Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye nereye gidiyor?

reyou

Öne çıkan mesajlar

maille gelmiştir :

Arkadaslar,
Bugun basimdan gecen bi olayi anlatmak istiyorum size.Bu anlatacagim olay Turkiye'nin nereye suruklendiginin acik ve net gostergesidir.
Bu sabah her zamaki gibi evden ise gitmek uzere ciktim ve Besiktas'tan Levent' e giden belediye otobusune bindim.Buraya kadar her sey normal,trafigin tikali olacagini dusunerek ATATURK VE BILIM adli kitabimi cikarip sakin bir sekilde okumaya basladim.Otobuste fazla kalabalik olmadigi icin oturacak yerde bulabilmistim.Aradan 3-5 dk gecmeden sol tarafimda oturan kisi kendi kendine ama otobustekilere duyurabilcek bi ses tonu ile soylenmeye basladi ilk onceleri fazla onemsemedim kendimi kitaba verip ne okudugum anlamaya calsiyodum.Benim ilgilenmedigimi goren sahis bu sefer daha yuksek sesle BU ADAMIN KITABI OKUNURMU,ALLAHSIZ DINSIZ BI ADAMIN KITABINI OKUYANLARDA ONUN GIBIDIR,SIMDI BIZIM ZAMANIMIZ ALLAHIN IZNIYLE YAKINDA SERIATI GETICEZ VE BOYLE DUSUNENLERIN HEPSINI KESICEZ demeye basladi.Ben ne oluyo bu adamda nerden cikti derken,akla hayale gelmeyen kufurlerle hem bana hemde Ataturk'e sozlu saldirilarinin dozunu iyice arttirarak surdurunce daha fazla dayanamiyarak ayaga firlayip sahsa gereken cevabi vermeye basladim.O anda adam duraga gelir gelmez apar topar asagi indi ve YASASIN SERIAT diye bagirarak kosarak uzaklasti.
Simdi,bu olaya belki bir cogunuz aman canim ne var bunda meczupun tekiymis,munferit bi olay diyebilir ama adamin gorunusu hicte oyle degildi gayet sIk giyimli,sakal trasini olmus yani baktiginizda normal bir insan goruntusundeydi.
Munferit olay olarakta bakmakta yapabilcegimiz yanlislarin en buyugudur.Bizler belki orgutlu olmayabiliriz ama bu o sahislarin orgutlu olmadigi anlamina gelmez.Son derece sistemli ve orgutludurler ve hepimizinde bildigi gibide Turkiye uzun zamandir dinci orgutlenmenin ve seriat yonetimini benimsemis insanlarin saldirisi altindadir,kaldiki bu insanlar artik bir belediye otobusunde elinde Ataturkle ilgili bi kitap olan kisiye boylesine bi saldiri duzenliyebilcek cesareti kendilerinde bulabiliyorlarsa dumunun vehamiyeti gercektende korkunc boyutlardadir.
Asil sorulmasi gereken soru bu cesareti nerden aliyorlar oldugudur.Bugun sozlu saldiriyi yapabilcek gucu ve cesareti kendine bulabilenler bundan 1-2 sene sonra fiziksel saldiri cesaretinide bulabilirler ve bu aldiklari cesaretle belki 1 kisi degil 1000 kisi olarak sokaklarda bizim gibi dusunen insan avina cikabilirler.Bu yazdigimi abartili bulan kisilere donup Iran islam devrimine bakmalarini tavsiye ederim.Onlarda hic ihtimal vermedikleri ve yok canim yapamazlar oyle bisey dedikleri (ayni bizim gibi) halde bir sabah uyandiklarinda olmaz dedikleri herseyin oldugunu gorduler.
Sonuc olarak burasi Turkiye ve ben Ataturk'un kurdugu ve yuceltmek icin elinden geleni yaptigi bu Turkiye'de elimde Ataturk ile ilgili bir kitap oldugu icin sozlu saldiriya ugradim,daha fazla bisey soylemeye gerek oldugunu sanmiyorum.Sag duyulu bir cok insan sadece bu kelimeden bile gerekli anlamlari cikartabilir.
Su ayrimi yapmadanda gecemiycegim.Bu yasadigim olayla samimi musluman kardeslerimizi ve dini gercek boyutu olan ruhani anlamda yasayan kisilerle hic bir alakasi olmadigi inancindayim.Sonucta hepimiz MUSLUMANIZ.
Not: Bu olan olaya otobuste sadece benim tepki vermem ve diger yolcularin suskun kalmasida ayri bi sosyal olgudur bence.Sunu unutmayalimki bizler sustukca baskalari seslerini gittikce artiracaklardir.Bu olayda bunun somut bir gostergesidir.
Saygilarimla
Koray Ozcan[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkeeyi parçalamaya çalışıyorlar ya. Bunlar Allah'lı mı oluyor şimdi. Madem hoşgörü dini, o zaman zorla bişey yapamazsın. Zaten onlar dinci geçinir ama hiç öyle değildirler. İçki içene laf söyler, evinde rakısını götürür. Bir örnek daha verecektim bu ikiyüzlülükle ilgili ama ağır olur, banlenmek istemiyorum, vermiyorum...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

kisi basi ekonomik seviye artmadıkca bole dallama cok cıkar piyasaya:)
adam a verirsen 400 milyon maas adamın hayatta gayesi kalmaz bi amac a tutunmak isterki bunalima girmesin o da genelde turkiyede dincilik oluyor malasef:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid
Elturco warlock rr6l1 excal/mid
Arikan hero rr3 pryd/hib
Kokokoko rr3 friar/camlan
Sosyal ağlarda paylaş

böyle çapulcu yobazlar var hala dolaşıyolar ortalıkta. ama burası iran değil, ne tarihi iran'a benziyo, ne de insanları. şeriatı getirebilmeleri için milyonlarca insanı katledip, bu devleti yıkmaları ve yerine başka bir devlet kurmaları gerekir, onu yapacak güç de yok kimsede şu an.

elektrot'un bahsettiği olay çok daha vahim, derhal araştırılması ve gerekli önlemlerin alınması lazım.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

O da ayrı bir sorun zaten. Kuruluyo neredeyse Irak'da bi Kürt devleti. Ya da kuruldu mu?? Bizim toprağımızı neden istiyolar ki. O zaman biz avrupayı ve orta asyayı isteyelim. Oralar Türk toprağıydı zamanında diye. Bi de Mısır'ı aldık mı tamam işte... cıx cıx[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Özel bir fransız lisesinde okuyorum. Öyle insanlarla karşılaşıyorum, öyle laflar duyuyorum ki sağımdaki solumdaki bir kaç kişiden, bu insanlarla birlikte yetiştim ben, inanamıyorum nasıl bu hale geliyorlar...
Fransız okulu diye öyle olamazlar diye bir kayide yok tabii ki ancak bu insanların hani yine aydınlanmış bir kesim olmaları, biraz dünyaya diğer insanlara göre açmakta daha avantajlı olmaları lazım, yok ama yani öyle aptalca şeyler duyuyorum ki bazen bunlar arkadaşım olabilir mi diye şüpheye bile düşüyorum.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...