Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 İki gün sonra(p.tesi günü) bir kıza çıkma teklif etmeyi düşünüyorum. Kızı 2 yıl önce gördüğümde(ilk görüşüm) hoşuma gitmişti. ama sonradan vazcaydımdı. bu sene beni yine etkiledi. Yalnız ailem lise 3 olduğum için ve öğrenci seçme sınavına gireceğimden dolayıdır ki bu sene için flörte karşı. bi de reddedilme korkusu var. eğer reddederse bunu kendime yediremem.sizce ne yapmalıyım? fikirleriniz benim için çok önemli[signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 L3 sen hic girme ole şeylere sabret 1 sene daha...[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 İki koşul da işine gelmeyecek gibi gözüküyor. Ama bence biraz arkadaşlık kurmaya çalış, yakınlaş. Direk teklif etme. Reddederse de çok üzülme, en azından ÖSSye daha rahat hazırlanırsın ve denizde bi dürü balık var;) başkasını bulursun.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 @nae valla kızı görsen öyle demezdin[signature][hline]-Pessimist Style- [Bu mesaj Pessimist tarafından 01 Ekim 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bencede lise 3 teyken uğraşma hoş ben uğraşmadım bi b.k olamadım ama :D[signature][hline]<C & E> 30.07.05 www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bence de busene bu olayları rafa kaldır daha ilgilenecek cok zamanın olacak zaten tam olarak sewıp sewmedğnden emın değilsin anladğm kadarıyla once beğenmıs sonra wazgeçmişsin bu sene boşwer,gelecek yıl daha rahat we emın olursun:-)[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 lise sonda boşu boşuna yeni bişiyle dengeni bozma. herşeye yansıyor çıksan ayrı çıkamasan ayrı. ondan yine de hoşlandığını söyle ama çıkma teklif etme derim ben olsam öle yapardım yani[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 umarım bu "bence boşwer" sözleriniz işe yarar. çünkü ders çalışırken bir anda aklıma geliyor. acaba teklif etsem mi etmesem mi diye soruyorum kendime!!bi de eğer ben teklif etmekten vazgeçtikten sonra başkası çıkarsa kızla yıkılırım walla[signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: -Nae, 01 Ekim 2005 15:38 tarihinde demiş ki: L3 sen hic girme ole şeylere sabret 1 sene daha... [signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 "selam şu soruyu yapamadım" diye dal olaya, hem birlikte ders çalışmış olursunuz, hem de flört edersiniz :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Saeros, 01 Ekim 2005 15:51 tarihinde demiş ki: "selam şu soruyu yapamadım" diye dal olaya, hem birlikte ders çalışmış olursunuz, hem de flört edersiniz :p çok iyi bir fikir de benden bir yaş küçük :([signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AK-47 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 valla benim ailem derslerimi etkileyeceğini düşünükleri için flörte hiç izin vermediler. sonra derslerimde düşüş oldu. seninki de öyle olmaz umarım[signature][hline]Öyle bir yer olacak ki adaleti bile kötülerin en iyisi sağlayacak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Pessimist, 01 Ekim 2005 15:38 tarihinde demiş ki: @nae valla kızı görsen öyle demezdin tamamda kardeşim bu zevk meselesi yani senin begendigin odama guzel gelmeyebilir.[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bnce sakın öle bişey yapma eger ona teklif edersen ve o kabul etmezse uraya bilecegin hayal kırıklını tahmin edebiliyorum:( bide çıktını düşünelim o zamana derslerini aksatıcagına eminim.ee tabi hersey ii de gitmez kavgalar olucak.bide buna üzülcen.bide bakmışsn sınav günü gelmiş.peki o zaman ne yapıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 1 saat sonra pazartesi olacak ve ben hala kararsızım[signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 merak etme 1 saat sonra etmiceksin tekilifini[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 du bakalım gün doğmadan neler doğar sabah ola hayrola perşembenin gelişi çarşambadan bellidir kaybedicek bişey yok, içinden ne geliyosa söyle gayri![signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 vah zavallımm çok kötüü..benimkilerde bu sene boyfriende hayır diolar!! =( o yüzden ayrıldık bizdee =( ama sen git kıza teklifi yap hoşlandıını söle reddedersede öle gururuma yediremem falan deme nolcak?? olursa olur olmzsa boşvercen artık ama çekinmden söle !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bal bende gittim söledim kabul etmedi ama pişman değilim konuştuğuma çünkü etcekse zaten eder etmezsede zaten etmez en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: fastreload, 02 Ekim 2005 23:09 tarihinde demiş ki: en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir umarım bu sözünü dikkate almayı beceririm. kararsızlık adamı bunalıma sokuyor[signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya bi de bişey soracam diyelim ki kız kabul etmedi ne diyecem -senden hoşlandığımı anladığını sanıyorum -evet -cevabın nedir? -hayır -..?!?![signature][hline]-Pessimist Style- [Bu mesaj Pessimist tarafından 02 Ekim 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bişey söylemicen abi, iyi bir mücadele sergiledik, elimizden geleni yaptık ama sonuca ulaşamadık, lig uzun, önümüzdeki maçlara bakıcaz..[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bak git önce nası gidiyo de sonra print 'ben senden hoşlanıyorum' pause 3-4sec. print 'sen benim hakkımda ne düşünüyosun' pause(press any key to continue) if (kız says = benim bi çıktığım var') { print 'ee benimde var ama sen daha güzelsin' || 'hmm anlıyorum. söylicek bişi yok bye' halt elseif (kız says = 'evet kabul ediyorum') { //Yaşanmamıştır //Build in-progress halt } evet teklif etmenin kaynak kodları budur pascal delphi basic hepsinden karıştırdım ama olsun önemli olan katılmaktı[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 02 Ekim 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Pessimist, 02 Ekim 2005 23:19 tarihinde demiş ki: ya bi de bişey soracam diyelim ki kız kabul etmedi ne diyecem -senden hoşlandığımı anladığını sanıyorum -evet -cevabın nedir? -hayır -..?!?! ben hakkatende ..?!?! olmuştum sonra yürü artık söylencek bişey yok işte[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 össye dayamı hiç birşeyi hayatının en büyük acısını yaşasanda (ben) sınawda aklında o lanet kitapçıktaki sorulardan başka bişi olmuyor[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar