Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerfmi geliooo

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

heheh gelsin elemantela ben nası olsa melee yim bnm blizzden tek istegim BLOODLUST. Fllury i kaldırıp bloodlust getirsinler de biz de artık shaman olmanın nimetlerinden faydalansak walla warior gibi geziom ortalıkta yaw ben nası shamanım bize bloodlust wermeyen blizz in WC anlayısına şaşarım[signature][hline]Your blood is my water
Sosyal ağlarda paylaş

allahtan korkun nerdeyse her patch nerf yedik yetmedi son patchlerde bize dokunmayıp adamları bufflayarak yine bizi nerflediler daha ne istiosunuz onceden benden kacan palalardan ben kacar oldum şimdi de elementali kısmışlar adamlar bnm gibi melee yapmak zorunda kalacak ama bloodlust da yook ne halt edecez bilmiom walla ability siz warior gibi yim wf LS kacarsa frost bi de classına gore totemleri atıon soora dal kafadan bu mu yani pvp olayı bana aktif ozellik werin de savas actıgımda relation gibi rakibim korksun bu ne boole yaw[signature][hline]Your blood is my water
Sosyal ağlarda paylaş

En sinir olduğum şey instant spellerden 1200 crit yemek, windfury proc u felan geçtim bırakında kaçim yok 1200 instant crit süper yani.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

ya nie karıştırıolarki bu kadar.es kalksın yeter =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten 38 puan resto da nerf gelse ne yazar artık :p Buff mana tide plx Heh.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu nerfler yetmez ya oyundan nerflenmeli shaman :P
Düşünce olarak yanlış bi class kardeşim bu. Direk silinip değiştirilmeli. Sadece büyücü olmalı shaman. Full dot ve debufflardan oluşan güzel bi class olabilir mesela[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...