huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 saga takana pasif sola takana aktif diyorlar ahahahah[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sağa tek takılmaz takana gay derler ve demeleri de doğal çünkü sadece sağa takan gay damgasını yer. ama sol ve sağa takarsan hiç kimse hiçbir şekilde bir şey diyemez. bende 2 sol 1 sag var misal[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 küpe takan gayler, küpe takmayan gaylerden daha fazla. "küpe takmayan herkes ibnedir!!!!" diyor muyuz biz?[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 mix ne diosun abi ya lol imzalık yani[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sacmlalamayin lan saga takan gay sola takan maco dote takan kral, yok oyle seyler...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 nasi yok abi.. aynen quivalen'in söylediği gibi.. Sağa takarsan dayarlar arkadan valla otobüste minibüste bilimum kalabalık yerde..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes [Bu mesaj Slat tarafından 02 Ekim 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 abi pısırık bi adam olursan sola takana da dayarlar... beni görüo adam korkuo zaten yolda "bu ne len azman vödeee" diye[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=79412[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 çok salakça bulduğum bi olay ama nedense bu kişilerin zihniyeti bilinç altımı etkilmiş olmalı ki sağ tarafta delik yok .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 saçma ve gereksiz bişi bence[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Peki neden sağa takan gay oluo? Sağ kulağın özel bi durumumu var? Yani solda olsa ne olcak sağda olsa ne olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Apeiron, 02 Ekim 2005 22:01 tarihinde demiş ki: saçma ve gereksiz bişi bence [signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben oyle bişey duydum ama sağ kulağa takanlar gay değil de top oluyomuş die duydum ama alakası yok bence..[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 burada sabaha kadar sag sol tartismasi yapabiliriz :) ama genel olarak insanlarin aklinda sag = gay mantilitesi varmi? var... sen sagi deldirme, ha ikiside delik olcaksa takil kafana gore.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 eheh gay deil de top oluyormuş, *!shapeshipts into DOP!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 *!dispel!*[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 -oh a wild mage!! *!everybody becomes a dop zydar becomes the DOPKING* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bu sağ kulaga kupe olayı dogrudur bu sole cıkmıstır gay kesim kendisini hem cinslerinden ayrımak için kendileri belli etmek için sağ kulaklarına kupe tarkarlarmıs olay buradan cıkma ama eger 2 kulağını delersen bişi olmaz[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Lugal, 02 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: ben oyle bişey duydum ama sağ kulağa takanlar gay değil de top oluyomuş die duydum ama alakası yok bence.. bu sağ kulaga kupe olayı dogrudur bu sole cıkmıstır gay kesim kendisini hem cinslerinden ayrımak için kendileri belli etmek için sağ kulaklarına kupe tarkarlarmıs olay buradan cıkma ama eger 2 kulağını delersen bişi olmaz ben gaylarda böle birsey var biliyorum. olması da gerekir. nasıl ki kız çocuklarını ayırt etmek için küpe takıyorlarsa buda onu gibi sanırım.yukarda arkadaş anlatmış.[signature][hline]iki sey sonsozdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sonuçta insanların kafasına yerleşmiş bişey. sol delik benimde gayet güzel. tabi türkiyede yaşıyoruz eski kafalı insanlar tarafından geyiğe maruz kalmak hepimizin başına gelecek. ya ikisini deldir ya sadece solu. başka yolu yok :)[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 tek kaş isen, ve iki kaşının ortasını deldirmişsen de heteroseksüel oluyomuşsun[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sol iyidir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bence de saçma[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Apeiron, 02 Ekim 2005 22:01 tarihinde demiş ki: saçma ve gereksiz bişi bence + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bence herkes takmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar