Davion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Askerlik yapanlar daha iyi bilirler bu konuyu ama bilmeyenlerde tecrübe sahibi olsun :) Dansöz olan bi gece düzenlendiğinde bağırın yani deli gibi Aç AÇ die :)[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 güzel[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kapa Kapa, ramazandayız.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. "
sheref Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 süpermiş, ramazanda diilz ekimdeyiz :D devam[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Davion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: elektrot, 06 Ekim 2005 02:30 tarihinde demiş ki: Kapa Kapa, ramazandayız. Karikatürden de bişey olmaz herhalde artık.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Spolier Değil Bence Garbıç a gitmeli + Ramazan ayındayız... Ekime kadar dersen çok büyük yanlış yapmış olursun.. Abazalıgınız ı net e taşımayın... Ramazanda değiliz Ekimdeyiz.. Ne demek ya bu ...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ne alaka, karikatur okumak abazalık mı oluyor?[signature][hline]:0) ?
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Davion, 06 Ekim 2005 03:01 tarihinde demiş ki: said: elektrot, 06 Ekim 2005 02:30 tarihinde demiş ki: Kapa Kapa, ramazandayız. Karikatürden de bişey olmaz herhalde artık. Gece bakın, sahurdan sonra bakmayın ;)[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. "
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 askerde aç aç soyle oluyor ... 1 çingene kadın buluyorlar hafif cingan duzgunu ... ust uste 10 etek 10 elbise falan giymis ... sırayla bunları cıkarıyo ... uzerinde 1 etek 1 elbise kalınca olay bitiyo sende kalıyon öyle eee olay bumu yani diye ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bi de her askerlik yerınde olmaz bunlar. bazı askerlik yerlerini yanında hususi genelev var mesela o gibi yerlerde açaça gerek kalmıyo. olmadı çarşı iznine çıkar açaaçaçaç yaparsın dısarda. eskidi bunlar.
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 heheh güzelmiş açaç :P[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Çok basit olmuş kanımca[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hani bi gazte var durmadan popo ve meme çiziyor. Onlara benzemiş. Nasıl çiziyorlar böyle güzel popolar memeler.
sir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bari komik olsa..bulvardan fırlamış şeylere benziyo işte..garbıca daha uygun bence.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 :) Askerde benzerine şahit oldum. Ama bizimkiler program bittikten sonra sanki yunanı denize dökmeye koşar gibi fırlamışlardı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ahahaah lol[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bunlara şap yedirmiyolarmıydı yaa?[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 şap denen merete vücut ortalama 1 haftadan sonra bağışıklık kazanıyor. ya da sürekli dozu artırmak lazım galiba. herneyse sonuç olarak uzun sürede pek etkili bir yöntem değil :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Şap veriyor olmaları lazım çünkü ilk 10 gün hepimiz melek gibiydik yani 540 erkek 1 kez bile abaza muhabbeti dönmedi :) Ama daha sonra ya bağışıklık kazandık ya da şapı kestiler, kükreyen seller gibi engelleri aştık. Birde ilk gün 2 aşı yapıyorlar ben onlardan da şüpheliniyorum açıkcası.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 delikanlı adama şap map işlemez geyikleri de dönmüştür kesin[signature][hline]+
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Melek diyorum ya ne delikanlısı. :) Yani birimizi etkilememiş olsa o kişi direk harem ağası pozisyonundaydı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Davion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Aynen ben şahsen acemi birliğinde dedim herhalde artık benden hayır gelmez. Aklıma bile gelmiodu hatun olayı 1 ay tık yoktu valla :) Millet zaten 2. hafta artık birbirine sormaya başladı sende bölemisin die :)[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra [Bu mesaj Davion tarafından 06 Ekim 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Krusty, 06 Ekim 2005 03:25 tarihinde demiş ki: ne alaka, karikatur okumak abazalık mı oluyor? kişisel bir konu kişiden kişiye değişir. bazı abazalar var ki........... bu arada karikatür güzel ben bunu fıkra olarak okumuştum.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hehe güzelmiş teşekkür ederim paylaştığın için :)
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Şap falan etki etmez onlara[signature][hline]:))) !!! ........................
Öne çıkan mesajlar