Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

troll ve undead (warrior)

mert1014

Öne çıkan mesajlar

Troller Beastlere %5 daha fazla dmg veriyor ve critik yediklerinde berserker oluyorlar attack hızları ve casting hızları %20 artarken %10 daha fazla dmg alıyorlar

undeadler suyun altında daha uzun kalıp will of forsken ile her türlü sleep fear efekten 5 saniyelik immune ile kurtuluyorlar.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

orclar Stun ve knock down effectlere %25 resitle başlıyorlar ayrıca balta skilllerine de +5 bonusa alıyorlar. Birde 15 saniye ap lerini %25 artırıp 45 saniye %25 eksilten bir abilyty leri var[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

bide burunaları çok uzun ayakları 2 parmaklı dişleride uzun. hatta kafalarıda uzun nedense. komikler tipleri komik böle bi kere bakınca korkmuosun. ama rogue iken arkamdan gelip stun lock yapma espirilerine hiç gülemedim hiç...[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

enrage+berserker'la coşarsın bencede
edit:Hatta enrage+flurry+berserker'la amanın amanın dağlara taşlara salın benı[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 04 Ekim 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Undead Male
Orc Male

Warrior bunlardır, gerisini geçin. Biri inek, biri de kamburu çıkmış sırık. Kesinlikle female açmayın, hepsi birbirinden kötü warrior için.

Ben eski warrior'um male orc diye sırf değişiklik olsun diye female orc açtım. Çok pişmanım. Server'da çok az female orc olması güzel tabii göze batıyorsunuz, ama en güzel epic item'ları giyseniz bile çok sönük duruyor. Pelerinler kötü duruyor, boy kısa vs. Keşke karakterimin cinsiyetini değiştirmek için bi imkanım olsa.. =([signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

yanlzı orc female'ın boyu kıs adenmiş tabı allicede elfler dışıdan hem herkezden uzun hemde alliance'ın boy ortalamasını ikiye katlar =)

Warrior dediğin ilk tercih dwarf/taurendir, hele oözzlikle ogre'larla kapışırken inanılmaz zevk alıyorum Dwarfumdan.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Troll warrior icin de gayet iyi bence,
Arms/fury , Sword spec , Elinde sword , berserkere de girince
Ortamı yıkar Troll.

Combatta hp regen , bir warrior daha ne ister ?

bazen keşke Troll acsa idim diyorum.
Da ben Orc um o da ayrı mesele :)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...