Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya'da gece kazası

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Dün gece saat 01:00 civarı kulagımda kulaklık yattım yataga bir taraftan muzik dinliyorum,dergi gazete falan bakıyorum..
Herneyse cam açık dışarda baya yüksek bi ses geldi..Kulaklık var kulagıma ona ragmen yükseligi hissettim düşünün artık ne kadar inlemiştir dışarısı..
Neyse Noluyo yahu edasıya çıktım balkona insanlar yola dogru hareketleniyo.Baktım kuzenlerde inmiş aşagı gidiyolar bende aldım anahtarı indim aşagı...
Gittik olay yerine FBI ajanları gibi..
Bir tane Golf Anadol marka tüp taşıyan Pick-up a vurmuş ve yolun kösesindeki dükkana girmişler.
ben Pick-up ı gördüm ve kahretsin anadol tarzında iç geçirdim FBI ajanı misali.Ve Resmen araba ( arabada denmez ) atomlarına ayrılmıştı.
Şimdi işin burasına kadar herşey normal.Kazadır olur yani.
Gittik yanına araçların ölü varmı seklinde sorduk yok bi durum.
Ben gaz kokusu alıyorum arkadan tüpler sızıntı yapıyo belli yani.
Milletin elinde sigara arabanın yanına girenlermi istersin kösede muhabet edenlermi istersin.
Gittim hemen Polis aracının yanına..

ben : İyi aksamlar memur bey
memur bey : İyi aksamlar arkadaşım
ben : Pick-up ın arkası sızıntı yapıyo koku geliyo yani kısacası sigaralı vatandaşları uzaklaştıralım lütfen ortamdan
memur bey : ... ( Cevap yok )
memur bey : lütfen şöle kenara dogru çekilelim gaz kaçagı var

halk aynen duruyo yerinde 5 adam varsa 3 ünün agzında sigara

Biz izliyoruz olayları kuzenle köseden birde baktım ne göreyim pick-up ın sahibi elinde cep telefonu sol elde sigara arabanın yanında biyerlele konusuyo.
Daha fazla rise etmedik hayatımızı eve dogru uzaklaştık.

Olayın düşündüren tarafıysa şuydu kendi açımdan ;
Binanın altındasınız arkada tüp dolu bir pick-up çevresinde 50-60 tane insan hala orda sigara içiliyor.Söndürmekten aciz adamlar bu kadarmı tedbirsiz olunur.
Anlamadım yani..[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 10 Ekim 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sigaradan olmasa bile arabanın elektrik aksamı sokak lambası yerdeki bir kablo garaj kapısı en basitinden yere düşen bir hurda parçası bile o gazı tutuşturabilir mallık insanlarımızda ve o insanları uyarmıyan diğer insanlarda[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

sonuç olarak türk kardeşlerimize bişi olmaz.
dikkatini çekerim olmuş olsa yazardın ;)

biz türküz bize bişi olmaz..[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Sosyal ağlarda paylaş

dalga geçmeyin yaff :D.

TÜP İÇİNDEKİ OKSİDUMLA ETKİLEŞİME GİRİP ORTAYA 1.9 ORANINDA TİROKSANDAN MADDESİ ÇIKARMIIŞ diye bağırıp kaçsaydınız anlam veremeyip kaçarlardı :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...