Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expensiona Dair

shippy

Öne çıkan mesajlar

lan nabıyon aman ha. yazın çıksın bak hem daha iyi olur 15 gün oynayıp hevesin kursağında kalmaz :D

hem ben de ocakta okulum bitip de hazirana kadar adamı gm yaparım işte yazın beraber oynarız :P

bu arada okudum deli şeyler var WOW oldum valla da oyun biraz sapıcak yani :D inşallah "abarmazlar" uo gibi bi oyun istemiyorum... ;)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
Sosyal ağlarda paylaş

yalan bu ya
yazan seler exp deil
10 12 tane yeni oyun cunku
coguda blizzin asla yapmıcaz diye acıkladıgı seler
yane 1500 quest yazması bile yeterli
blizz o kadar questi yazıcajk olsa oyunun basında yazardı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yalan dio ztn adam yazinin basinda.Ama spell breaker ve necro sart bu oyuna.
Ya bu arada alakasiz olcak ama benim klavye gene sapitti.i den bir onceki harf olan I yi 1 olarak yaziyor.
Misal
ad1m samuel
yas1m yirmibe_[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

Supreme
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock varken necro gelmez bu oyuna gelmesi için , scourgenin oynanabilir faction olması lazım , blood elf ve naga combosu gelirse spell breakeri görebiliriz.Ayrıca nagalara özgü sea witch de gelebilir[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Sosyal ağlarda paylaş

blizz god'ın asla yapmayacağız dediği şeyler yazılmış.
ayrıca zamanın ilerlemesi lazım bunun için.

görselliği iyice detaylı yazmışlar ama diğer her şey üstü kapalı.[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

ayrişca arkadasalr scourge oynanabilir class olamaz
anamadiginiz bisi war
scourge zekası olmayan yaratıklar cunku
iclerinde 5 10 tane cok guclu varlık dısıdna kendisi dusunemiyo bu yaratıklar
sc deki zerg gibi
lich king bu guclu yaratıkları yonetiyo onanrda scourgeyi[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

scourge oynanmasin ztn.
Ya classlar yerine yeni buyuler gelebilir.Warlocklara yaratik kaldirma fln gibisinden.
Ama sipelbireykir isteriz[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

Supreme
Sosyal ağlarda paylaş

onu bunu gecin de...

"The World of Warcraft development team has confirmed that BlizzCon attendees will be able to go hands-on with a playable sneak peek of the upcoming World of Warcraft expansion. For those who won't be able to attend BlizzCon, please note that gaming magazines hitting newsstands in different regions of the world around the time of the event will feature in-depth previews on the new content we have in store. Click here to learn more about BlizzCon."[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar forumlarda geçen tüm fikirleri alıp harmanlayıp yazmışlar aşağı yukarı olabilecek şeylerin tamamı yazılmış . Ama orda yazanarın pek azı cidden olabiliecek şeylerden . Şu conquest işi olabilecek şeylerden necromancer açılırsa warlocklar hepten batar sanırım .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 09 Ekim 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
lich king bu guclu yaratıkları yonetiyo onanrda scourgeyi

Lich king i de ben kontrol ediyorum aslidan overmind de benim :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl70 snırlı yeni dungeonlar ve sağlam eşyalar gelirse niye ubrsye gitsinlerki ?

Ama bence 70 olunsa bile talent puanı verilmez ama yeni özellikler verilebilir belki çünkü 51 skill puanı yerine 52 skill puanına sahip olmak bile oyunun dengesini çok ciddi değiştirir çok farklı buildler oluşmaya başlar .[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...