n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Shamanın elemental fury talentına nerf gelıcek soylentılerı gezıo etrafta netin altını ustune getırdım bulamadım dorumudur acep bılen varmı varsa sayfasınla yassın :) kötü oldu bu[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 evet gelior % 100 damage bonusu %60 a cekildi[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 heheh gelsin elemantela ben nası olsa melee yim bnm blizzden tek istegim BLOODLUST. Fllury i kaldırıp bloodlust getirsinler de biz de artık shaman olmanın nimetlerinden faydalansak walla warior gibi geziom ortalıkta yaw ben nası shamanım bize bloodlust wermeyen blizz in WC anlayısına şaşarım[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 OMG işte budur olllleyyyy Blizzard I love you shaman nerf yuupppiii :D huzur içinde acc dondurabilirm bunuda gördüm yaa gam yemem artık :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 allahtan korkun nerdeyse her patch nerf yedik yetmedi son patchlerde bize dokunmayıp adamları bufflayarak yine bizi nerflediler daha ne istiosunuz onceden benden kacan palalardan ben kacar oldum şimdi de elementali kısmışlar adamlar bnm gibi melee yapmak zorunda kalacak ama bloodlust da yook ne halt edecez bilmiom walla ability siz warior gibi yim wf LS kacarsa frost bi de classına gore totemleri atıon soora dal kafadan bu mu yani pvp olayı bana aktif ozellik werin de savas actıgımda relation gibi rakibim korksun bu ne boole yaw[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 retaliation 30 dk cooldown bırakın da korksunlar yani :) 6 saniyede 1 600 600 shock üstüne de kocaman silahlarla vurdugunuz yetmiyo bloodlust mu istiyosunuz şimdi de ? :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 En sinir olduğum şey instant spellerden 1200 crit yemek, windfury proc u felan geçtim bırakında kaçim yok 1200 instant crit süper yani.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bloodlust 1.8 patchinden sonra gelecek.talentle alinacak büyük ihtimalle stormstrike in yerine gelicek[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Talents 30 / 21..NS'yi feda ederim blood gelirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Beyler peki bu bloodlust ne ise yarayacak anlatsaniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: xrex, 04 Ekim 2005 02:11 tarihinde demiş ki: evet gelior % 100 damage bonusu %60 a cekildi Dağıtırım valla blizartı.[signature][hline]Sargas >> lvl50 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya nie karıştırıolarki bu kadar.es kalksın yeter =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bencede bloodlust'ın gelmesi lazım. shamanlara yazık valla en önemli özelliklerinden biri yok. arkadaşın dediği gibi stormstrike son tier talent için çok saçma ve aptalca. bloodlust shamana son derece gereklii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 nerf nerde yazıyo ya?[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya kam kalbime mi indişrcen ya shaman forumlarına baktım talentlere baktım 1.8 deişikliklerine baktım yok ole bi nerf aaaa[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bu arada kasinmayin bloodlust felan gelmesin evlerden uzak ben halimden memnunum ilgiyi ustumuze cekmeye gerek yok[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Nerf shaman Hunter weapon[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 1.8 patch notlarinda yazior arkadaslar[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 1.8 notları nerde var?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/test-realm-patchnotes.html nerde abi burda bulamadım ben[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bende baktim gene sanirim kaldirilmis.ilk cikan patch notlarinda yaziyordu cünki[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 evt anlaşıldı, paticik forumlarından gelen tepkilerden tırsıp kaldırmışlar :P şaka bi yana lvl 60 dan sonra elemental talent çok tercih edilen bi dal olmadıgından nerf gelmesi olası ve zararsızdır kanatindeyim.[signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yau zaten sunun surasinda 5-10 tane elemental shamaniz bi de nerflemeyin bizi ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Zaten 38 puan resto da nerf gelse ne yazar artık :p Buff mana tide plx Heh.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bu nerfler yetmez ya oyundan nerflenmeli shaman :P Düşünce olarak yanlış bi class kardeşim bu. Direk silinip değiştirilmeli. Sadece büyücü olmalı shaman. Full dot ve debufflardan oluşan güzel bi class olabilir mesela[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar