Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağ kulağa küpe takmak..

zydar

Öne çıkan mesajlar

sacmlalamayin lan saga takan gay sola takan maco dote takan kral, yok oyle seyler...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

nasi yok abi.. aynen quivalen'in söylediği gibi.. Sağa takarsan dayarlar arkadan valla otobüste minibüste bilimum kalabalık yerde..[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

[Bu mesaj Slat tarafından 02 Ekim 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu sağ kulaga kupe olayı dogrudur bu sole cıkmıstır gay kesim kendisini hem cinslerinden ayrımak için kendileri belli etmek için sağ kulaklarına kupe tarkarlarmıs olay buradan cıkma ama eger 2 kulağını delersen bişi olmaz[signature][hline]...We Be Burnin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lugal, 02 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
ben oyle bişey duydum ama sağ kulağa takanlar gay değil de top oluyomuş die duydum ama alakası yok bence..

bu sağ kulaga kupe olayı dogrudur bu sole cıkmıstır gay kesim kendisini hem cinslerinden ayrımak için kendileri belli etmek için sağ kulaklarına kupe tarkarlarmıs olay buradan cıkma ama eger 2 kulağını delersen bişi olmaz

ben gaylarda böle birsey var biliyorum. olması da gerekir. nasıl ki kız çocuklarını ayırt etmek için küpe takıyorlarsa buda onu gibi sanırım.yukarda arkadaş anlatmış.[signature][hline]iki sey sonsozdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...