayırlısı olsun. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hehe yarışma varmış haber vermiyosunuz ayıp oluyo arkadaşlar =) anarşi online'ın versiyonu US'i de EU'yu da döver, bizim versiyon 14.7.8 dağılın şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ya EU veya US farketmez ikisinde de türkler var hangi paketi alırsan o ülkenin serverlarında oynıyabilirsin.. Yani server için para verme gibi bir kavram yok.. US patch olarak ileride ama benim US'i zamanında tercih etmemiş olmamın tel bir nedeni var ne patch'ler ne başka birşey sadece aradaki saat farkı.. Bizde akşam saatlerinde heriflerde gündüz o nedenle oynıyan sayısı olarak kaygılarım vardı sadece.. Akşam saat 20 gibi US serverlarına bakıyorum oynayan 500-600 kişi görüyorum, EU serverlarına bakıyorum 2500 kişi görüyorum.. EU seçmemin tek nedeni oydu.. Birlikte yapılacak olan aktiviteler ( keep take, DF raid, dragon rair, relic raid ) gibi pekçok aktivite türkiye saati ile sabah 4-5 gibi başlıyor bu da biraz sıkıntı yaratabilir.. Bizde raid'ler bizim saatimiz ile 22 gibi başlıyor ki çalışan veya okuyanlar için ideal bir saat.. Daha önceden EU serverlarında lag vardı ama bunun nedeni kablo sağlayıcımın çıkışının düşük olmasıydı TT şimdi interaktif'in çıkışını 60 Mbit e çıkardı ve hemen hemen sürekli perf meter da 3 yeşil ile oynıyorum.. Vs. vs. vs. vs.[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 tam bu dediğin sebep yüzünden de US i tercih etmiştim ben de ilk başta çünkü burada akşam saati olunca EU full oluyor ama malesef pingimiz de UOdan gelen bir önyargı ile full oluyor, tabi sizin gibi kablo kullanıcıları için değişmiyor belki ama dial-upta hiç farketmese akşam prime time olduğu için Türkiye içi görüşmelerden dolayı belki de pingimiz artıyor yani US'de dolu saatler bizde sabaha rastlıyo diye özellikle US tercih edilebiliyor bazen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hehe bizde msl EU da gece 4-5 de raid yaptinmi forumlarda hemen bi dana aglayan bi thread acilir..lan gunduz yapin su raidi diye...sizde o zaman bol bol vardir bunlardan US de::))))) Direk aglarlar falan forumlarda,lan savunmasiz aldiniz keep i falan die..... < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: BonePART, 22 Şubat 2003 23:54 tarihinde demiş ki: blackrose cok haklı bu arada abi yarısmayı kaybettin direk evenin patchi 860 ehuehuehue ama sole diyim USde guzel olay biz oldugumuzda camplar daha bos keepler dah akolay ele gecirilir felan olyuo tercih ya[hline]Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 42 Drunken Friaa -(Back to business) lol o beta bi kere çıkınca 1.86 gibi falan çıkacak o görürsün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thalion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ohoo whine thread'leri eksik olmuyo canım, daha bu sabah alb den 3 str relic'i aldık adamlar dakikasında başladı ağlamaya.. ulen mallar 1 gün boyunca siz keep'lerinizi geri almazsanız bizde gelir reliclerinizi aliriz :P Kablo bir dönem dial'dan beterdi, en azından ankarada interaktif'den çıkanlarda ama artık süper yani lag diye bişey yaşamıyoruz.. Bi de zevkli oluyo tabii /who emain çekiyosun 150 mid.. açıyosun ark'ına tel hib'den kaç kişi var diyosun 150 de o diyo amg ye bi gidiyosun meydan savaşı.. 200+ alb duvarın bi tarafında 150 hib vadide duvarın önünde 150 mid seyreyle cümbüşü :P .. Zevkli yaa çok kişinin olması aynı anda server'da gerek lvl alırken gerek RvR da camp alanları boş olsa noolur grup yapacak adam bulamadıktan sonra ;P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 çok teşkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 tamam akşam eu da prime time ama us de de aksiyon zamanı değil us oynadığın zaman büyük çaplı olayları kaçırma yada kaçırmamak için hoca minareye çıkmadan kalkma şansın çok yüksek[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 akşam oynamıyosun ki zaten? :p sabah giriyosun her aktivite o zaman başlıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: BonePART, 22 Şubat 2003 23:54 tarihinde demiş ki: blackrose cok haklı bu arada abi yarısmayı kaybettin direk evenin patchi 860 ehuehuehue ama sole diyim USde guzel olay biz oldugumuzda camplar daha bos keepler dah akolay ele gecirilir felan olyuo tercih ya[hline]Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 42 Drunken Friaa -(Back to business) lol o beta bi kere çıkınca 1.86 gibi falan çıkacak o görürsün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ohoo whine thread'leri eksik olmuyo canım, daha bu sabah alb den 3 str relic'i aldık adamlar dakikasında başladı ağlamaya.. ulen mallar 1 gün boyunca siz keep'lerinizi geri almazsanız bizde gelir reliclerinizi aliriz :P Kablo bir dönem dial'dan beterdi, en azından ankarada interaktif'den çıkanlarda ama artık süper yani lag diye bişey yaşamıyoruz.. Bi de zevkli oluyo tabii /who emain çekiyosun 150 mid.. açıyosun ark'ına tel hib'den kaç kişi var diyosun 150 de o diyo amg ye bi gidiyosun meydan savaşı.. 200+ alb duvarın bi tarafında 150 hib vadide duvarın önünde 150 mid seyreyle cümbüşü :P .. Zevkli yaa çok kişinin olması aynı anda server'da gerek lvl alırken gerek RvR da camp alanları boş olsa noolur grup yapacak adam bulamadıktan sonra ;P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 çok teşkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 tamam akşam eu da prime time ama us de de aksiyon zamanı değil us oynadığın zaman büyük çaplı olayları kaçırma yada kaçırmamak için hoca minareye çıkmadan kalkma şansın çok yüksek[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 akşam oynamıyosun ki zaten? :p sabah giriyosun her aktivite o zaman başlıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar