PZero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 en çok sevdiğiniz kuşları söyleyin ben en cok kartal hayvanını seviyorum . resmimini koymaya gerek yok biliyonuz kartalın asaletini[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz (bu gün tutabilir):tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 çok güzel bi gün ya bugun.bide ben topic açiyim. ha söylemeden geçmiyim. benim en sevdiğim kuş arı kuşudur.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bence şahin hayvanını severim! bende özel bi yeri var![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 O ne ya, hakaret eder gibi "Şahin hayvanı" =)[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kara karga ve kuzgun severim...gerisini döverim ama kırmızı kuyruklu gri papağanda severim[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: amon, 23 Eylül 2005 02:03 tarihinde demiş ki: kara karga kırmızı kargadamı var ehueh[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kartaaaaaalllllll beşiktaşlı olduğum için değil harbi müthiş bir mahlukat dünyada kusursuz hayvanlardan biri karizma desen onda güç desen onda göz desen onda pençe desen onda nasıl bi hayvandır ya =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Papağan[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Devekuşu![signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yorulmayın o topicten, o topiğe... Böcekler Çicekler Dağlar Kuşlar (Burası, Hadi be)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 23 Eylül 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kelaynak!![signature][hline][ quote ]My Brother, 20 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki: Yıllardır ingilizce dersi işliyoruz. Her yıl aynı şeyler tekrarlanıyor. "Present Tense" . Tek fark: Geçen yıl "I'm thirteen years old" diyordum, bu yıl "I'm fourteen years old" diyorum.[ /quote ] :-? Who am i? For freedom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tayfa bu ne ya? euheuh koptum o kuş napıyo öyle euheuhhe cok güzel!![signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Muhabbet kuşu[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 karedeniz insanının genellikle en sevdiği kuş atmacadır benimde öyle.. +muhabbet kuşumu hatırladım :( canım benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bende en cok kanarya kusunu severim ve 4 senedir besliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Janitschar, 23 Eylül 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Yorulmayın o topicten, o topiğe... Böcekler Çicekler Dağlar Kuşlar (Burası, Hadi be) [Bu mesaj miyagi tarafından 23 Eylül 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 baykuş bir o kadarda atmaca[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kelebek. kuştan sayarsanız =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 puhahah oldum kusum aydına :D:D:D:D[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Penguen... Çok şeker oluolar böyle... Not: Kuşum aydın esprisi harbiden süperdi:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 @lullaby-kit koptum , yarıldım , bitirdin beni...[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 muhabbet kuşları bence güzeller :) kuşum aydın olayı iyiydi fakat biraz daha alakalı mesajlar yazmaya çalışalım, lütfen.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 vahşi her türü çok seviyorum ama güvercin besliyorum ![signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar