Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağ kulağa küpe takmak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saga takana pasif sola takana aktif diyorlar ahahahah[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
sağa tek takılmaz takana gay derler ve demeleri de doğal çünkü sadece sağa takan gay damgasını yer.

ama sol ve sağa takarsan hiç kimse hiçbir şekilde bir şey diyemez.
bende 2 sol 1 sag var misal[signature][hline]Can you put a price on PEACE?
For Those About to Rock... We salute you
Mesaj tarihi:
sacmlalamayin lan saga takan gay sola takan maco dote takan kral, yok oyle seyler...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
nasi yok abi.. aynen quivalen'in söylediği gibi.. Sağa takarsan dayarlar arkadan valla otobüste minibüste bilimum kalabalık yerde..[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

[Bu mesaj Slat tarafından 02 Ekim 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi pısırık bi adam olursan sola takana da dayarlar...
beni görüo adam korkuo zaten yolda "bu ne len azman vödeee"
diye[signature][hline]Can you put a price on PEACE?
For Those About to Rock... We salute you
Mesaj tarihi:
saçma ve gereksiz bişi bence[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
said:
Apeiron, 02 Ekim 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
saçma ve gereksiz bişi bence
[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
burada sabaha kadar sag sol tartismasi yapabiliriz :) ama genel olarak insanlarin aklinda sag = gay mantilitesi varmi? var... sen sagi deldirme, ha ikiside delik olcaksa takil kafana gore.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Mesaj tarihi:
bu sağ kulaga kupe olayı dogrudur bu sole cıkmıstır gay kesim kendisini hem cinslerinden ayrımak için kendileri belli etmek için sağ kulaklarına kupe tarkarlarmıs olay buradan cıkma ama eger 2 kulağını delersen bişi olmaz[signature][hline]...We Be Burnin...
Mesaj tarihi:
said:
Lugal, 02 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
ben oyle bişey duydum ama sağ kulağa takanlar gay değil de top oluyomuş die duydum ama alakası yok bence..

bu sağ kulaga kupe olayı dogrudur bu sole cıkmıstır gay kesim kendisini hem cinslerinden ayrımak için kendileri belli etmek için sağ kulaklarına kupe tarkarlarmıs olay buradan cıkma ama eger 2 kulağını delersen bişi olmaz

ben gaylarda böle birsey var biliyorum. olması da gerekir. nasıl ki kız çocuklarını ayırt etmek için küpe takıyorlarsa buda onu gibi sanırım.yukarda arkadaş anlatmış.[signature][hline]iki sey sonsozdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
sonuçta insanların kafasına yerleşmiş bişey.

sol delik benimde gayet güzel. tabi türkiyede yaşıyoruz eski kafalı insanlar tarafından geyiğe maruz kalmak hepimizin başına gelecek.

ya ikisini deldir ya sadece solu.
başka yolu yok :)[signature][hline]-afk yim.
-ANAMA HA?
Mesaj tarihi:
bence de saçma[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
  • Yeni Oluştur...