Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En çok Sevilen düsman?!?

ZydarHellfire

Öne çıkan mesajlar

Her oyunda bir çok ve degisik düsmanla karsilasiriz.. Bazilari güçlü bazilari zayif, bazilarini öldürmesi çok eylencelidir, bazilari için ise çok kasilir... Ama herkezin öldürmeyi çok sevdigi favori düsmanlari vardir bundan eminim..

Mesela benim öldürmekten çok zevk aldigim düsmanlar cücelerdir :-) bide elbette goblinler var ama onlar classic :D
salak sulak yaratiklari öldürme çok zevkli olabiliyo valla :-)[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!!
Sosyal ağlarda paylaş

böyle vahşi düşmanlar çok hoşuma gidiyor...özellikle dinazorlar...şöyle içinde cehenemme açılan bir gate bulunduran bir orman var diyelim ve bu gatei koruyan da abyssal advanced dire bir t-rex var diyelim işte böyle ağzından salyalar akarak savaşıyor ya kahramanlarda canla başla savaşıyolar o zaman.Öldürüldüğünde ise böyle muazzam boyuttaki bi yaratıktan bir parça koparıyorlarki hatıra olsun...işte böyle düşmana canım feda olsun..............
bi de DEATH KNİGHT[hline]Serve no one but Bane
Sosyal ağlarda paylaş

En çok trolleri severim.(wood chipper isimli makinaya sokup arta kalanları elf ormanlarına yayıp birde yakıyosun ne orman, ne elf, ne de troll kalıyo. Nıahahahaha yaşasın chaotic evil!!!!:lol: :D :-P[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ötelenen hayvanı seviyorum. Böyle dokungaçlarıyla gelene geçene koyuyor. Özellikle ilk DMliğimde hepsi lvl 2 olan bi gruba koymuştum bayağı zorlandıydılar.
O gruptan bir arkadaşın yorumu ise(onun ağzından); ejderhaları çok seviyorum daha hiç öldüremedim ama öldüremeyeceğimi bildiğim için hiç stres yapmıyorum.Kafam rahat dalıyom. :-) Birde ejderhalar toshack adam oluyor.Kurbanlarıyla öyle bir toshack geçiyorlarki manyak.
Sosyal ağlarda paylaş

Dısplacer beast sanırım.
Turkcesı otelenen hayvandı hanı su blınk doglarla kapısan hayvanat varya o.

Bılımum orc goblın ordurmk cok zevklı gelmısdır hep, ama asıl zevkı yavas bol Hp lı koddumu oturtan dusmanları bıcerken alırım hep ne ne bıleyım Render yada gıant serısı gıbı[hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

biz grup olarak bi defasında sanırım 300-400 civarı orc bi dünya ogre bikaç hillgiant ve sanırım 3 tane de ogre mage almıştık.lvl 11 mage idi benim char bide 10. lvl bi palam vardı.grupta herkes iki karakter oynatıyordu iki oyun birleşti die öle 2 dm ile filan oynuyoduk.çok salak bi oyun oynama tarzıydı ama o kabileye dalıp(king obould manyarrows) herkesi katletmemiz muhtaşemdii...[hline]Serve no one but BANE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...