Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlikte Aç Aç Dedikleri :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Askerlik yapanlar daha iyi bilirler bu konuyu ama bilmeyenlerde tecrübe sahibi olsun :) Dansöz olan bi gece düzenlendiğinde bağırın yani deli gibi Aç AÇ die :)

[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra

Mesaj tarihi:
said:
elektrot, 06 Ekim 2005 02:30 tarihinde demiş ki:
Kapa Kapa, ramazandayız.

Karikatürden de bişey olmaz herhalde artık.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
Spolier Değil

Bence Garbıç a gitmeli

+

Ramazan ayındayız... Ekime kadar dersen çok büyük yanlış yapmış olursun..

Abazalıgınız ı net e taşımayın...

Ramazanda değiliz Ekimdeyiz.. Ne demek ya bu ...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
said:
Davion, 06 Ekim 2005 03:01 tarihinde demiş ki:
said:
elektrot, 06 Ekim 2005 02:30 tarihinde demiş ki:
Kapa Kapa, ramazandayız.

Karikatürden de bişey olmaz herhalde artık.

Gece bakın, sahurdan sonra bakmayın ;)[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
askerde aç aç soyle oluyor ...
1 çingene kadın buluyorlar hafif cingan duzgunu ...
ust uste 10 etek 10 elbise falan giymis ...
sırayla bunları cıkarıyo ...
uzerinde 1 etek 1 elbise kalınca olay bitiyo sende kalıyon öyle eee olay bumu yani diye ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
bi de her askerlik yerınde olmaz bunlar.
bazı askerlik yerlerini yanında hususi genelev var mesela o gibi yerlerde açaça gerek kalmıyo.
olmadı çarşı iznine çıkar açaaçaçaç yaparsın dısarda.
eskidi bunlar.
Mesaj tarihi:
Çok basit olmuş kanımca[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Mesaj tarihi:
bari komik olsa..bulvardan fırlamış şeylere benziyo işte..garbıca daha uygun bence.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Mesaj tarihi:
şap denen merete vücut ortalama 1 haftadan sonra bağışıklık kazanıyor. ya da sürekli dozu artırmak lazım galiba. herneyse sonuç olarak uzun sürede pek etkili bir yöntem değil :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
Şap veriyor olmaları lazım çünkü ilk 10 gün hepimiz melek gibiydik yani 540 erkek 1 kez bile abaza muhabbeti dönmedi :)
Ama daha sonra ya bağışıklık kazandık ya da şapı kestiler, kükreyen seller gibi engelleri aştık. Birde ilk gün 2 aşı yapıyorlar ben onlardan da şüpheliniyorum açıkcası.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
Aynen ben şahsen acemi birliğinde dedim herhalde artık benden hayır gelmez. Aklıma bile gelmiodu hatun olayı 1 ay tık yoktu valla :) Millet zaten 2. hafta artık birbirine sormaya başladı sende bölemisin die :)[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra

[Bu mesaj Davion tarafından 06 Ekim 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Krusty, 06 Ekim 2005 03:25 tarihinde demiş ki:
ne alaka, karikatur okumak abazalık mı oluyor?

kişisel bir konu kişiden kişiye değişir. bazı abazalar var ki...........

bu arada karikatür güzel ben bunu fıkra olarak okumuştum.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
  • Yeni Oluştur...