berqe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Umarim filmi taraftarlarin her yonuyle gosterirle hem saha içinde hemde saha disinda yaptiklarini o zaman daha zevkli bi film gorebiliriz belki :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Vaybe =) takımın rezalet olduğu zamanda bunları yazabilirsiniz inşallah. Lafda kalmasın lütfen.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Komik olacak gibi.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Fenerbahce taraftarını nasıl yansıtacaklar bende cok merak edıyorum dogrusu umarım objektıf davranırlar...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 nasıl yansıtacaklarını bilmem ama rakip takım taraftarlarının kafasındaki gibi yansıtmayacakları bir gerçek, merak ediyosanız ipucu veriyim dedim :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Eet rakıplerın kafasındakı gıbı yansıtamazlar zatende yınede olabıldıgınce objektıf olsunlar sahsen ben bı fenerlı olarak melek gıbı fener taraftarı gormek ıstemem :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 amaan nası göstericekler işte dünyanın en müthiş taraftarı dicekler müthiş sadık 90 dakka susmayan .... falan filan işte[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 öle derlerse dogruları solemiş olurlar zaten.. :)[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 @TRA_GS; sevdiği kadın uğruna birini öldürebilecek olan bir adamdır fenerbahçe taraftarı, hatta o kadar çok sever ki sevdiği kadını bile öldürmeye kalkar. takımına duyduğu sevgisidir afyonu, gerçeklerden uzaklaştırır adamı[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 dinime küfür eden müslüman olsa hahahay :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: BabacumMostors, 07 Ekim 2005 11:57 tarihinde demiş ki: @TRA_GS; sevdiği kadın uğruna birini öldürebilecek olan bir adamdır fenerbahçe taraftarı, hatta o kadar çok sever ki sevdiği kadını bile öldürmeye kalkar. takımına duyduğu sevgisidir afyonu, gerçeklerden uzaklaştırır adamı dogru yazmissin babacum, yalniz sevdigi kadini oldurmek yerine destek olur fenerbahce taraftari :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 discoveryde oynar mı acep =) timsahların günlüğünden sonra :P güzel olmuş iyi bir proje başarı olayına güldüm.Başarı gerekmiyor sevmek için. bi arkadaşta gs nin geçmişi fb nin geleceği var demiş. helal olsun =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Zegna, 07 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 07 Ekim 2005 11:57 tarihinde demiş ki: @TRA_GS; sevdiği kadın uğruna birini öldürebilecek olan bir adamdır fenerbahçe taraftarı, hatta o kadar çok sever ki sevdiği kadını bile öldürmeye kalkar. takımına duyduğu sevgisidir afyonu, gerçeklerden uzaklaştırır adamı dogru yazmissin babacum, yalniz sevdigi kadini oldurmek yerine destek olur fenerbahce taraftari :) ya da sevdiği kadını Seve Seve fenerli yapar gerçekten seviyorsa. : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 fenerli kadina asik olur yada daha gider bu :D ehueh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ah zavallı rüştü.. kapana kısılmış bir kedi gibiydi o jipin içinde..[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: SeaGle, 07 Ekim 2005 19:08 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 06 Ekim 2005 20:20 tarihinde demiş ki: evet büyük merakla bekliyorum.. acaba filmde bir taraftarın takımına karşı romantik yaklaşımını mı yansıtmışlar yoksa arada holiganizme dayanan militarist fanatikliği de sergileyecekler mi? bir madalyon, ikiyüz ya ,kisi birden gözler önüne serilir ya da romantik olan kısmı geçiştirilir. tabii aynı tutum bütün takımların sempatizanları/taraftarlarında vardır ama BJK ve FB taraftarında bu tutum çok fazla göze batıyor HOLİGANİZM HARİÇ HERŞEY BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: TRA_GS, 07 Ekim 2005 10:45 tarihinde demiş ki: amaan nası göstericekler işte dünyanın en müthiş taraftarı dicekler müthiş sadık 90 dakka susmayan .... falan filan işte + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar