bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Ps2 bölümünde Nba Streetball vol2 yi oynadılar vede aytomudur hıytomudur nedir inanılmaz dehşet biroyun oynadılar kameradan flm oynuyorlar görünce şok oldum çok güzel bir oyun bu oyunun adını bilen varmı? ayrıca bu iki oyun pc dede varmıdır?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Aslında bunun yerı konsol ama yınede yazayım buraya. Oynadıkları 2 oyunda ps2 nın oyunu. Kameralı oyun Eye Toy. Ps2 ye usb den bır kamera baglanıyor ve bu alete aıt oyunu taktıgında cok eglencelı oyunlar oynuyorsun. cd nın ıcınde yanılmıyorsam 12 tane o tıp oyun var.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Bu arada oyun kamera ıle bırlıkte satılıyor. Yurt dısı satıs fıyatı 25 pounddu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 bu arada programın tekrarı gece saat kaçtaydı ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 1 dı yanılmıyorsam[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 eye toy herhalde pc de yoktur da peki nba streetball varmı hiç gözünüze iliştimi oda süper ?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 2 sı de yok pc de. Harıka oyun ama dıymı basketbol oyunu ? [hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-[Bu mesaj Simofle tarafından 26 July 2003 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 o kameralı oyunları nasıl yaparlar anlamıyorum. gamestardaki duck shot da aynen öyle[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 July 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Offf bu oyunlar için ps2 alabilirim tabi para biriktirebilirsem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griwazoid Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ben Intel'in yumurta şeklindeki webcaminden almıştım onda Eye Toy'un çok daha basit bi versiyonu vardı (oyunlar daha basitti) ama mantık aynıydı XP'ye geçince sürücüler çalışmadı adamlar XP versiyon sürücü için para isteyince bi daha oynayamadım bu arada Eye Toy'u bi hafta kadar oynadılar GİGA'da hakkaten manyak bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar