shippy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Elemanın biri uraşmış yazmış bişiler sizle paylaşmak istedim. Expension belkide sadece bu elemanın uydurmasıdır ama bu kadar kasılmaz bi uydurma için.mantıklı seyler yazmış.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 aralarında cok ilginç seyler var umarım subata cıakrda oynarız 15 tatilde :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 lan nabıyon aman ha. yazın çıksın bak hem daha iyi olur 15 gün oynayıp hevesin kursağında kalmaz :D hem ben de ocakta okulum bitip de hazirana kadar adamı gm yaparım işte yazın beraber oynarız :P bu arada okudum deli şeyler var WOW oldum valla da oyun biraz sapıcak yani :D inşallah "abarmazlar" uo gibi bi oyun istemiyorum... ;)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 lvl 100 ler goblinler neutraller ve daha niceleri yazıo valla taurenlerle gnomelar dost olabilcekmiş :D düşünsene melez bi cocuk oldugunu [signature][hline]Shippy 7 Cüceler [Bu mesaj shippy tarafından 09 Ekim 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ordaki abartı şeyler var ama Level sınırı arta bilir çoğu oyunda bir süre sonra olmuştur bu wow'dada olabilir.[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yalan bu ya yazan seler exp deil 10 12 tane yeni oyun cunku coguda blizzin asla yapmıcaz diye acıkladıgı seler yane 1500 quest yazması bile yeterli blizz o kadar questi yazıcajk olsa oyunun basında yazardı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yalan dio ztn adam yazinin basinda.Ama spell breaker ve necro sart bu oyuna. Ya bu arada alakasiz olcak ama benim klavye gene sapitti.i den bir onceki harf olan I yi 1 olarak yaziyor. Misal ad1m samuel yas1m yirmibe_[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Supreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Warlock varken necro gelmez bu oyuna gelmesi için , scourgenin oynanabilir faction olması lazım , blood elf ve naga combosu gelirse spell breakeri görebiliriz.Ayrıca nagalara özgü sea witch de gelebilir[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 blizz god'ın asla yapmayacağız dediği şeyler yazılmış. ayrıca zamanın ilerlemesi lazım bunun için. görselliği iyice detaylı yazmışlar ama diğer her şey üstü kapalı.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ayrişca arkadasalr scourge oynanabilir class olamaz anamadiginiz bisi war scourge zekası olmayan yaratıklar cunku iclerinde 5 10 tane cok guclu varlık dısıdna kendisi dusunemiyo bu yaratıklar sc deki zerg gibi lich king bu guclu yaratıkları yonetiyo onanrda scourgeyi[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 İyi sallamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bone +1 çok fazla yenilik var bencede yani korkarım ki wowluktan çıkar böle[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 scourge oynanmasin ztn. Ya classlar yerine yeni buyuler gelebilir.Warlocklara yaratik kaldirma fln gibisinden. Ama sipelbireykir isteriz[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Supreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 onu bunu gecin de... "The World of Warcraft development team has confirmed that BlizzCon attendees will be able to go hands-on with a playable sneak peek of the upcoming World of Warcraft expansion. For those who won't be able to attend BlizzCon, please note that gaming magazines hitting newsstands in different regions of the world around the time of the event will feature in-depth previews on the new content we have in store. Click here to learn more about BlizzCon."[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ekim sonu belli olcak ucundan acik exp...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Adamlar forumlarda geçen tüm fikirleri alıp harmanlayıp yazmışlar aşağı yukarı olabilecek şeylerin tamamı yazılmış . Ama orda yazanarın pek azı cidden olabiliecek şeylerden . Şu conquest işi olabilecek şeylerden necromancer açılırsa warlocklar hepten batar sanırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Zaten lvl cap in 100 çıkması çok zor olur. O zman şimdi ıkına sıkıla yapılan mc bwl filan çerez olur lvl 100 ler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu oyuna death knigth gelmez class olamaz çünkü DK olabilmek için lichking'in tarfında olmnız lazım...[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 60 sınırı kalksın daha cok talent istiorum :D[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 HAHAHAHA bu adamın yazdıkları, 50 oyun filan bir arada. 1500 quest höst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 oyunda şuanda 1500 quest var mı :=) main oyundan fazla questi bir sürü yenilikle expnasionda getircekler yani :) Sonuna ana fikri ekliyim :=P İyi sıkmışlar [Bu mesaj Szasstam tarafından 11 Ekim 2005 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: BonePART, 09 Ekim 2005 23:22 tarihinde demiş ki: lich king bu guclu yaratıkları yonetiyo onanrda scourgeyi Lich king i de ben kontrol ediyorum aslidan overmind de benim :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Wayne, 10 Ekim 2005 15:42 tarihinde demiş ki: 60 sınırı kalksın daha cok talent istiorum :D Onu bi geccen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 60 sınrını kaldıracaklarını sanmmıyorum çünkü bütün oyundaki player ve instance dengesi alt üst olur. Yani 70 olursa 5 kişi rahat ubrs yapar millet hatta 3x70 herhangi class gider direk butun instanceı rahatça temizler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Lvl70 snırlı yeni dungeonlar ve sağlam eşyalar gelirse niye ubrsye gitsinlerki ? Ama bence 70 olunsa bile talent puanı verilmez ama yeni özellikler verilebilir belki çünkü 51 skill puanı yerine 52 skill puanına sahip olmak bile oyunun dengesini çok ciddi değiştirir çok farklı buildler oluşmaya başlar .[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar