CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 evet katılıyorum :) ama su anda test ise gercek oyunu dusunemıyom ne kadar gusel olur ehheh karakedi palantise host olması ıcın ımza topluyalımmı??[signature][hline]Name : CythraulAkhera_________Cythraul_Tr Class :Priest ____Hunter Nation : Karus________________Karus LeveL : 3x___________________2x Clan : Daha Yok_______________Sultans Server : Myko / Deimos ________Myko/Deimos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: LethE, 19 Eylül 2005 19:38 tarihinde demiş ki: Karakediye Yalvaralım Hosting yapsın adamlara :) kedı once bı patıcıgın host problemlerını cozsunde sonra yalvarırsınız lol[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 quote suz da anlardım.... bak orada küçük bir gülen surat var... gözüküyor dimi? bıktım sataşmayın bana[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 adamlara site disinda ulasabilen birileri varmi aranizda bir konusayim belkide hosting konusunda birseyler ayarlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 off hala hata veriyor lutfen kapanmasın yaaa .. Tam istedigim oyun turuydu bu of.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: NeroWarden, 19 Eylül 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Oha millet aşmış yaf.Bende daha 20 köy 12 fırın var.Ki koordinatlarım 1:2. Asker üretimine geçtim bilem :D 20 tane brutalist oldu LoL. Sen sus gıcıgım zaten sana,ilk üye oldun heralde,her listede adın vardı :D[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me www.palantis.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 HEuheauhea.İlk üye değil Buzicim 2. üyeyim :D 1. si gauldoth.Yaf ilk üye olsak ne olcek.Ezik yine ezik.Baksana 500 tane tüccar 12 tane ekmek fırını 20 tane köy başka bişeyimde yok.Heaa 20 brutalist :D[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 gunluk para gırdısı 6500 ... fırın sayısı 64 ... gunluk koylu gırdısı 80 ... para olmadıgı ıcın traın edemedıgım koylu nufus sayısı 720 ... vsvs ... gumbur gumbur gelıyodum :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 en kısa surede duzelır umarım sorun tamda sevınmıstım[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 gelmicek mi [Bu mesaj PrudenT tarafından 19 Eylül 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hostınglerınden kaynaklanan bir sıkıntı var sanırım ... kimse acamıyor bugun saat 16 gibi den beri ... saka maka oyun bir şekilde devam ediyorsa bu gece 3-4 gibi pek cok adamın dokunulmazlığı kalkacak , kan kokacak ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 acıldı ama hic ilerleme olmamıs [Bu mesaj bravecik tarafından 19 Eylül 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 henuz bu cag baslamamıs dıyor ... abowwwww .....[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ewet cag acılmamıs gibi bir durum var ortada[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Palantis bugün (19.09.2005) tarihinde saat 15:00 da scriptimizin hosting hizmeti veren firmamızın makinelerine çok fazla yüklenmesi nedeniyle, hosting firmamız tarafından suspended (hesap durdurması) haline getirilmiştir. Bütün gün boyunca süren çabalarımız sonucunda hosting firmamız saat 23:20 civarında sitemizi yeniden aktif hale getirmiştir. Ancak bize yeni bir hosting makinesi ayarlanana kadar oyuna girişler kapatılmıştır. Bu sürenin en fazla 2 gün içerisinde netlik kazanacağı tarafımıza belirtilmiştir. Oyun ve forum veritabanları son hali ile yani saat 15:00 da yedekleri alınmıştır. Yeni serverımıza geçtiğimiz zaman oyun son kaldığı yerden yani saat 15:00 daki hali ile tekrar başlayacaktır. Bu süre içerisinde malesef oyuna girişlere izin veremiyoruz. Yaşanan problemlerden dolayı özür dileriz. Malesef bir çok şeyi kendi başımıza şirketlerden daha iyi yaptığımızı bir çok kez kanıtlamamıza rağmen finansal sorunlar nedeniyle sunucu kiralayamadığımız için bu sorun başımıza gelmiştir. Eğer hosting konusunda bize herhangi bir şekilde yardımcı olabilecek veya hosting giderlerini karşılamamıza yardımcı olmak amacıyla bize sponsor olmak yada reklam vermek isteyen birilerini tanıyorsanız lütfen bu konu altına mesaj gönderiniz. