Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Gün Sonra

Pessimist

Öne çıkan mesajlar

İki gün sonra(p.tesi günü) bir kıza çıkma teklif etmeyi düşünüyorum. Kızı 2 yıl önce gördüğümde(ilk görüşüm) hoşuma gitmişti. ama sonradan vazcaydımdı. bu sene beni yine etkiledi. Yalnız ailem lise 3 olduğum için ve öğrenci seçme sınavına gireceğimden dolayıdır ki bu sene için flörte karşı. bi de reddedilme korkusu var. eğer reddederse bunu kendime yediremem.sizce ne yapmalıyım? fikirleriniz benim için çok önemli[signature][hline]-Pessimist Style-
Sosyal ağlarda paylaş

İki koşul da işine gelmeyecek gibi gözüküyor. Ama bence biraz arkadaşlık kurmaya çalış, yakınlaş. Direk teklif etme. Reddederse de çok üzülme, en azından ÖSSye daha rahat hazırlanırsın ve denizde bi dürü balık var;) başkasını bulursun.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

bence de busene bu olayları rafa kaldır daha ilgilenecek cok zamanın olacak
zaten tam olarak sewıp sewmedğnden emın değilsin anladğm kadarıyla once beğenmıs sonra wazgeçmişsin
bu sene boşwer,gelecek yıl daha rahat we emın olursun:-)[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

lise sonda boşu boşuna yeni bişiyle dengeni bozma. herşeye yansıyor çıksan ayrı çıkamasan ayrı. ondan yine de hoşlandığını söyle ama çıkma teklif etme derim ben olsam öle yapardım yani[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

umarım bu "bence boşwer" sözleriniz işe yarar. çünkü ders çalışırken bir anda aklıma geliyor. acaba teklif etsem mi etmesem mi diye soruyorum kendime!!bi de eğer ben teklif etmekten vazgeçtikten sonra başkası çıkarsa kızla yıkılırım walla[signature][hline]-Pessimist Style-
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim ailem derslerimi etkileyeceğini düşünükleri için flörte hiç izin vermediler. sonra derslerimde düşüş oldu. seninki de öyle olmaz umarım[signature][hline]Öyle bir yer olacak ki adaleti bile kötülerin en iyisi sağlayacak!!
Sosyal ağlarda paylaş

bnce sakın öle bişey yapma eger ona teklif edersen ve o kabul etmezse uraya bilecegin hayal kırıklını tahmin edebiliyorum:( bide çıktını düşünelim o zamana derslerini aksatıcagına eminim.ee tabi hersey ii de gitmez kavgalar olucak.bide buna üzülcen.bide bakmışsn sınav günü gelmiş.peki o zaman ne yapıcaksın?
Sosyal ağlarda paylaş

du bakalım gün doğmadan neler doğar
sabah ola hayrola
perşembenin gelişi çarşambadan bellidir
kaybedicek bişey yok, içinden ne geliyosa söyle gayri![signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

vah zavallımm çok kötüü..benimkilerde bu sene boyfriende hayır diolar!! =( o yüzden ayrıldık bizdee =( ama sen git kıza teklifi yap hoşlandıını söle reddedersede öle gururuma yediremem falan deme nolcak?? olursa olur olmzsa boşvercen artık ama çekinmden söle !!!
Sosyal ağlarda paylaş

bal bende gittim söledim kabul etmedi
ama pişman değilim konuştuğuma
çünkü etcekse zaten eder etmezsede zaten etmez

en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi de bişey soracam diyelim ki kız kabul etmedi ne diyecem
-senden hoşlandığımı anladığını sanıyorum
-evet
-cevabın nedir?
-hayır
-..?!?![signature][hline]-Pessimist Style-

[Bu mesaj Pessimist tarafından 02 Ekim 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bak git

önce nası gidiyo de
sonra

print 'ben senden hoşlanıyorum'
pause 3-4sec.
print 'sen benim hakkımda ne düşünüyosun'
pause(press any key to continue)
if (kız says = benim bi çıktığım var') {
print 'ee benimde var ama sen daha güzelsin' || 'hmm anlıyorum. söylicek bişi yok bye'
halt
elseif (kız says = 'evet kabul ediyorum') {
//Yaşanmamıştır
//Build in-progress
halt
}

evet teklif etmenin kaynak kodları budur

pascal
delphi
basic
hepsinden karıştırdım ama olsun
önemli olan katılmaktı[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.

[Bu mesaj fastreload tarafından 02 Ekim 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pessimist, 02 Ekim 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
ya bi de bişey soracam diyelim ki kız kabul etmedi ne diyecem
-senden hoşlandığımı anladığını sanıyorum
-evet
-cevabın nedir?
-hayır
-..?!?!

ben hakkatende ..?!?!
olmuştum sonra yürü artık söylencek bişey yok işte[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Sosyal ağlarda paylaş

össye dayamı hiç birşeyi hayatının en büyük acısını yaşasanda (ben) sınawda aklında o lanet kitapçıktaki sorulardan başka bişi olmuyor[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...