Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl Upload Kota??

Lagwagon

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben dc++ kullanıyorum ve bilindigi gbi upload mecburi...
kota sadece download icinmi(ben 256,3gb kotalı kullanıyorum)
2si beraber toplamımı
veya uploada ayrı bir kota varmı...
acil cunku kotayı asarsa benim cini cok kotu olur:)[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

download upload ikisi birlikte sayılıyo diye biliyorum .toplam trafik esas alınan.o zaman al 1k sınırlı baglantı kokle uploadı olurmu oyle.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

[Bu mesaj Cintonik tarafından 09 Ekim 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şaşıyorum ya size.
"ben şöyle biliyorum" "herhalde şöyleydi" ya da "bu nasıldı" diyeceğinize olayın resmi sitesine gidip bakmak bu kadar zor mu ya?

www.telekom.gov.tr den bireysele gidiyosun.
Oradan adsl e gidiyosun. Oradanda tarifelere gidip limitli adsl i buluyorsun.
Sıkça sorulan sorularda yazıyor.
Bu kadar acizmisiniz?
hatta ilk soru-cevap'ta yazıyor.

1. ...
Kota download (veri indirme) kapasitesine bağlıdır.
...

=/
Sosyal ağlarda paylaş

ben nerden bileyim kotalı kullanmam kapak mapak nedir çocukmusunuz ?[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

[Bu mesaj Cintonik tarafından 09 Ekim 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence deil,bence ewt demiyipde,kaynaklı acıklama yapan,yardım eden herkese tesekkurler...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...