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz, ve problem için tekrardan özür dileriz. Not:Biz de bu arada boş durmayacağız ve oyunu geliştirmeye devam edeceğiz. Bu sorun hepimizi derinden üzdü. Palantis Takımı demişler sitesinde ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Palantis bugün (19.09.2005) tarihinde saat 15:00 da scriptimizin hosting hizmeti veren firmamızın makinelerine çok fazla yüklenmesi nedeniyle, hosting firmamız tarafından suspended (hesap durdurması) haline getirilmiştir. Bütün gün boyunca süren çabalarımız sonucunda hosting firmamız saat 23:20 civarında sitemizi yeniden aktif hale getirmiştir. Ancak bize yeni bir hosting makinesi ayarlanana kadar oyuna girişler kapatılmıştır. Bu sürenin en fazla 2 gün içerisinde netlik kazanacağı tarafımıza belirtilmiştir. Oyun ve forum veritabanları son hali ile yani saat 15:00 da yedekleri alınmıştır. Yeni serverımıza geçtiğimiz zaman oyun son kaldığı yerden yani saat 15:00 daki hali ile tekrar başlayacaktır. Bu süre içerisinde malesef oyuna girişlere izin veremiyoruz. Yaşanan problemlerden dolayı özür dileriz. Malesef bir çok şeyi kendi başımıza şirketlerden daha iyi yaptığımızı bir çok kez kanıtlamamıza rağmen finansal sorunlar nedeniyle sunucu kiralayamadığımız için bu sorun başımıza gelmiştir. Eğer hosting konusunda bize herhangi bir şekilde yardımcı olabilecek veya hosting giderlerini karşılamamıza yardımcı olmak amacıyla bize sponsor olmak yada reklam vermek isteyen birilerini tanıyorsanız lütfen bu konu altına mesaj gönderiniz. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz, ve problem için tekrardan özür dileriz. Not:Biz de bu arada boş durmayacağız ve oyunu geliştirmeye devam edeceğiz. Bu sorun hepimizi derinden üzdü. Palantis Takımı forumlarından c/p ledim[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 eheheh ... 1 önceki mesajdada ben c/p lemiştim ... :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ah be ben de palantis forumlarındaki yazıyı gorunce hemen kosup buraya c/p yapiyim demistim benden once 2 kisi yapmis cok gec kaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 millet savaş açmaya başlayınca gitti demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Eh beaa.Nasıl yapsakta şu oyunun elinden tutsak.Bizim patrona sölesem (armatördür kendisi) Sponsor olurmu acep.Walla adam 1.5 senedir zam yapmıyo ona sponsor olup ne yapacak.Pofff..[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sitelerinde birazdan aciklama yaparlar sanirim host sorunlari cozuldu cok yakinda yeniden sistem aktif duruma gelicektir.[signature][hline]classified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 mix.gen.tr olmus host 24-48 saat ıcınde tasıncakmıs server ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: The_Delucian, 19 Eylül 2005 23:38 tarihinde demiş ki: eheheh ... 1 önceki mesajdada ben c/p lemiştim ... :) aynı dakika icinde atmısız dün yollayıp cıktım icin görmemiştim neyse :D mix baktımda bi haber yok onlarda nerden nasıl haber alıcaz acılma zamnını falan buraya ms atsın ögrenen biri herkesin haberi olur[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Offff Uo serverları gibi olcak bunun sonuda.İnşallah kaderi onlara benzemez.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu [Bu mesaj NeroWarden tarafından 20 Eylül 2005 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben dırekt dedım mıx.gen.tr nın yetkılısıde vardı "insallah paralı olmaz ileride" diye onlarda yok kesınlıkle olmayacak falan dedıler ... bu aksam 18:00 cıvarı acılacakmıs server haberınız ola :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar