ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Her oyunda bir çok ve degisik düsmanla karsilasiriz.. Bazilari güçlü bazilari zayif, bazilarini öldürmesi çok eylencelidir, bazilari için ise çok kasilir... Ama herkezin öldürmeyi çok sevdigi favori düsmanlari vardir bundan eminim.. Mesela benim öldürmekten çok zevk aldigim düsmanlar cücelerdir :-) bide elbette goblinler var ama onlar classic :D salak sulak yaratiklari öldürme çok zevkli olabiliyo valla :-)[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ben ençok playerları öldürmeyi severim ;) şaka (?)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 :D mesaj alindi DM bey..[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Oyunun akışını değiştirme kapasitesine sahip her düşman. Mesela normalde party'ye bilgi vermesi elzem olan ama lütfen demeden konuştuğu için zar zor öldürülen bir wizard filan mükemmel olur. Tadından yinmez.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 mesela bana yardım edin bi gooda dalmaya bayılırım Forever Evil!!!!![hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise and a ferrari f1 car which stays in front of the heaven's fire gates is the reason of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 succubus :D bu sıralar çok yakışıksız mesajlar atıyorum ama komik te oluyor hani :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 böyle vahşi düşmanlar çok hoşuma gidiyor...özellikle dinazorlar...şöyle içinde cehenemme açılan bir gate bulunduran bir orman var diyelim ve bu gatei koruyan da abyssal advanced dire bir t-rex var diyelim işte böyle ağzından salyalar akarak savaşıyor ya kahramanlarda canla başla savaşıyolar o zaman.Öldürüldüğünde ise böyle muazzam boyuttaki bi yaratıktan bir parça koparıyorlarki hatıra olsun...işte böyle düşmana canım feda olsun.............. bi de DEATH KNİGHT[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 cizilen, kullanilan, yazilan her yeerde SUccubus lari sevmisimdir, Seduction kelimesinin anlamini veren yaratiklara bayilirim, bir tanesi taraifndan iskence edilmeye raiyimdir :P[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ya ogreleri sevmem ama üzerinden atlamaya çalışmak bi cüce olaraktan zevkli :):):):):)... bana bulaşan halflingleri orc ların dibine atmayı severim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 En çok trolleri severim.(wood chipper isimli makinaya sokup arta kalanları elf ormanlarına yayıp birde yakıyosun ne orman, ne elf, ne de troll kalıyo. Nıahahahaha yaşasın chaotic evil!!!!:lol: :D :-P[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben en çok bu börtü böcek felan vardırya ormanda onları öldürmeyi severim kuş olsun fare olsun hamam böceği bit pire sonra ...[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ben ötelenen hayvanı seviyorum. Böyle dokungaçlarıyla gelene geçene koyuyor. Özellikle ilk DMliğimde hepsi lvl 2 olan bi gruba koymuştum bayağı zorlandıydılar. O gruptan bir arkadaşın yorumu ise(onun ağzından); ejderhaları çok seviyorum daha hiç öldüremedim ama öldüremeyeceğimi bildiğim için hiç stres yapmıyorum.Kafam rahat dalıyom. :-) Birde ejderhalar toshack adam oluyor.Kurbanlarıyla öyle bir toshack geçiyorlarki manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ötelenen hayvan nedir ya? basmadı kafam...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ötelenen hayvan?[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Yeldeğirmenleri benim favorim...[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Grudge, 21 July 2003 23:04 tarihinde demiş ki: ötelenen hayvan nedir ya? basmadı kafam...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Ötelenen şu sırtında iki dokunacı olan kedi gibi bir yaratık :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 displacer beast? siyah ve 6 bacaklı?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ötelenen hayvan neyse hos bisi herhalde :-)[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 d&d Türkçe pakette ötelenen hayvan diye birşey var ne olduğunu tam hatırlıyamadım şimdi undead bir köpekti galiba. [Bu mesaj TheSilver tarafından 23 July 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 displacer beast. dokunaç demişiniz. eh heralde budur artık?[Bu mesaj Grudge tarafından 24 July 2003 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ötelenen=displacer beast adım kadar eminim genelde ezik goblinleri veya 30küsür orcu(yapabildiğim zaman) tercih ederim(katliam iyidir) kötü çocuk olup da paladin doğramak apayrı bir zevktir paladinleri hiç sevmem zaten peh......[hline].................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Dısplacer beast sanırım. Turkcesı otelenen hayvandı hanı su blınk doglarla kapısan hayvanat varya o. Bılımum orc goblın ordurmk cok zevklı gelmısdır hep, ama asıl zevkı yavas bol Hp lı koddumu oturtan dusmanları bıcerken alırım hep ne ne bıleyım Render yada gıant serısı gıbı[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 en çok sevdiğim düşman undead. hele dm undead çıkarcaksa korkunç bir senaryo yazar. insan gerilir. gergin bir hikayeden sonra undeadi öldürmek tuvalete gitmek kadar rahatlatır insanı, bir o kadar da mutlu eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 biz grup olarak bi defasında sanırım 300-400 civarı orc bi dünya ogre bikaç hillgiant ve sanırım 3 tane de ogre mage almıştık.lvl 11 mage idi benim char bide 10. lvl bi palam vardı.grupta herkes iki karakter oynatıyordu iki oyun birleşti die öle 2 dm ile filan oynuyoduk.çok salak bi oyun oynama tarzıydı ama o kabileye dalıp(king obould manyarrows) herkesi katletmemiz muhtaşemdii...[hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Büyücüleri Bıçaklamak (tabiki arkadan)[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar