bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kimse açmamış şaşırdım =) Hazırlık karşılaşması 1-0 devam ediyor. Tümer in 2 şutu direkten döndü en son şutunda harika vurdu direkten dönen topu Halil Altıntop tamamladı.Gol oldu. çok güzel iniyor türkiye ceza alanına[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ben gol olduğunda açıcaktım, sonra herkes dan-yun maçıyla ilgileniyo diye kasmadım :) Çok güzel goldü bu arada[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Fatih Terim farkı :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Türkiye inanılmaz iyi ve teknik oynuyor. Sahadaki takımı tanıyamadım adeta. Herkes çok iyi, arapaslar, aşırtmadan ayağa ortalar, adam kaçırmalar... Çok organize gidiyoruz. Bir de kaleyi gördüğümüz her yerden olur olmaz şutlar çekmesek daha da iyi olacak. Yanlız Volkan "degajı autu ne kadar uzağa kullanırsam o kadar iyi olur galiba" diye bi düşünceyle sokuyo oyunu hep. Bir de ilginç, Halil Altıntop o boyuyla her hava topunu takır takır alıyo.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 tümerin direkten dönen ilk şutu bi harikaydı[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Volkan çok artist olmuş.Topu da çok geç oyuna sokuyo,adamın içini sıkıyo resmen.Bu arada iyi oynuyoruz[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 diğer topicte tartışıyoduk.[signature][hline]Goin to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 diğer topic??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 goooooooooooooooollllll nuri şahin[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Nuri Şahin 2-0 goooooolllll Türkiye Türkiye Türkiye OOOOOOoooleeeeeeeyyyy![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ahaha bu Nuri ne ballı adam ya.. Sen çık 17 ya$ında milli takımda oyna sonra seken topa vur bo$ kaleye , gol olsun.. Adam karizmayı tavan yaptı hibnetor :D[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 2-1 gol yedik[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: dufrasne, 08 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Ahaha bu Nuri ne ballı adam ya.. Sen çık 17 ya$ında milli takımda oyna sonra seken topa vur bo$ kaleye , gol olsun.. Adam karizmayı tavan yaptı hibnetor :D Evet acaip karizma yaptı. İyi Almanya'ya kaptırmadık, onlara gol attı :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ve maç bitti almanlara geçmiş olsun bi dünya devine daha çakmanın mutluluğunu yaşıyoruz :D[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Nurim benim ahah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Türkiye dünya devi. Zamanında Hakan Şükür yerine İlhan Mansız oynasaydı (GSliyim) ve Ersun Yanal'dan önce gelseydi Terim şimdi çok daha deli olacaktık.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 nuri gol attı ya helal olsun daha onu kimse tutamaz seneye beşiktaş kapar onu [signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com [Bu mesaj thug_life tarafından 08 Ekim 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bu almanya yatıp kalkıp dua etsin Kupaya direk gidiyor. Gruplarda bu kadro olsaydı Grup sonuncusu çıkardı.Ne rezil bi almanya bu böyle be.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 helal olsun mill takıma.. maçın sonucu telefona geldi acaip sevindim..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Nuri için iyi bir başlangıç oldu gerçekten umarım böyle devam eder[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: thug_life, 08 Ekim 2005 23:04 tarihinde demiş ki: nuri gol attı ya helal olsun daha onu kimse tutamaz seneye beşiktaş kapar onu Adamın değerinin farkındamısın =P Bu maçlarla katlıyor hatta. Hiçbir türk takımı alamaz onu böyle devam ederse. Zaten kendide gelmek istemez.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 unutma her futbolucunun hayalidir beşiktaş gibi köklü ve büyük bir kulüpde oynamak onunda içinde vardır böle bişey ama bakalım bizimkiler teklif götürcekmi[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bizim kuluplerimiz az alt yapı ile uğraşsında böyle adamları bulsun ozaman. O senin dediğin anadolu takımlarında oynayıp daha yüksek yerlere gitmek isteyenler. Bu adam zaten almanyada 1. ligde oynuyor üstelik 17 yaşında.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 güzel maçtı helal olsun bizimkilere nuri de iyiydi ama [signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) [Bu mesaj laverda tarafından 08 Ekim 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 eee almanya da bizden iyi değilde avrupada biras daha iyi tek bi kulup var oda bayern onun için büyük bi ihtimalle seneye beşiktaşta nuri[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar